Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 800
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny - Malawaszka bedzie robiła bazarek - ( porobiłam rózne bizuteryjne "cudeńka") 1/2 pójdzie na tego piesa- bbbbbardzo mi go zal - ciesze się i jestem wdzieczna,ze załozyłyscie mu wątek :lol:
Inaczej nie moge pomóc:-(- ale porobie jeszcze cos na bazarek - mam jescze ładne szkło weneckie ..:cool3:

Posted

[quote name='Maszaberla']Ja bym zdecydowanie proponowala Wiosne - ma szczegolne podejscie do psow...

Jesli wolicie Brodnice - napiszcie prosze, w takim razem potwierdze Wiosnie ze jednak w kolejce bedzie inny pies

Tam gdzie będzie go można przenieść najszybciej?

Posted

nie lubie "zasmiecania" jednych watkow bardzo potrzebujacych psiakow drugimi. ledwo ten powstal, a juz sie zaczyna. nie mozna poprosic moda o usuniecie tych 2 postow z psami.
kazdy zwierz na dogo jest potrzebujacy i kazdy radzi sobie jak moze. bez zasmiecania.

co do hotelu, to nie ma psiaka co ustawiac w zadnej kolejce, jesli Ślepcio zwolni mu w weekend miejsce. wydawalo mi sie, ze mial pojechac na jego miejsce :)
u wiosny jest fajnie, u murki i u wielu innych, ale ten piesek sie juz wystarczajaco naczekal, zeby musial czekac teraz i na hotel. w kazdym uwazam sie nim dobrze zajma. (do met nikt go nie posle, wiec bedzie dobrze)

Posted

irysek napisał(a):
nie lubie "zasmiecania" jednych watkow bardzo potrzebujacych psiakow drugimi. ledwo ten powstal, a juz sie zaczyna. nie mozna poprosic moda o usuniecie tych 2 postow z psami.
kazdy zwierz na dogo jest potrzebujacy i kazdy radzi sobie jak moze. bez zasmiecania.

Z jednej strony tak, ale z drugiej to o TYM psiaku dowiedziałam się TYLKO I WYŁĄCZNIE dlatego że ktoś wkleił go do innego wątku, a sądzę że nie tylko ja jedna..

Posted

jestem i ja, dzieki Renatko za pw....narazie jednorazowo dorzuce 30zł....i jak tu nie wchodzic na kolejne watki:placz::placz:jak tu takie biedy czekaja na nasza pomoc....dobrze ze Bonus zauwazony i teraz ma szanse na lepsze jutro

Posted

leni356 napisał(a):
Z jednej strony tak, ale z drugiej to o TYM psiaku dowiedziałam się TYLKO I WYŁĄCZNIE dlatego że ktoś wkleił go do innego wątku, a sądzę że nie tylko ja jedna..

Oczywiscie, od tego jest dogo
Nie widze niczego zlego w offach chociaz denerwuja mnie offy wyjatkowo namolne

ale ja rowniez trafilam tu WYLACZNIE dlatego ze ktos wkleil link

Kazdy chce pomoc i kazdy szuka wszedzie pomocy

Posted

irysek napisał(a):

co do hotelu, to nie ma psiaka co ustawiac w zadnej kolejce, jesli Ślepcio zwolni mu w weekend miejsce. wydawalo mi sie, ze mial pojechac na jego miejsce :)
u wiosny jest fajnie, u murki i u wielu innych, ale ten piesek sie juz wystarczajaco naczekal, zeby musial czekac teraz i na hotel. w kazdym uwazam sie nim dobrze zajma. (do met nikt go nie posle, wiec bedzie dobrze)

Ale w wypadku takiego psa liczy sie miejsce gdzie trafi bo wazni sa LUDZIE, ktorzy beda sie nim zajmowac
Wiadomo ze lepiej zeby poszedl jak najszybciej ale nie do pierwszego lepszego jesli mamy kilka opcji do wyboru
Niektore hoteliki nastawiaja sie na ilosc, wiec oddac psa do zmniejszonej wersji schroniska, 2 spacery dziennie, do tego kojec i jeszcze za to placic :roll:
Chyba ten pies wystarczajaco sie nameczyl i zasluguje na lepsze warunki

A Slepcio jest w jakim hoteliku? Z ciekawosci pytam

Posted

Dziekuję cioteczki za pomoc dla Bonusa
Zaktualizowałam pierwszy post i wkleiłam link do bazarku.
Mam prosbe, pomózcie mi prowadzić ten watek, bo nigdy takiego nie prowadziłam.
Bonuska wypatrzyłam na stronie schroniska, umieściłam go na watku starszaków, który prowadzę, żeby był bardziej widoczny. Jego zdjęcia nie dawały mi spokoju i zacęłam zbierac o nim informacje, podobnie jak cioteczka Dogo. Bardzo pomogła mi w tym hanka456. Powiedział mi, ze to psiak w wielkiej potzrebie, więc postanowilam załozyć mu watek i ruszyc z ogłoszeniami.
Za zgodą Hani równiec umiesciłam numer konta Fundacji Pomagajmy Razem - Zwierzeta w Potrzebie i tak powstało to co powstało.
Nigdy nie prowadziłam takiego watku, więc jakby było cos nie tak, to poprosze o uwagi i porządnego kopa.
Faktycznie pierwszy raz wspomniałam o Bonusku na watku Ślepka/Szamanka, gdzy ten juz był w hotelu i pojawiła sie informacja, zę ma szanse na stały domek. To sparwiło, ze w me serce wstapiła nadzieja na lepsze jutro dla Bonusa.

Posted

Irysku, zarówno psy które wstawiłam, jak i Ślepcio, Kodinka, Ciapulka, Ariel i Bonus są "naszymi" psami, tzn zajmuje sie nimi jedna Fundacja, dlatego pozwoliłam sobie je wstawic.Jesli ktos niechce,niech nie czyta.

Posted

[quote name='szajbus']Dziekuję cioteczki za pomoc dla Bonusa
Bonuska wypatrzyłam na stronie schroniska, umieściłam go na watku starszaków, który prowadzę, żeby był bardziej widoczny. Jego zdjęcia nie dawały mi spokoju i zacęłam zbierac o nim informacje, podobnie jak cioteczka Dogo. Bardzo pomogła mi w tym hanka456. Powiedział mi, ze to psiak w wielkiej potzrebie, więc postanowilam załozyć mu watek i ruszyc z ogłoszeniami.
Za zgodą Hani równiec umiesciłam numer konta Fundacji Pomagajmy Razem - Zwierzeta w Potrzebie i tak powstało to co powstało.
Nigdy nie prowadziłam takiego watku, więc jakby było cos nie tak, to poprosze o uwagi i porządnego kopa.
Faktycznie pierwszy raz wspomniałam o Bonusku na watku Ślepka/Szamanka, gdzy ten juz był w hotelu i pojawiła sie informacja, zę ma szanse na stały domek. To sparwiło, ze w me serce wstapiła nadzieja na lepsze jutro dla Bonusa.

A my dziekujemy ze w ogole wiemy ze taki pies istnieje :oops:

Czy mozesz zdradzic w jakim hoteliku jest Slepek?
Rozumiem ze zwolnilby miejsce?

Dostalam wlasnie odpowiedz od Megii1 - nie moze wziac niestety Bonusika do swojego hoteliku
Ale za to prosila o wpisanie jej na liste miesiecznych deklaracji
Od lipca bedzie placila 20 zl miesiecznie

Madziu dziekujemy :loveu:

Posted

szajbus napisał(a):
Dziekuję cioteczki za pomoc dla Bonusa

Będzie lepiej, będzie :multi: