Onaa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Myślicie że to może być coś poważnego u Bonusika ? Może on się weźmie w garść jak tylko będzie miał dobrą opiekę. Quote
__Lara Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ciotki, jestem i ja. Nie mogę się dołożyć, ale będę śledzić wątek! widzę tu znajome nicki :loveu: Quote
Isadora7 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Banerek co prawda jest ... ale niech ma jeszcze ode mnie banerki, podlinkowane. A jednocześnie zaznaczam wąteczek, aby mu pokibicować. . Quote
koss Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Dziewczyny - Malawaszka bedzie robiła bazarek - ( porobiłam rózne bizuteryjne "cudeńka") 1/2 pójdzie na tego piesa- bbbbbardzo mi go zal - ciesze się i jestem wdzieczna,ze załozyłyscie mu wątek :lol: Inaczej nie moge pomóc:-(- ale porobie jeszcze cos na bazarek - mam jescze ładne szkło weneckie ..:cool3: Quote
szajbus Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Wszystkie banerki wstawiłam na pierwszy wątek. Quote
Ra_dunia Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Wiedziałam, że i inne banerki się pojawią :) Isadorko - jak dobrze, że jesteś :loveu: To do którego hoteliku wpisujecie Bonusika? I jaki będzie koszt pobytu? Quote
eski Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Zapisuję... Z pewnością jakos będę chciała pomóc, choc na razie nie jestem w stanie powiedziec czy jednorazowo czy miesiecznie... Quote
Lidan Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Biedne maleństwo :-( Narazie mogę tylko tu zaglądać i trzymać kciuki za maluszka :kciuki: Quote
Niewiasta_21 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Off usunięty,zeby niepotrzebnie nie zaśmiecać. Quote
__Lara Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ciotki, zajrzyjcie tu proszę... taki piękny jamniś przeżywa okropnie schron :( :( :( http://www.dogomania.pl/forum/f28/kapsik-6-letni-domowy-jamnik-tragicznie-znosi-schronisko-dt-pilnie-potrzebny-140109/ Quote
leni356 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Maszaberla']Ja bym zdecydowanie proponowala Wiosne - ma szczegolne podejscie do psow... Jesli wolicie Brodnice - napiszcie prosze, w takim razem potwierdze Wiosnie ze jednak w kolejce bedzie inny pies Tam gdzie będzie go można przenieść najszybciej? Quote
irysek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 na pierwsza strone mozna takze dodac bazarek w prezencie ode mnie: http://www.dogomania.pl/forum/f99/jednooki-bonus-zbiera-na-hotel-pomozesz-do-28-06-roznosci-140104/#post12468513 na ktory goraco zapraszam ;) Quote
Zuza i Noddy Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Dziękuje za zaproszenie i oczywiście stawiam się na wątku. Nie wiele mogę pomóc, bo zajmuje się już psiakami z naszego schroniska, ale podrzucanie zawsze ;) Quote
irysek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 nie lubie "zasmiecania" jednych watkow bardzo potrzebujacych psiakow drugimi. ledwo ten powstal, a juz sie zaczyna. nie mozna poprosic moda o usuniecie tych 2 postow z psami. kazdy zwierz na dogo jest potrzebujacy i kazdy radzi sobie jak moze. bez zasmiecania. co do hotelu, to nie ma psiaka co ustawiac w zadnej kolejce, jesli Ślepcio zwolni mu w weekend miejsce. wydawalo mi sie, ze mial pojechac na jego miejsce :) u wiosny jest fajnie, u murki i u wielu innych, ale ten piesek sie juz wystarczajaco naczekal, zeby musial czekac teraz i na hotel. w kazdym uwazam sie nim dobrze zajma. (do met nikt go nie posle, wiec bedzie dobrze) Quote
