BeaBono Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Wystawiłam: http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-rozne-gufi-operacja-oczu-do-27-10-09-do-godz-20-00-a-148730/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/harlequin-owy-bazarek-gufi-operacja-oczu-do-27-10-09-do-godziny-20-00-a-148718/ Robię przegląd, co by tu jeszcze.... Rytka, pytałaś może jak się Gufi sprawuje "w gościach" ? Jak zniósł podróż? Quote
majqa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='mala_czarna'](...) Będziecie jakiś bazarek robiły? Bo ja w trakcie remontu mieszkania odkryłam niezliczone zasoby książek i filmów na dvd. Gdyby zaszła taka potrzeba to chętnie przekażę ;) Byłoby super!!! Quote
BeaBono Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Pożyczyłam telefon od siostry (łatwo namówić ją nie było; ona swojej komórki pilnuje jak oka w głowie i "miauczy" zawsze,że ma mało "na koncie). Garść informacji: - mama przyznała się,że zabłądziła w samej Warszawie i spóźniła się na wizytę pół godziny; - co do diagnozy- Gufi po operacji będzie widział niewyraźnie, ale z czasem ma być lepiej; z czasem obraz ma się podobno wyostrzyć; - jeśli nie będzie operacji to za dwa m-ce Gufi zupełnie oślepnie; ( wcześniej nie bylam przekonana do zabiegu; uważałam,że skoro Gufi niedowidzi od urodzenia i radzi sobie, to nie jest ona konieczna; myślałam, ze będzie tak jak jest, tymczasem może być o wiele gorzej - całkowita ślepota - w tej sytuacji widzę potrzebę operacji - nie chcemy mu wzroku poprawiać, chcemy zapobiec jego całkowitej utracie ) - Gufi przypomniał sobie najwyraźniej wczesne dzieciństwo - zwiał mamie do lasu (jak mniemam w poszukiwaniu matki- Czarnej i może też rodzeństwa...), leciala za nim dobre pół godziny zanim złapała gałgana... Quote
irenaka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 mala_czarna napisał(a): Będziecie jakiś bazarek robiły? Bo ja w trakcie remontu mieszkania odkryłam niezliczone zasoby książek i filmów na dvd. Gdyby zaszła taka potrzeba to chętnie przekażę ;) Jeżeli mogę się podpiąć pod ten zestwik na bazarek to się zgłaszam. Będę mogła go zrobić po 20.10. Chyba, że ktoś z wątku będzie w stanie zrobić go wcześniej? Mała Czarna:loveu: może przy okazji jeszcze jeden interesik ubijemy?;) Quote
mala_czarna Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 irenaka napisał(a):Jeżeli mogę się podpiąć pod ten zestwik na bazarek to się zgłaszam. Będę mogła go zrobić po 20.10. Chyba, że ktoś z wątku będzie w stanie zrobić go wcześniej? Mała Czarna:loveu: może przy okazji jeszcze jeden interesik ubijemy?;) Jestem do dyspozycji, bo sporo tego jest ;) Tylko powiedz mi Irenko i Majgo :loveu: Jak mam te fakty przekazać? Czy mam zrobić paczkę? Bo pewnie nikt z Wawki do Łodzi się nie wybiera, coby podrzucic przy okazji? Quote
majqa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Inaczej Kamilko. Bazarek sobie idzie swoją drogą. Ktoś wygrywa fant. Wpłaca na Gufka kwotę z bazarku, a Tobie podany przez Ciebie koszt wysyłki. Po potwierdzeniu, że należności zostały zapłacone podaje Ci adres wysyłki i Ty ją realizujesz. Quote
mala_czarna Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 majqa napisał(a):Inaczej Kamilko. Bazarek sobie idzie swoją drogą. Ktoś wygrywa fant. Wpłaca na Gufka kwotę z bazarku, a Tobie podany przez Ciebie koszt wysyłki. Po potwierdzeniu, że należności zostały zapłacone podaje Ci adres wysyłki i Ty ją realizujesz. Ok, w takim razie jutro sfotografuję fanty na bazarek ;) Quote
jola od jadzi Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Na koncie fundacji uzbierało się dla Gufiego 795 zł, przelałyśmy do lecznicy za operację 550 zł, zostało 245 zł. Quote
majqa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='majqa']Uporządkujmy kasę: U Ryci jest 562zł (z tego musimy odjąć paliwo wyjazdowe) W FNiZ jest ? (do uzupełnienia, z czego będzie odjęta cena wizyty, bo faktura była wzięta na fundację) Czyli wygląda to tak: 562zł - ok.200zł (paliwo) = 362zł - stan u Rytki 245 zł - 40zł (do uregulowania u okulisty) = 205zł - stan na koncie fundacji Całość, jaką dysponujemy to ok. 567zł Joluś, czy mogłybyście wystawić cegiełki pod kątem oczek ze zmodyfikowanym tekstem, jaki wrzuciłam na wątek? Quote
jola od jadzi Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ile pieniędzy potrzebujemy zebrać? Żeby starczyło na wszystko Quote
BeaBono Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Całość, jaką dysponujemy to ok. 567zł + 300 zł !!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
BeaBono Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 A... Majqa to jeszcze nie zaglądnęła.... :no-no-no: http://tiny.pl/hqkml ps. od kochanej Hanii :calus::loveu: Quote
majqa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 O matko, istotnie, nie zajrzałam. Hanusia :loveu:, pisała mi na maila, że pobuszuje na bazarku ale....no teraz mi szczęka opadła. :-o Mamy wobec tego 867zł. Quote
jola od jadzi Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Czyli musimy zebrać co najmniej 1000 zł... Quote
majqa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='majqa'](...) Mamy wobec tego 867zł. Z tym, co oferuje M_orsetti (za co bardzo dziękujemy :loveu:) mamy 967zł. Quote
jola od jadzi Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Poker napisał(a):ale idziecie jak burza :multi: To darczyńcy... Quote
majqa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Poker napisał(a):ale idziecie jak burza :multi: Oby tak dalej!!! Quote
irenaka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 To ja dorzucę 50,00 żebyśmy mogły przekroczyć magiczny 1000,00. Quote
Ajula Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='BeaBono']A... Majqa to jeszcze nie zaglądnęła.... :no-no-no: http://tiny.pl/hqkml ps. od kochanej Hanii :calus::loveu: Jezusmaria jestem w szoku :crazyeye: Smyku, jak Ci się odwdzięczymy?? ...chyba, że Smyku poznała w międzczasie Gufiaka i zakochała się od pierwszego wejrzenia...?? :loveu: Quote
Ajula Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 ja też dorzucę na dziś 50 zł tylko, potem coś jeszcze czyli własciwie już możnaby umawiać termin operacji :B-fly: Quote
majqa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Mamy 1067zł (po dodaniu deklaracji Irenki i Ajuli). Quote
Recommended Posts