Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Murzyn trafił do schroniska po śmierci właściciela... nie wiem co to za właściel ale mieć takiego to chyba lepsze jednak schronisko... trafił do schronu z ogromną dziurą w szyi, jest taki chudy że jak go brałam na ręce to bałam się że go połamie (i tak już trochę przytył w schronisku), z oczu cieknie mu ropa, nosek cały obdrapany. Na spacerze biega i jest strasznym zboczeńcem. Wszyskie psy tylko by gwałcił hehe. Jak zostaje zamknięty w pomieszczeniu w schronisku strasznie wyje, tak przeraźliwie wyje że nie da się tego słuchać. Koniecznie temu chłopakowi potrzebny dom...

Wygląda bardzo śmiesznie, zapewne kiedyś był cały czarny, natomiast teraz ma siwy pyszczek i pasek na grzbiecie... zresztą zobaczcie sami...

dziura w szyi

mały zboczeniec

kontakt w sprawie adopcji

tel. 790 222 779
mail: [email protected]
mail: [email protected]

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na zdjęciach tego nie widać ale on cały czas ma mruży oczy z których cieknie mu ropa. Ta rana też wygląda strasznie, on potrzebuje pomocy. Marzę o jakimś Dt dla niego, ale to raczej nierealne, tyle jest potrzebujących psiaków :placz:

Posted

jak bede nastepnym razem w schronie zapytam czy ma jakieś krople do tych oczu, naprawde wyglądały fatalnie. Miałam wrażenie że w pewnym momencie mu się całkowicie skleją, tyle było tej ropy.

Posted

jutro bede po Kruszynke to zobacze co z Murzynem, w nastepnej kolejnosci chcialabym sie nim zając, ta rana jest paskudna i oczy masakra a wiadomo że w schroniskowych warunkach nie da się zabdać o psiaka tak jak w domowych niestety... jednak w takim stanie w dodatku w jego wieku ciężko bedzie znalesc domek :shake:

i co tu z nim robic...

Posted

Martusi nawet nie pytałam, Murzyn jest strasznym zboczeńcem i najlepiej jakby trafił do kogos kto nie ma psów, u Martusi zamęczyłby Kruszynke i inne psiaki. Zresztą i tak kasy brak :-( nie bardzo mam pomysł co z nim robić...

Posted

[quote name='iwona213']Martusi nawet nie pytałam, Murzyn jest strasznym zboczeńcem i najlepiej jakby trafił do kogos kto nie ma psów, u Martusi zamęczyłby Kruszynke i inne psiaki. Zresztą i tak kasy brak :-( nie bardzo mam pomysł co z nim robić...
O kurcze tylko skąd wytrzasnąć takiego kogoś?:roll:

Posted

w schronisku rozwazaja kastracje, mimo wieku jest w dobrej formie, nie wiem czy to nie byloby lepszym rozwiazaniem, teraz musi byc zamkniety w klatce bo inaczej skacze na wszystko co sie rusza, niewazne czy pies czy suka, mało tego niewazne czy to mały pies czy wilczur, a on jest wielkosci kota.

Posted

kikou napisał(a):
ale co z ta dziurą? od czego to było i czy jest to już leczone/wyleczone?

nie wiadomo skąd ta dziura, trafił z nią już do schroniska, mysle ze lekarz raczej napewno go oglądał, ale czy coś jest robione z tą raną nie mam pojęcia.