Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ajula no dzięki za zaproszenie;),ja nie mogę jutro i w pn, potem mogę ale nie przed południem niestety czyli wypada po Twojej końcowej godzinie 19.30. Gdyby Ci bardziej pasowało przed wt spotkanie z BB ( ładny skrót:evil_lol: mam nadzieje ,że BeaBono sie nie obrazi) to obgadajcie co mozna a ja potem dostosuje moją pomoc.

Posted

jkp angażujesz się nie tylko w sprawy Gufiego, wiem że o Czarnej też pamiętasz :lol: dlatego chciałabym, żebysmy spotkały się we trzy

myslałam o spotkaniu na mieście, bo nie chciałam być natrętna i wpraszać się do BeaBono do domu (skoro domek ma już rekomendację)
skoro jednak BB nas zaprasza, to czemu nie? bardzo chętnie :lol:

może być wtorek po południu/pod wieczór
Bea, pasuje Ci wtorek?

a po Gufiego mogę z moim TZ jechać środa-czwartek (we wtorek Krzysiek nie może)
pasuje?

Posted

Super, że się już dogadujecie Dziewczyny. Moja prośba. Ta osoba, która będzie załatwiała sprawy lecznicowe, niech skontaktuje się z Jolą od Jadzi (z fundacji) i dopyta o wszelkie szczegóły brania i przesyłania faktur przelewowych.

Posted

Czyżby Gufik miał już gdzie dochodzić do siebie po operacji?

i nieskromnie muszę zaprosić na Gufikowy bazarek -tylko do 03.09!
pozostał jeszcze śliczny 3 częściowy strój kąpielowy - dla niej i dla niego:eviltong:

http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-na-chorego-gufiego-do-03-09-2009-a-145025/

Posted

czekamy,czekamy:cool3:

a w miedzy czasie zdjęcia z dzisiejszego spacerku,jakos kiepska ale taki sprzęt:mad:

o nie,ona zaraz mnie dorwie!

juz dorwała:mad:

ale wiem co zrobie pokaze jej zęby to sie wystraszy:evil_

Posted

jaki cudny wampirek :loveu:

melduję się po spotkaniu z BeaBono
Rytka pakuj Gufika :lol:
próbowałyśmy trochę napędzić stracha BeaBono, ale ona jest odważna i się nie dała :evil_lol:
będzie dobrze!

Posted

Rytka :glaszcze:
wierzę, że Gufi po operacji będzie miał przynajmniej trochę sprawniejszą nogę i dzięki temu będzie mu łatwiej się poruszać, i nie będzie go ta biedna łapina bolała
ja też bym go bardzo chciała zabrać do domu, bo jest wyjątkowy, ale też nie mogę
na pewno ZNAJDZIEMY MU DOBRY DOM
wierzę w to

Posted

rytka napisał(a):
Ale to moj pierwszy tymczas, dziwne uczucie oddawac psa (po takim czasiei takiego fajnego):roll:

na razie oddasz go tylko na jakis czas - do wyzdrowienia, potem będziesz sie jeszcze nim cieszyć, chyba że już w międzyczasie znajdzie dom :lol:

Posted

Czuje,ze znajdzie dom i cieszy mnie to i smuci:roll:gupia jestem:stupid:
Juz widze mopa jak sie zachowa jak Gufi jadnak nie znajdzie ds?a Gufi czy zechce wracac na wioche jak sie tak 'wylaszczy' w miescie,my bedziemy oczywiscie czekac na niego:p
BeaBono słyszalam,ze jesteś super i masz od jutra super psa:multi:

Posted

Ajula napisał(a):
he he na tym pierwszym zdjęciu to wygląda jak sirota boża, a nie super pies :evil_lol:

Albo jak pies po spożyciu...:evil_lol: