Lu_Gosiak Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='bela51']http://www.dogomania.pl/forum/f99/cos-dla-ucha-oka-na-leczenie-slepego-juranda-bonusa-do-25-06-godz-23-a-140117/ piekny bazarek dla Bonusa, a nie ma go na 1 stronie. Właśnie!!! to moj bazarek i tylko bella zaglada i jeszcze na dodatek kupuje:loveu: włazić prosze i kupowac za Jej przykładem dla Bonuska Quote
marysia55 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Maryś kolejna pozycja do zapisania w exelu:razz::loveu::loveu: no tak jakby, żeby nie zapomnieć Quote
marysia55 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 "sorry winetou" ale to jest zboczenie zawodowe ( cyferki :evil_lol:) oglądnęłam pierwszy post i rzucił mi sie w oczka jeden zapis. W pozycji wpłaty jest cioteczka "kasiek0502 - 25 zł" natomiast nie ma jej wpisanej ani w części 'deklaracje stałe' ani w 'deklaracje jednorazowe". Tak sobie myslę :cool3:, że jakby to była deklaracja stała to już by było 240,-. Upierdliwa jestem , wiem no ale co mam zrobić 'te typy tak mają' Quote
Bambino Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 madcat1981 napisał(a):Jestem dzięĸi Dogo07. Kochany, biedny Bonusik:placz: Długich osiem lat z czego 4 w schronisku, teraz ósmy w kolejce... Mamy więc traochę czasu na zorganizowanie akcji:cool3: Ja daję na początek 10 zł meisięcznie. Wiem, że to niewiele, ale z takich "dyszek" składa sie świat. Daję bonusowo:cool3: każdą inną pomoc, którą jestem w stanie zaoferować - ogłoszenia, opieka nad finansami, spamowanie, i co tam jeszcze umiem :sad: Będę na wątku dopiero jutro. Chciałabym zobaczyć więcej ciotek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale do mnie babo nie napisałaś:angryy: Quote
Bambino Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='irysek']tylko sie cieszyc, ze pieniadze splywaja na konto Bonusa jak marzenie. zeby tylko nikt nie zrobil go w balona z hotelem, bo mial trafic do niego w miejsce Slepka, ktory w weekend powedruje do odmu, a cos czytam na drugim watku, ze jakies inne maja postrzeganie sprawy. wydaje mi sie, ze Bonus jest pilniejszy, niz Lena, ktora ma spacery, trawe itd. (Bonus ma tylko łańcuch i w dodatku nie moze w warunkach schroniskowych zwalczyc chorob, ktore go nekaja). czy sie myle? Na wątku Ślepka/Szamanka ciapuś mówiła, że chory pies nie może jechac do Lednicy. Dlatego na tamtym wątku padły propozycje innych psów w miejsce Ślepaczka. Ze swojej strony daję co m-c 10 zł. dla Bonusa na hotelik. Quote
Onaa Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 A co tu tak z rana puściutko na wątku Bonusika :cool3:. Quote
madcat1981 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Bambino napisał(a):Ale do mnie babo nie napisałaś:angryy: Babo to dla Twojego dobra żebyś nie zbankrutowała:diabloti: Quote
Bambino Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Szajbus, swoją deklarację podtrzymuję, ( od czerwca po 10 zł. ) ale z wpłatą poczekam aż dasz cynk, że Bonus idzie do hoteliku, ok. ? Quote
szajbus Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Wpisałam cie cioteczko juz na listę w pierwszym poście. Quote
Lu_Gosiak Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 czy wiadomo juz coś gdzie Bonus miałby iść do którego hoteliku??? Jest gdzieś w ogole zapisany?? Quote
szajbus Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Na razie nic mi nie wiadomo. Może jak wejdą dziewczyny z fundacji to będzie więcej informacji. Quote
Bambino Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 szajbus napisał(a):Wpisałam cie cioteczko juz na listę w pierwszym poście. Tak, widziałam. :roll: Quote
bico Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 nadal nic nie wiadomo w sprawie hotelu?:roll: Gdzie Bonus ma w ogóle jechać? Jest już gdzieś wpisany? Quote
Onaa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Coś się cisza na wątku Bonusika zrobiła, Cioteczki nie zaglądają, a Bonusik czeka. Sprawa hotelikowa wygląda tak: - psiak jest w kolejce u Wiosny (nie wiem czy miejsce Maszaberli coś się posunęło do przodu), - w kolejce u Ani z Brodnicy , 5 miejsce, - hotelik u megii nie da rady go przyjąć, - u ronji nie ma miejsc, - hotelik w Lednicy to raczej dla całkiem zdrowego psiaka, - lecznica\hotelik w Radomsku ( ale tylko na niedługi pobyt do podleczenia, z tym że to mogą być duże koszty), - INNE PROPOZYCJE !!! Może coś pominęłam, a może ktoś znalazł coś dla Bonusika. Może macie jeszcze jakieś pomysły, znacie jeszcze jakieś dobre hoteliki, tymczasy. Inne psiaki w pilnej potrzebie jakoś znalazły szybko coś dla siebie. A Bonusik czeka dalej na pomoc cierpiący na łańcuchu przy budzie :-(. Quote
leni356 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ślepciu idzie do nowego domu, może spróbować na jego miejsce? http://www.dogomania.pl/forum/f28/stary-slepy-wiec-do-schroniska-zbieramy-na-hotel-brakuje-jeszcze-100zl-pomozcie-139293/index27.html Quote
leni356 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Może go przyjmą? trzeba by poprosić, pieniędzy jest chyba na tyle, szkoda żeby czekał. On nie jest chory przecież Quote
Onaa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='leni356']Ślepciu idzie do nowego domu, może spróbować na jego miejsce? http://www.dogomania.pl/forum/f28/stary-slepy-wiec-do-schroniska-zbieramy-na-hotel-brakuje-jeszcze-100zl-pomozcie-139293/index27.html To jest właśnie hotelik w Lednicy. Quote
bela51 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Była też na tym wątku propozycja jakiegos hoteliku pod Warszawą. Ale nie mogę znaleźć. Szukam i szukam:mad::mad: Znalazłam z dopiskiem - nieaktualne... Quote
Panca Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 a sprawdzalyscie u Murki? tam na pewno kolejka ale psiaki zwalniaja miejsca szybko wiec moze ...?podeslac watek hotelu Murki?moge sam aja spytac tylko prosze o info czy ktos juz tego nie zrobil a ja przeoczylam Quote
bela51 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Chyba nikt nie pisał nt hoteliku u murki. Podrzuć link. Quote
Onaa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Może są jeszcze jakieś Wam znane dt czy hoteliki. A u mosii ktoś zna ? A u Neczki ? Inne ? Z Murka jeszcze się nikt nie kontaktował. Quote
Recommended Posts