iwona213 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Murzyn trafił do schroniska po śmierci właściciela... nie wiem co to za właściel ale mieć takiego to chyba lepsze jednak schronisko... trafił do schronu z ogromną dziurą w szyi, jest taki chudy że jak go brałam na ręce to bałam się że go połamie (i tak już trochę przytył w schronisku), z oczu cieknie mu ropa, nosek cały obdrapany. Na spacerze biega i jest strasznym zboczeńcem. Wszyskie psy tylko by gwałcił hehe. Jak zostaje zamknięty w pomieszczeniu w schronisku strasznie wyje, tak przeraźliwie wyje że nie da się tego słuchać. Koniecznie temu chłopakowi potrzebny dom... Wygląda bardzo śmiesznie, zapewne kiedyś był cały czarny, natomiast teraz ma siwy pyszczek i pasek na grzbiecie... zresztą zobaczcie sami... dziura w szyi mały zboczeniec kontakt w sprawie adopcji tel. 790 222 779 mail: [email protected] mail: [email protected] Quote
ketunia Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Jaka biedna psinka. Ta dziura jest okropna :shake: Quote
iwona213 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 na zdjęciach tego nie widać ale on cały czas ma mruży oczy z których cieknie mu ropa. Ta rana też wygląda strasznie, on potrzebuje pomocy. Marzę o jakimś Dt dla niego, ale to raczej nierealne, tyle jest potrzebujących psiaków :placz: Quote
majqa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Czy na te oczka dostaje jakiś lek? Może możecie choć zdobyć mu i zastosować atecortin (zawiesina do oczek i uszu, b.skuteczna/ pomocna)? Quote
iwona213 Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 jak bede nastepnym razem w schronie zapytam czy ma jakieś krople do tych oczu, naprawde wyglądały fatalnie. Miałam wrażenie że w pewnym momencie mu się całkowicie skleją, tyle było tej ropy. Quote
HebaNova Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 boże jaki biedny skunskik, ta rana rzeczywiście nie wygląda najlepiej, jakby dziura po ropniu? Quote
iwona213 Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 staruszki zawsze mają najtrudniej, może i Tobie uda się znalezc prawdziwy domek... Quote
Olena84 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ojej, a tu nikogo nowego nie przybyło:shake:. Quote
auraa Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 straszna bieda:shake:. Ten nos i oczy, oby nie nużyca. Quote
iwona213 Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 jutro bede po Kruszynke to zobacze co z Murzynem, w nastepnej kolejnosci chcialabym sie nim zając, ta rana jest paskudna i oczy masakra a wiadomo że w schroniskowych warunkach nie da się zabdać o psiaka tak jak w domowych niestety... jednak w takim stanie w dodatku w jego wieku ciężko bedzie znalesc domek :shake: i co tu z nim robic... Quote
Onaa Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Doczytałam, że Kruszynka w dt w Krakowie u Martusi. A dla biednego Muszynka nie ma dt ? Quote
iwona213 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Martusi nawet nie pytałam, Murzyn jest strasznym zboczeńcem i najlepiej jakby trafił do kogos kto nie ma psów, u Martusi zamęczyłby Kruszynke i inne psiaki. Zresztą i tak kasy brak :-( nie bardzo mam pomysł co z nim robić... Quote
REJA Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Następny staruszek w potrzebie:shake:. Szkoda ,że zanadto dziarski,bo przy tych dolegliwościach domek bardzo by się przydał. Quote
Lionees Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='iwona213']Martusi nawet nie pytałam, Murzyn jest strasznym zboczeńcem i najlepiej jakby trafił do kogos kto nie ma psów, u Martusi zamęczyłby Kruszynke i inne psiaki. Zresztą i tak kasy brak :-( nie bardzo mam pomysł co z nim robić... O kurcze tylko skąd wytrzasnąć takiego kogoś?:roll: Quote
kikou Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 ale co z ta dziurą? od czego to było i czy jest to już leczone/wyleczone? Quote
iwona213 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 w schronisku rozwazaja kastracje, mimo wieku jest w dobrej formie, nie wiem czy to nie byloby lepszym rozwiazaniem, teraz musi byc zamkniety w klatce bo inaczej skacze na wszystko co sie rusza, niewazne czy pies czy suka, mało tego niewazne czy to mały pies czy wilczur, a on jest wielkosci kota. Quote
iwona213 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 kikou napisał(a):ale co z ta dziurą? od czego to było i czy jest to już leczone/wyleczone? nie wiadomo skąd ta dziura, trafił z nią już do schroniska, mysle ze lekarz raczej napewno go oglądał, ale czy coś jest robione z tą raną nie mam pojęcia. Quote
Recommended Posts