leni356 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 irysek napisał(a):nie lubie "zasmiecania" jednych watkow bardzo potrzebujacych psiakow drugimi. ledwo ten powstal, a juz sie zaczyna. nie mozna poprosic moda o usuniecie tych 2 postow z psami. kazdy zwierz na dogo jest potrzebujacy i kazdy radzi sobie jak moze. bez zasmiecania. Z jednej strony tak, ale z drugiej to o TYM psiaku dowiedziałam się TYLKO I WYŁĄCZNIE dlatego że ktoś wkleił go do innego wątku, a sądzę że nie tylko ja jedna.. Quote
bela51 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Popieram Iryska, to miejsce po Ślepciu miało byc dla Bonuska. Dopiero potem padły inne propozycje. Quote
Lu_Gosiak Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 jestem i ja, dzieki Renatko za pw....narazie jednorazowo dorzuce 30zł....i jak tu nie wchodzic na kolejne watki:placz::placz:jak tu takie biedy czekaja na nasza pomoc....dobrze ze Bonus zauwazony i teraz ma szanse na lepsze jutro Quote
Maszaberla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 leni356 napisał(a):Z jednej strony tak, ale z drugiej to o TYM psiaku dowiedziałam się TYLKO I WYŁĄCZNIE dlatego że ktoś wkleił go do innego wątku, a sądzę że nie tylko ja jedna.. Oczywiscie, od tego jest dogo Nie widze niczego zlego w offach chociaz denerwuja mnie offy wyjatkowo namolne ale ja rowniez trafilam tu WYLACZNIE dlatego ze ktos wkleil link Kazdy chce pomoc i kazdy szuka wszedzie pomocy Quote
Maszaberla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 irysek napisał(a): co do hotelu, to nie ma psiaka co ustawiac w zadnej kolejce, jesli Ślepcio zwolni mu w weekend miejsce. wydawalo mi sie, ze mial pojechac na jego miejsce :) u wiosny jest fajnie, u murki i u wielu innych, ale ten piesek sie juz wystarczajaco naczekal, zeby musial czekac teraz i na hotel. w kazdym uwazam sie nim dobrze zajma. (do met nikt go nie posle, wiec bedzie dobrze) Ale w wypadku takiego psa liczy sie miejsce gdzie trafi bo wazni sa LUDZIE, ktorzy beda sie nim zajmowac Wiadomo ze lepiej zeby poszedl jak najszybciej ale nie do pierwszego lepszego jesli mamy kilka opcji do wyboru Niektore hoteliki nastawiaja sie na ilosc, wiec oddac psa do zmniejszonej wersji schroniska, 2 spacery dziennie, do tego kojec i jeszcze za to placic :roll: Chyba ten pies wystarczajaco sie nameczyl i zasluguje na lepsze warunki A Slepcio jest w jakim hoteliku? Z ciekawosci pytam Quote
szajbus Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Dziekuję cioteczki za pomoc dla Bonusa Zaktualizowałam pierwszy post i wkleiłam link do bazarku. Mam prosbe, pomózcie mi prowadzić ten watek, bo nigdy takiego nie prowadziłam. Bonuska wypatrzyłam na stronie schroniska, umieściłam go na watku starszaków, który prowadzę, żeby był bardziej widoczny. Jego zdjęcia nie dawały mi spokoju i zacęłam zbierac o nim informacje, podobnie jak cioteczka Dogo. Bardzo pomogła mi w tym hanka456. Powiedział mi, ze to psiak w wielkiej potzrebie, więc postanowilam załozyć mu watek i ruszyc z ogłoszeniami. Za zgodą Hani równiec umiesciłam numer konta Fundacji Pomagajmy Razem - Zwierzeta w Potrzebie i tak powstało to co powstało. Nigdy nie prowadziłam takiego watku, więc jakby było cos nie tak, to poprosze o uwagi i porządnego kopa. Faktycznie pierwszy raz wspomniałam o Bonusku na watku Ślepka/Szamanka, gdzy ten juz był w hotelu i pojawiła sie informacja, zę ma szanse na stały domek. To sparwiło, ze w me serce wstapiła nadzieja na lepsze jutro dla Bonusa. Quote
