Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjuta napisał(a):
Na ogłoszenia, chyba za wcześnie? Czy nie?

no właściwie to sama nie wiem... tylko czy ktoś zechce zająć się psem z taką dziurą w szyi :placz: w przyszłym tygodniu podjade do schroniska zobacze co z nim i czy zdecydowali sie na kastracje bo póki co nie można go puscic do innych psów, pewnie skakał na każdego psa i któryś go tak urządził...

Posted

iwona213 napisał(a):
w przyszłym tygodniu podjade do schroniska zobacze co z nim i czy zdecydowali sie na kastracje bo póki co nie można go puscic do innych psów, pewnie skakał na każdego psa i któryś go tak urządził...

I jak się czuje staruszek?

Posted

Iwonko od 18 czerwca właściwie nie ma informacji w jakim jest on stanie zdrowia
-czy dziura zagojona?, było to faktycznie pogryzienie?
-czy oczy zaleczone, w ogóle leczone?
-czy stan wąrtoby i/lub nerek pozwala na te kastracje?
-czy może już jest wykastrowany?
-jaki jest stosunek Waszego schroniska do starych psów, są usypiane? są leczone?
żeby przedstawić chłopaka komukolwiek potrzeba ciut konkretniejszych danych..

Posted

masz racje, przepraszam za brak wieści, jestem ostatnio strasznie zabiegana i nie miałam czasu jechać do schroniska. Bedę teraz w sobote, więc w pierwszej kolejności dowiem się co u Murzyna i od razu napiszę. Stosunek do starych psów Pani kierowniczki jest wyjątkowy, powiedziała mi kiedyś że jak wybuduje dom to zabierze ze sobą 15 najstarszych psów. Ona całe swoje serce poświęca tym zwierzakom, walczy o każde życie. W sobote napisze jak się miewa Murzyn, jeszcze raz przepraszam za brak wiadomości i dziekuję za zainteresowanie.

Posted

Rana goi się bardzo ładnie, oczka niestety nadal zaropiałe, chyba nie miał nic z nimi robione. Na kastracje schronisko się nie zdecydowało ze względu na wiek. Murzyn bardzo posmutniał, już nie jest taki radosny i zainteresowany wszystkim co sie rusza jak ostatnio. Postaram sie wieczorem wkleić zdjęcia.

• 2 weeks later...