zuzlikowa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 I jak tu sobie obiecywać,że już żadnego nowego wątku?...:-( Bonus ma już dość czekania i nie wiadomo czy dłużej by dał radę czekać:shake:! Tak więc jasne jest,że potrzebne są pieniądze!Szybko! Cioteczki...Bonus jest w takim stanie,że warto teraz zrobić allegro cegiełkowe na wyrwanie ze schroniska!Ludzie na pewno pomogą. Jeśli macie konto, na które można wpłacać pieniążki oraz potrzebę zrobienia...zwróćcie się do Jsadory(pogoni mnie w końcu za te wskazywanie na nią,ale mam nadzieję,że wybaczy i zrozumie:oops:...jest bezkonkurencyjna!). Wybaczcie,ze tylko wskazuję na innych...teraz nie mogę pomóc inaczej,ale postaram się. Quote
bela51 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ja też deklaruję 10 zł miesięcznie. Wiem,że to mało, ale jeszce inne bidy wspieram.:-( Quote
Panca Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 sprobuje zebrac wsrod znajomych-juz nie raz pomagali wiec teraz tez zapewne nie zawioda Quote
Onaa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Dziękuję Wam wszystkim że tu jesteście dla Bonusika. Jak by nawet człowiek chciał zwątpić w dobro na tym świecie to wystarczy że wejdzie na taki wątek i tyle wspaniałych Osób tu znajdzie i nie ma rady, musi się podnieść na duchu :lol:. Ja też 10zł na m-c , narazie tyle mogę. Ale wiem, że "ziarnko do ziarnka i zbierze się miarka", więc każdy grosz jest na wagę złota. A tutaj był powiedziała, że na wagę dobrej przyszłości dla Bonusika. Quote
Ra_dunia Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 ups... zrobiłam banerek ze zjedzoną literką (hmmm... chyba czas na kolację...) zaraz poprawię. Quote
Leyla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 czyli mamy już stałych deklaracji 60 zł?? chyba się nie mylę:crazyeye:? Mówiłam ,że ziarnko do ziarnka... a niektórzy mówią "tylko 10 zł":angryy: :p:p:p:p:p:p:p:p Quote
Onaa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Czekamy na Ciocie szajbus która zapisze wszystko co potzreba na początku wątku. Quote
irysek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 warto wpisac w pierwszy post deklaracje. ile kto co miesiac, bo kilka ciotek juz sie wypowiedzialo. 2 ciotki jednorazowo chca go wspomoc. to tez warto wpisac. a ja wlasnie pracuje nad bazarkiem dla slicznotka. Quote
Ra_dunia Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 no to poprawiony (i trochę jednak zmieniony) banerek: Quote
Leyla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 leni356 napisał(a):To ja się dołożę 30 zł/miesiąc Dzięki:loveu: już jesteśmy bliżej szczęścia Bonuska:p:loveu::Rose: Quote
madcat1981 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Jeśli nie ma kogoś lepszego, to ja się zgłaszam. Miałam już tu nie zaglądac hihihi - na chwilkę tylko weszłam. Muszę uciekać ale jutro rano wszystcy deklarujący dostaną konto. Chyba że ktoś inny ma ochotę na księgowanie;) Dogo07... masz pełna skrzynke a ja taka epopeję do Ciebie wytworzyłam...:diabloti: Dekarujcie :D Ja zmykam do jutra :) Buziaki dla Bonusika :):loveu: Quote
Onaa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Bardzo ważne pytanie: Kto będzie zbierał na Bonusia ??? I czy można mu zrobić allegro cegiełkowe przez fundację ??? Quote
Maszaberla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Raduniu, dobrze ze jestes - dzieki za bannerek :loveu: Szajbusku wpisz prosze w pierwszym poscie podsumowania tych deklaracji, ile lacznie za deklaracje miesieczne, ile za jednorazowe Latwiej bedzie sie zorientowac Quote
szajbus Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Cioteczki w pierwszym poście po uzgodnieniu z hanka456 podany jest numer konta na który mozna wpłacać pieniążki i zrobiłam wstępną listę osób , które zadeklarowały wpłaty. Jakby co to mnie poprawcie, bo ja nigdy tego nie robiłam. Wszelkie uwagi mile widziane. Ps. Zgodnie z waszą sugestią w tytule dodałam, ze zbieramy pieniądze na hotel Quote
Ra_dunia Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Szjbus - wklej też na pierwszej stronie banerek / banerki (pewnie jeszcze będą) bo potem wszystko się zagubi na wątku... Quote
Onaa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 szajbus napisał(a):Cioteczki w pierwszym poście po uzgodnieniu z hanka456 podany jest numer konta na który mozna wpłacać pieniążki i zrobiłam wstępną listę osób , które zadeklarowały wpłaty. Jakby co to mnie poprawcie, bo ja nigdy tego nie robiłam. Wszelkie uwagi mile widziane. Ps. Zgodnie z waszą sugestią w tytule dodałam, ze zbieramy pieniądze na hotel To może jeszcze jakieś poruszające zdanie, prośba o pomoc dla Bonusika w pierwszym poście. Taka dużymi literami, żeby była widoczna. Quote
Onaa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Bardzo prosimy o deklaracje dla Bonusika, wciąż mamy tak mało, a ten psiak tak bardzo potrzebuje pomocy !!! Quote
Maszaberla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ode mnie jednorazowo 50 zl - na razie Napisalam do Megii1, wiem ze ma hotelik, miejsce powinno byc, logowala sie ale nie odpisala, widocznie stwierdzila ze woli zdrowego psa:shake: Mam zarezerwowane miejsce u Wiosny - 5 w kolejce Czy jestescie tym zainteresowane? Co prawda dla innego pieska ale on jest mlodziutki a ten nie ma czasu na czekanie Quote
Ra_dunia Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Maszaberla - Kodinka też nie taka zdrowa... no ale zdrowsza od Bonusa :( Mało hotelików przyjmuje chore psiaki... Jeśli Wiosna by przyjęła - to trzeba rezerwować. Wiem, że u Murki mógłby być problem (mieli już psiaka z gronkowcem który przeszedł na część hotelowiczów i dodatkowo mają malutkie dziecko i teraz raczej dmuchali by na zimne :shake: ) Quote
Maszaberla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ja bym zdecydowanie proponowala Wiosne - ma szczegolne podejscie do psow... Jesli wolicie Brodnice - napiszcie prosze, w takim razem potwierdze Wiosnie ze jednak w kolejce bedzie inny pies Quote
Onaa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Czyli narazie nikt nie chce naszego Bonusia :-(. Mam nadzieję, że w innych hotelikach dogomaniackich go przyjmą. Ja mam w Brodnicy miejsce, Ania pisała że 5. A jaki wielki jest Bonusik, taki do kolana ? Czyli koszt to byłby ok.300 - 350 zł. Plus leczenie. Czy ktoś może zrobić allegro cegiełkowe bo chyba trochę pieniążków będzie potrzeba. Quote
szajbus Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Nie potrafię zrobić takiego allegro. Pierwszy post uzupełniony Quote
anovip1 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Bonus tyle lat niezauważony,opuszczony,zagubiony gdzieś w kącie schroniskowego boksu. Nikt nie wie jakim sposobem przez tyle lat udało mu się przetrwać wśród współtowarzyszy niedoli :shake: Dziś zaświeciła dla niego gwiazdka nadziei na lepsze jutro. [FONT=Palatino Linotype]POMÓŻMY BONUSIKOWI !!!!!!!!!!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] Quote
Recommended Posts