Niewiasta_21 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Irysku, zarówno psy które wstawiłam, jak i Ślepcio, Kodinka, Ciapulka, Ariel i Bonus są "naszymi" psami, tzn zajmuje sie nimi jedna Fundacja, dlatego pozwoliłam sobie je wstawic.Jesli ktos niechce,niech nie czyta. Quote
Maszaberla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='szajbus']Dziekuję cioteczki za pomoc dla Bonusa Zaktualizowałam pierwszy post i wkleiłam link do bazarku. Mam prosbe, pomózcie mi prowadzić ten watek, bo nigdy takiego nie prowadziłam. Bonuska wypatrzyłam na stronie schroniska, umieściłam go na watku starszaków, który prowadzę, żeby był bardziej widoczny. Jego zdjęcia nie dawały mi spokoju i zacęłam zbierac o nim informacje, podobnie jak cioteczka Dogo. Bardzo pomogła mi w tym hanka456. Powiedział mi, ze to psiak w wielkiej potzrebie, więc postanowilam załozyć mu watek i ruszyc z ogłoszeniami. Za zgodą Hani równiec umiesciłam numer konta Fundacji Pomagajmy Razem - Zwierzeta w Potrzebie i tak powstało to co powstało. Nigdy nie prowadziłam takiego watku, więc jakby było cos nie tak, to poprosze o uwagi i porządnego kopa. Faktycznie pierwszy raz wspomniałam o Bonusku na watku Ślepka/Szamanka, gdzy ten juz był w hotelu i pojawiła sie informacja, zę ma szanse na stały domek. To sparwiło, ze w me serce wstapiła nadzieja na lepsze jutro dla Bonusa. A my dziekujemy ze w ogole wiemy ze taki pies istnieje :oops: Czy mozesz zdradzic w jakim hoteliku jest Slepek? Rozumiem ze zwolnilby miejsce? Dostalam wlasnie odpowiedz od Megii1 - nie moze wziac niestety Bonusika do swojego hoteliku Ale za to prosila o wpisanie jej na liste miesiecznych deklaracji Od lipca bedzie placila 20 zl miesiecznie Madziu dziekujemy :loveu: Quote
Niewiasta_21 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Szajbus pomoge w rozliczeniu finansów na Bonusika jak zaczną się wpływy bo mam dostęp do konta. Narazie trzeba pozbierac deklaracje i zobaczyc ile mamy,no i szukac hoteliku. Quote
szajbus Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 O ile dobrze pamiętam to Ślepek jest w Lednicy Quote
leni356 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 szajbus napisał(a):Dziekuję cioteczki za pomoc dla Bonusa Zaktualizowałam pierwszy post i wkleiłam link do bazarku. Mam prosbe, pomózcie mi prowadzić ten watek, bo nigdy takiego nie prowadziłam. Bonuska wypatrzyłam na stronie schroniska, umieściłam go na watku starszaków, który prowadzę, żeby był bardziej widoczny. Jego zdjęcia nie dawały mi spokoju i zacęłam zbierac o nim informacje, podobnie jak cioteczka Dogo. Bardzo pomogła mi w tym hanka456. Powiedział mi, ze to psiak w wielkiej potzrebie, więc postanowilam załozyć mu watek i ruszyc z ogłoszeniami. Za zgodą Hani równiec umiesciłam numer konta Fundacji Pomagajmy Razem - Zwierzeta w Potrzebie i tak powstało to co powstało. Nigdy nie prowadziłam takiego watku, więc jakby było cos nie tak, to poprosze o uwagi i porządnego kopa. Faktycznie pierwszy raz wspomniałam o Bonusku na watku Ślepka/Szamanka, gdzy ten juz był w hotelu i pojawiła sie informacja, zę ma szanse na stały domek. To sparwiło, ze w me serce wstapiła nadzieja na lepsze jutro dla Bonusa. Będzie lepiej, będzie :multi: Quote
Recommended Posts