Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='mala_czarna'](...) Będziecie jakiś bazarek robiły? Bo ja w trakcie remontu mieszkania odkryłam niezliczone zasoby książek i filmów na dvd. Gdyby zaszła taka potrzeba to chętnie przekażę ;)
Byłoby super!!!

Posted

Pożyczyłam telefon od siostry (łatwo namówić ją nie było; ona swojej komórki pilnuje jak oka w głowie i "miauczy" zawsze,że ma mało "na koncie).

Garść informacji:

- mama przyznała się,że zabłądziła w samej Warszawie i spóźniła się na wizytę pół godziny;

- co do diagnozy- Gufi po operacji będzie widział niewyraźnie, ale z czasem ma być lepiej; z czasem obraz ma się podobno wyostrzyć;

- jeśli nie będzie operacji to za dwa m-ce Gufi zupełnie oślepnie;

( wcześniej nie bylam przekonana do zabiegu; uważałam,że skoro Gufi niedowidzi od urodzenia i radzi sobie, to nie jest ona konieczna;
myślałam, ze będzie tak jak jest, tymczasem może być o wiele gorzej - całkowita ślepota - w tej sytuacji widzę potrzebę operacji - nie chcemy mu wzroku poprawiać, chcemy zapobiec jego całkowitej utracie )

- Gufi przypomniał sobie najwyraźniej wczesne dzieciństwo - zwiał mamie do lasu (jak mniemam w poszukiwaniu matki- Czarnej i może też rodzeństwa...), leciala za nim dobre pół godziny zanim złapała gałgana...

Posted

mala_czarna napisał(a):

Będziecie jakiś bazarek robiły? Bo ja w trakcie remontu mieszkania odkryłam niezliczone zasoby książek i filmów na dvd. Gdyby zaszła taka potrzeba to chętnie przekażę ;)

Jeżeli mogę się podpiąć pod ten zestwik na bazarek to się zgłaszam.
Będę mogła go zrobić po 20.10.
Chyba, że ktoś z wątku będzie w stanie zrobić go wcześniej?
Mała Czarna:loveu: może przy okazji jeszcze jeden interesik ubijemy?;)

Posted

irenaka napisał(a):
Jeżeli mogę się podpiąć pod ten zestwik na bazarek to się zgłaszam.
Będę mogła go zrobić po 20.10.
Chyba, że ktoś z wątku będzie w stanie zrobić go wcześniej?
Mała Czarna:loveu: może przy okazji jeszcze jeden interesik ubijemy?;)

Jestem do dyspozycji, bo sporo tego jest ;)
Tylko powiedz mi Irenko i Majgo :loveu: Jak mam te fakty przekazać? Czy mam zrobić paczkę? Bo pewnie nikt z Wawki do Łodzi się nie wybiera, coby podrzucic przy okazji?

Posted

Inaczej Kamilko. Bazarek sobie idzie swoją drogą. Ktoś wygrywa fant. Wpłaca na Gufka kwotę z bazarku, a Tobie podany przez Ciebie koszt wysyłki. Po potwierdzeniu, że należności zostały zapłacone podaje Ci adres wysyłki i Ty ją realizujesz.

Posted

majqa napisał(a):
Inaczej Kamilko. Bazarek sobie idzie swoją drogą. Ktoś wygrywa fant. Wpłaca na Gufka kwotę z bazarku, a Tobie podany przez Ciebie koszt wysyłki. Po potwierdzeniu, że należności zostały zapłacone podaje Ci adres wysyłki i Ty ją realizujesz.

Ok, w takim razie jutro sfotografuję fanty na bazarek ;)

Posted

[quote name='majqa']Uporządkujmy kasę:

U Ryci jest 562zł (z tego musimy odjąć paliwo wyjazdowe)
W FNiZ jest ? (do uzupełnienia, z czego będzie odjęta cena wizyty, bo faktura była wzięta na fundację)
Czyli wygląda to tak:
562zł - ok.200zł (paliwo) = 362zł - stan u Rytki
245 zł - 40zł (do uregulowania u okulisty) = 205zł - stan na koncie fundacji

Całość, jaką dysponujemy to ok. 567zł

Joluś, czy mogłybyście wystawić cegiełki pod kątem oczek ze zmodyfikowanym tekstem, jaki wrzuciłam na wątek?

Posted

O matko, istotnie, nie zajrzałam. Hanusia :loveu:, pisała mi na maila, że pobuszuje na bazarku ale....no teraz mi szczęka opadła. :-o

Mamy wobec tego 867zł.

Posted

[quote name='BeaBono']A... Majqa to jeszcze nie zaglądnęła.... :no-no-no:

http://tiny.pl/hqkml
ps. od kochanej Hanii :calus::loveu:

Jezusmaria jestem w szoku :crazyeye:
Smyku, jak Ci się odwdzięczymy??
...chyba, że Smyku poznała w międzczasie Gufiaka i zakochała się od pierwszego wejrzenia...?? :loveu: