Ewelina.w38 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Gufik przypomina wszystkim o bazarkowych ślicznościach, które na nich czekają ;) http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-na-chorego-gufiego-do-03-09-2009-a-145025/ Quote
jkp Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ajula no dzięki za zaproszenie;),ja nie mogę jutro i w pn, potem mogę ale nie przed południem niestety czyli wypada po Twojej końcowej godzinie 19.30. Gdyby Ci bardziej pasowało przed wt spotkanie z BB ( ładny skrót:evil_lol: mam nadzieje ,że BeaBono sie nie obrazi) to obgadajcie co mozna a ja potem dostosuje moją pomoc. Quote
Ajula Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 jkp angażujesz się nie tylko w sprawy Gufiego, wiem że o Czarnej też pamiętasz :lol: dlatego chciałabym, żebysmy spotkały się we trzy myslałam o spotkaniu na mieście, bo nie chciałam być natrętna i wpraszać się do BeaBono do domu (skoro domek ma już rekomendację) skoro jednak BB nas zaprasza, to czemu nie? bardzo chętnie :lol: może być wtorek po południu/pod wieczór Bea, pasuje Ci wtorek? a po Gufiego mogę z moim TZ jechać środa-czwartek (we wtorek Krzysiek nie może) pasuje? Quote
togaa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ja tez sobie nie wyobrażam, żeby "sabat czarownic" odbywał sie bez rytki..;) Quote
majqa Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Super, że się już dogadujecie Dziewczyny. Moja prośba. Ta osoba, która będzie załatwiała sprawy lecznicowe, niech skontaktuje się z Jolą od Jadzi (z fundacji) i dopyta o wszelkie szczegóły brania i przesyłania faktur przelewowych. Quote
Ewelina.w38 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Czyżby Gufik miał już gdzie dochodzić do siebie po operacji? i nieskromnie muszę zaprosić na Gufikowy bazarek -tylko do 03.09! pozostał jeszcze śliczny 3 częściowy strój kąpielowy - dla niej i dla niego:eviltong: http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-na-chorego-gufiego-do-03-09-2009-a-145025/ Quote
majqa Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Ewelina.w38 napisał(a):Czyżby Gufik miał już gdzie dochodzić do siebie po operacji? (...) Tak, tak, tak! :p Quote
Ewelina.w38 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 ooo to super!!!:multi: Mam nadzieje, że kaski na leczenie a później na utrzymanie nie braknie i ze taka śmieszna, zdrowa juz psina szybko kochający domek znajdzie! Quote
Ajula Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 jkp ma we wtorek wieczorem czas :multi: BeaBono - na którą godzinę mamy do Ciebie przyjechać? Quote
Ajula Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 ok, to ja się jeszcze jutro skontaktuję z jkp i dam Ci znać, o której będziemy Quote
Ajula Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 mojego aniołka nikt dziś nie odwiedzał :mad: Quote
majqa Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Odwiedzał tylko nie pisał, bo teraz Wy Ajulko jesteście skarbnicą newsów. :lol: Quote
Ajula Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Majqa na Ciebie zawsze można liczyć :loveu: niusy będą wieczorem jkp i ja odwiedzimy dziś wieczorem przyszłą Gufikową opiekunkę :cool3: Quote
majqa Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Nie masz pojęcia, jak ja kciuki zaciskam za powodzenie tego spotkania. :multi: Dziękuję Wam Dziewczyny!!! Życzę miłego sabatowania!!! :evil_lol: Quote
rytka Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 czekamy,czekamy:cool3: a w miedzy czasie zdjęcia z dzisiejszego spacerku,jakos kiepska ale taki sprzęt:mad: o nie,ona zaraz mnie dorwie! juz dorwała:mad: ale wiem co zrobie pokaze jej zęby to sie wystraszy:evil_ Quote
Ajula Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 jaki cudny wampirek :loveu: melduję się po spotkaniu z BeaBono Rytka pakuj Gufika :lol: próbowałyśmy trochę napędzić stracha BeaBono, ale ona jest odważna i się nie dała :evil_lol: będzie dobrze! Quote
Ajula Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Rytka :glaszcze: wierzę, że Gufi po operacji będzie miał przynajmniej trochę sprawniejszą nogę i dzięki temu będzie mu łatwiej się poruszać, i nie będzie go ta biedna łapina bolała ja też bym go bardzo chciała zabrać do domu, bo jest wyjątkowy, ale też nie mogę na pewno ZNAJDZIEMY MU DOBRY DOM wierzę w to Quote
Ajula Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 rytka napisał(a):Ale to moj pierwszy tymczas, dziwne uczucie oddawac psa (po takim czasiei takiego fajnego):roll: na razie oddasz go tylko na jakis czas - do wyzdrowienia, potem będziesz sie jeszcze nim cieszyć, chyba że już w międzyczasie znajdzie dom :lol: Quote
jkp Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Mam smycz flexi ,akurat dla Guffiego bedzie dobra.:razz: wiec sie rytka nie martw. Quote
rytka Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Czuje,ze znajdzie dom i cieszy mnie to i smuci:roll:gupia jestem:stupid: Juz widze mopa jak sie zachowa jak Gufi jadnak nie znajdzie ds?a Gufi czy zechce wracac na wioche jak sie tak 'wylaszczy' w miescie,my bedziemy oczywiscie czekac na niego:p BeaBono słyszalam,ze jesteś super i masz od jutra super psa:multi: Quote
Ajula Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 he he na tym pierwszym zdjęciu to wygląda jak sirota boża, a nie super pies :evil_lol: Quote
Ajula Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 zadzwonię jak mi się uda spytać o to mojego TZ :evil_lol: jeszcze jest w pracy Quote
togaa Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ajula napisał(a):he he na tym pierwszym zdjęciu to wygląda jak sirota boża, a nie super pies :evil_lol: Albo jak pies po spożyciu...:evil_lol: Quote
Recommended Posts