Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I jak tu sobie obiecywać,że już żadnego nowego wątku?...:-( Bonus ma już dość czekania i nie wiadomo czy dłużej by dał radę czekać:shake:!

Tak więc jasne jest,że potrzebne są pieniądze!Szybko!
Cioteczki...Bonus jest w takim stanie,że warto teraz zrobić allegro cegiełkowe na wyrwanie ze schroniska!Ludzie na pewno pomogą.
Jeśli macie konto, na które można wpłacać pieniążki oraz potrzebę zrobienia...zwróćcie się do Jsadory(pogoni mnie w końcu za te wskazywanie na nią,ale mam nadzieję,że wybaczy i zrozumie:oops:...jest bezkonkurencyjna!).
Wybaczcie,ze tylko wskazuję na innych...teraz nie mogę pomóc inaczej,ale postaram się.

• Replies 800
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję Wam wszystkim że tu jesteście dla Bonusika.
Jak by nawet człowiek chciał zwątpić w dobro na tym świecie to wystarczy że wejdzie na taki wątek i tyle wspaniałych Osób tu znajdzie i nie ma rady, musi się podnieść na duchu :lol:.

Ja też 10zł na m-c , narazie tyle mogę. Ale wiem, że "ziarnko do ziarnka i zbierze się miarka", więc każdy grosz jest na wagę złota. A tutaj był powiedziała, że na wagę dobrej przyszłości dla Bonusika.

Posted

czyli mamy już stałych deklaracji 60 zł?? chyba się nie mylę:crazyeye:?
Mówiłam ,że ziarnko do ziarnka... a niektórzy mówią "tylko 10 zł":angryy:

:p:p:p:p:p:p:p:p

Posted

warto wpisac w pierwszy post deklaracje. ile kto co miesiac, bo kilka ciotek juz sie wypowiedzialo. 2 ciotki jednorazowo chca go wspomoc. to tez warto wpisac. a ja wlasnie pracuje nad bazarkiem dla slicznotka.

Posted

Jeśli nie ma kogoś lepszego, to ja się zgłaszam. Miałam już tu nie zaglądac hihihi - na chwilkę tylko weszłam. Muszę uciekać ale jutro rano wszystcy deklarujący dostaną konto. Chyba że ktoś inny ma ochotę na księgowanie;)

Dogo07... masz pełna skrzynke a ja taka epopeję do Ciebie wytworzyłam...:diabloti:

Dekarujcie :D Ja zmykam do jutra :) Buziaki dla Bonusika :):loveu:

Posted

Raduniu, dobrze ze jestes - dzieki za bannerek :loveu:

Szajbusku wpisz prosze w pierwszym poscie podsumowania tych deklaracji, ile lacznie za deklaracje miesieczne, ile za jednorazowe

Latwiej bedzie sie zorientowac

Posted

Cioteczki
w pierwszym poście po uzgodnieniu z hanka456 podany jest numer konta na który mozna wpłacać pieniążki i zrobiłam wstępną listę osób , które zadeklarowały wpłaty. Jakby co to mnie poprawcie, bo ja nigdy tego nie robiłam. Wszelkie uwagi mile widziane.

Ps. Zgodnie z waszą sugestią w tytule dodałam, ze zbieramy pieniądze na hotel

Posted

szajbus napisał(a):
Cioteczki
w pierwszym poście po uzgodnieniu z hanka456 podany jest numer konta na który mozna wpłacać pieniążki i zrobiłam wstępną listę osób , które zadeklarowały wpłaty. Jakby co to mnie poprawcie, bo ja nigdy tego nie robiłam. Wszelkie uwagi mile widziane.

Ps. Zgodnie z waszą sugestią w tytule dodałam, ze zbieramy pieniądze na hotel

To może jeszcze jakieś poruszające zdanie, prośba o pomoc dla Bonusika w pierwszym poście. Taka dużymi literami, żeby była widoczna.

Posted

Ode mnie jednorazowo 50 zl - na razie

Napisalam do Megii1, wiem ze ma hotelik, miejsce powinno byc, logowala sie ale nie odpisala, widocznie stwierdzila ze woli zdrowego psa:shake:

Mam zarezerwowane miejsce u Wiosny - 5 w kolejce
Czy jestescie tym zainteresowane?
Co prawda dla innego pieska ale on jest mlodziutki a ten nie ma czasu na czekanie

Posted

Maszaberla - Kodinka też nie taka zdrowa... no ale zdrowsza od Bonusa :(
Mało hotelików przyjmuje chore psiaki... Jeśli Wiosna by przyjęła - to trzeba rezerwować. Wiem, że u Murki mógłby być problem (mieli już psiaka z gronkowcem który przeszedł na część hotelowiczów i dodatkowo mają malutkie dziecko i teraz raczej dmuchali by na zimne :shake: )

Posted

Ja bym zdecydowanie proponowala Wiosne - ma szczegolne podejscie do psow...

Jesli wolicie Brodnice - napiszcie prosze, w takim razem potwierdze Wiosnie ze jednak w kolejce bedzie inny pies

Posted

Czyli narazie nikt nie chce naszego Bonusia :-(.
Mam nadzieję, że w innych hotelikach dogomaniackich go przyjmą.
Ja mam w Brodnicy miejsce, Ania pisała że 5.

A jaki wielki jest Bonusik, taki do kolana ?

Czyli koszt to byłby ok.300 - 350 zł. Plus leczenie.

Czy ktoś może zrobić allegro cegiełkowe bo chyba trochę pieniążków będzie potrzeba.

Posted

Bonus tyle lat niezauważony,opuszczony,zagubiony gdzieś w kącie schroniskowego boksu.
Nikt nie wie jakim sposobem przez tyle lat udało mu się przetrwać wśród współtowarzyszy niedoli :shake:
Dziś zaświeciła dla niego gwiazdka nadziei na lepsze jutro.

[FONT=Palatino Linotype]POMÓŻMY BONUSIKOWI !!!!!!!!!!![/FONT]

[FONT=Palatino Linotype][/FONT]