Mek Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 no super psiak. Ale ten dywanik turecki to ja bym zwinął na jakiś czas ;)
RobinCzWa Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Mek napisał(a): Ale ten dywanik turecki to ja bym zwinął na jakiś czas ;) No może bym to i rzeczywiście zrobił, ale pod dywanem są panele podłogowe i na nich szczeniaczek sie strasznie ślizga.
KN Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Orsini zaspokoje Twoja ciekawosc brzuch jest moj, i pies tez zreszta ale jak rozumiem dla ciebie pies na tym zdjeciu jest sprawa drugorzedna. nastepnym razem mam zasiegnac u Ciebie porady jak sie mam ubrac?? Mi osobiscie bylo tam wsciekle goraco i duszno, takiego tlumu ludzi na tak malej przestrzeni dawno nie widzialam
florance Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Robin śliczny szczeniorek :lol: ale jakoś strasznie duży jak na dwa miesiące... mój taka kruszyna a i tak wetka powiedziała, że duży jak na miniaturę... :roll:
RobinCzWa Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 florance napisał(a):Robin śliczny szczeniorek :lol: ale jakoś strasznie duży jak na dwa miesiące... mój taka kruszyna a i tak wetka powiedziała, że duży jak na miniaturę... :roll: E, wydaje Ci sie, ze jest taki duzy. Zrobie mu jakies zdjecie przy nodze, to bedzie jakies odniesienie. Malutki jest i nie ma jeszcze 2ch miesiecy - bedzie mial dopiero 9 marca.
Pasavera Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Ale on słodki :angel: :loveu: :angel: orsini napisał(a):znowu nam forum zepsules:(( U mnie wszystko jest OK :wink: :roll:
jostra Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 U mnie też wszystko OKI :) Mały jest sliczniasty :angel: A jaki ogromny :evilbat:
madzior_ka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 jak zwykle super fotki, Roni jest śliczniutki i rzeczywiście jak jest odnośnik to maleński:) Egri też widxze ze lubi zimowe spacerki a oto nasz zimowo-wiosenny spacerek heh po niektórych zdjeciach widac wiosne a na innych zime:) dziwny ten czas, zacznijmy od Denisi w czapeczce koloru pink: przed spacerkiem w ogrodzie: przeciaga sie: rozgrzewka: siedzi i patrzy na piłęczke: wyciąga piłęczkę z pod krzaczków:) a teraz już na spacerku nieco zimowych klimatów: heh trochę sporo sie teog nazbierało, ale zawsze mówicie ze mało wam zdjęć więc mam nadzieję, że na jakiś czas przynajmniej ja bedę zwolniona od wklejania fotek;d
Pink Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Romas, piekny szaraczek 8) To w takim razie, moje dwa sznaucerki :wink:
malawaszka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 :angel: ale słodziutka Egri - taka mała rezolutna panienka :D :angel: fiu fiu Madziorka i Julcia Den prawdziwy przystojniak - Wy to macie zacięcie do pielęgnacji :klacz: gratuluję - ślicznie teraz wygląda :D
Ka-Vanga Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Aleeeeeeeeeee suuuuuuuuper foty :angel: , wszystkie sa piekne :angel: :angel: :angel: . Magda, a gdzie chodzisz z Egri po polach, bo my tez czasem tam bywamy :D . Mini z Meksyku (nic szczegolnego, ale co tam :wink: 8) ): .
jostra Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Ola - nawet bardzo szczególnego - ach te nóżki :P Czy oni myslą, że sznaucer to pudelek? :evilbat: Brrrrrrrrr ... Dziewczyny - świetne foty, Denisek jak zwykle fotogeniczny, Egri śliczotka, a pieprzaczek :P Romas przed kominkiem - naprawdę extra Nie mówiąc o kominku - mam bardzo podobny :)
Ka-Vanga Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 jostra napisał(a):Ola - nawet bardzo szczególnego - ach te nóżki :P Czy oni myslą, że sznaucer to pudelek? :evilbat: Brrrrrrrrr ... Haha, no nie, normalnie mozna sie uczyc jak powinno sie strzyc sznaucera, nie :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Ka-Vanga Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Magda odpowiedzialam Ci na sznaucerach, zeby galerii nie zasmiecac :D .
malawaszka Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 :o buuahaha jaka fryzura :lol: muszę Lunie taką zafundować :lol:
madzior_ka Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 super zdjęcia, co do kominka tez mamy podobny:) a wczoraj przy wstawianiu zdjęć, jakoś jedno sie zawieruszylo a tez jest dosc fajne więc juz je wstawiam:
Mek Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Znalazłem takie foto w necie. Szczeniak wygląda jakby był mocno znudzony lekturą prasy. Sznaucerki to bystre psy i jedynie czasopisma z górnej półki moga zaspokoić ich żącze wiedzy ;) http://img11.allegro.pl/photos/400x300/44/4422/442283/44228380_1
Justa Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Galunia w pełnej krasie :wink: 8) :lol: (Tylko ucho jej prześwituje ;) ) A tutaj fotecki z dzisiajeszgo polowania z aparatem:
Recommended Posts