Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja mam stresa juz od dawna:roll:.

Zeby Was odstresowac to opowiem cos smiesznego:zawsze jak sie loguje na dogo to normalnie wpisuje hasło i nick za kazdym razem,niby mam zaznaczone loguj automatycznie ale cos mi nie działało to nigdy i zawsze wklepywalam wszystko.Dzisiaj wchode na dogo ,nie zdarzyłam jeszcze sie zalogowac a tu kot przelazl mi przez klawiature i pojawil sie napis -dziekujemy za zalogowanie rytka:crazyeye:Ale sie wkurzyłam i pol godz. męczyłam sie ,zeby odkryć jak ona to zrobila:mad:juz wiem-spacje trzeba dlugo przytrzymać - logowanie stało sie prostrze dzieki mojej mądrej kotce Mani:loveu:

Posted

Rytko- podziękuj również ode mnie swojej kotce. Własnie zastanawialam się nad logowaniem..:)
Dzięki Tobie świat Gufika przewrócił się do góry łapkami-wspaniali ludzie dołączyli do jego sprawy. Znalazłyście najlepszy dom- on jest najlepszy i to widać podobnie jak to wszystko, co TY zrobiłasś dla psula. Pierwsze i ostatnie zdjęcia mówią za siebie.
Ponieważ tyle wspaniałych osób trzęsie się razem z Tobą o niego to..będzie dobrze. każdy będzie sie starał

Posted

[quote name='rytka'] pojawil sie napis -dziekujemy za zalogowanie rytka:crazyeye:Ale sie wkurzyłam i pol godz. męczyłam sie ,zeby odkryć jak ona to zrobila:mad:juz wiem-spacje trzeba dlugo przytrzymać - logowanie stało sie prostrze dzieki mojej mądrej kotce Mani:loveu:[/quote]
:evil_lol: fajna historia :evil_lol:

nie denerwujcie się dziewczyny, teraz już nic więcej nie możemy zrobić
wet zrobi co do niego należy - wprawdzie każdy wet może się pomylić i coś skopać, ale to się może zdarzyć zawsze i wszędzie
musimy mieć nadzieję, że się uda choć trochę łapkę naprawić

opiekę mamy dla Gufiego zapewnioną - BeaB, jej Mama i siostra zrobią wszystko, żeby Gufi miał jak najlesze warunki dochodzenia do zdrowia

pieniądze ma leczenie uzbierane - gdyby nawet koszty wzrosły z powodu jakiś powikłań czy czegokolwiek, to i tak powinno wystarczyć
jesli nie starczy z uzbieranych, to nie martwcie się, też poradzimy sobie z tym problemem

w razie, gdyby BB miała jakies problemy z Gufim, to nie jest sama - ma kto jej pomagać, w każdej chwili jesteśmy do dyspozycji

już nic więcej nie możemy zrobić, tylko trzymać kciuki i wierzyć, że wszystko będzie dobrze :lol:

Posted

Nerwowo, Ajula. Wracają niedawne złe wspomnienia zw. z operacją; miało być dobrze, pies młody,w dobrej kondycji, operacja się udała, pacjent..:placz:

W dodatku okazało się, że Pepsi po sterylce nie miała wyciągniętych wszystkich szwów... znów antybiotyk, szwy wrosły... O uszach wiedzieliśmy. Nie mogę sobie darować, że jej dokładnie nie obejrzeliśmy zaraz po przyjeździe :shake::cry::flaming:

Posted

tak, dla biednej Pepsi całusy i dla Was też dziewczyny
nie martwcie się na zapas, teraz już wszystko w rękach wetów i sił wyższych
wierzę, że nad Gufim czuwają jakieś psie anioły :lilangel::angel:

Posted

wieści będą dopiero po południu
operację robione są w ciągu dnia, a ta zapowiada się na długą,
dzwonią po odbiór dopiero jak się pies wybudzi i uznają, że jest na tyle w porządku, że można go zabrać
myślę, że dopiero około 16-17 :roll:
chyba jajo zniosę do tego czasu

Posted

jasne, że napiszę
umówiłam się z BB, że zadzwonią do mnie, o której Gufi będzie odbierany
ja mieszkam blisko lecznicy, żeby nie bloki, to bym widziała budynek
jak BB da mi znać, to polecę i posłucham, co wet powie o operacji
potem biegusiem do domu i opiszę Wam wszystko

BeaB i jej mama będą dziś bardzo zajęte Gufim, nie będą miały czasu, żeby pisać

Posted

PIERWSZE INFO!!

jkp była przed chwilą w lecznicy
Gufi jest już po operacji !!! :multi:
powoli wybudza się i wygląda na to, że czuje się dobrze :multi:
teraz musimy czekać na telefon i dokładne info od weta

ale to nie będzie prędzej niż po 16
tak więc cierpliwości jeszcze :lol:

ale łatwo mówić, mi się aż płakać chce z wrażenia...

Posted

ufff dobrze ze juz po wszystkim..czekam na relacje
bede zbierac pieniadze na Gufiego wsrod znajomych tylko mam chwilowo tyle pracy ze nie wiem jak sie nazywam:roll: