Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Renata5']Ale spójrzcie ja też mam cudo w domu,wprawdzie nie tak puchate,a właściwie wcale nie puchate;),ale równie kochane:loveu:.Adoptowałam ją z Katowic,ma coś koło 14 latek i nieziemsko ją kocham:iloveyou:

http://img21.imageshack.us/img21/9234/dsc05155w.jpg

Też słodki ten Twój uszatek :) Te jęzorki na zawnątrz są takie ... hmm, rozczulające. A jak Twoja mała ma na imię ?

Posted

chyba nikogo nie zdziwi, że się rozpłakałam :placz::lol: ze szczęścia:multi: oczywiście. Maleńka jest taka PIĘKNA....:crazyeye::loveu:
kochane serduszko:loveu: na nowo rozkwitł mały kwiatuszek:loveu:
super

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Asior napisał(a):
a coroonaj wpłaciła kupe kasy na nią :placz:

Asior cooronaj trzeba o tym powiadomic bo Ci co wplacili moga zlozyc zawiadomienie a dopiero jak sie iles tam takich zgloszen zbierze (?) mozna wyciagac konsekwencje, i trzeba tak zrobic bo inaczej cale dogo nie ma sensu jezeli byle cham moze naciagac ludzi.....

Posted

szczerze powiem,że ten wątek śmierdział mi od początku.Chciałam nawet coś wpłacić ,ale nie zdecydowałam się
Strasznie mi przykro za osoby , które otworzyły swoje serce i kieszeń i zostały w tak perfidny sposób.
trzeba miec nadzieję,że oszustki zostaną ukarane.

Posted

lilk_a napisał(a):
tak to ta sama suczka ....Flickr: DonnitaMae's Photostream
te same zdjęcia ... ta cała historia ..to nie może być prawda , przecież nikt nie jest tak bezwzględny ...tym bardziej młoda dziewczyna ...eh ... niepojęte

Niestety młodzież jest teraz okrutna(oczywiście NIE uogólniam).Teraz to wszystko tłumaczy,dlaczego nie chcieli oddać suni do adopcji w Polsce:cool1::angryy: