Ariedale Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 U mnie Feniks pierwsze dwa dni po kupieniu spał w swoim posłanku, potem to już ze mną, a jak się przeprowadziliśmy z Wawy pod Wawę to co noc śpi ze mną, a w dzień na swoim ukochanym kocyku z zabawkami:D Quote
Jofka Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Teraz jak jestem na uczelni to Toluś śpi na poduszce która lezy na ziemi...Już całkowicie zapomniał o swoim posłanku, które teraz służy jako miejsce na jego zabawki. Quote
tigrunia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Jofka napisał(a):Teraz jak jestem na uczelni to Toluś śpi na poduszce która lezy na ziemi...Już całkowicie zapomniał o swoim posłanku, które teraz służy jako miejsce na jego zabawki. Dokładnie.. z Jessi jest to samo - posłanko tylko dla zabawek!! Ale dobrze w sumie, że i one mają gdzie spać :eviltong: Quote
mery Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Och! Te nasze joreczki kochane!!! A tu śpiący Spago Quote
Szafir Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Mój Feniks Pierwszy tydzień spał w swoim kojcu ale robił w nocy pobudkę na zabawę.Jak tylko wyjechałem na kilka dni żona nauczyła go na łożku w nocy spać i tak jest do dzisiaj.Nawet teraz dosypia obok mnie w łożku.Tylko jest mały problem z tym nocnym wstawaniem,bo robi pobudkęi trzeba się z nim powściekać godzinkę lub dwie a najlepsza zabawa to gryzienie po rękach ,za uszy i nos.:mad: W dzień Spi w kojcu zazwyczaj tak że lata i wścieka się dwie godzinki ,a potem 2-3 godziny śpi. Quote
lazi Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 moja Patusia spała tak długo jak jej Pani. Czasami dziwnie patrzała jak rankiem wołałam ja na specer. Lepiej jej było pod kołderką. Teraz bardzo jej brak..... Quote
Skibka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Moja Vikusia śpi od samego początku w łóżku, a to dlatego, że jak miałam poprzedniego pieska i w nocy nie pozwoliliśmy mu spać w łóżku następnego dnia rano pies był osłabiony i wydawał się chory pojechaliśmy zaraz do weta i dowiedzieliśmy się że pies ma uszkodzoną trzustkę i to prawdopodobnie z nadmiernego stresu iże to jest nie do wyleczenia więc oddaliśmy psiaka do hodowli z jakiej go zabraliśmy.Dlatego teraz mój pies śpi od początku w łóżku:) Quote
Behatka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 lazi napisał(a):moja Patusia spała tak długo jak jej Pani. Czasami dziwnie patrzała jak rankiem wołałam ja na specer. Lepiej jej było pod kołderką. Teraz bardzo jej brak..... Dokładnie jak u mnie. Straszny śpioch Quote
Jagódka&Uzi Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Uzi jak tylko gasnie światło kladzie się na swoim posłanku obok naszego łóżka i słodko zasypia. Budzi się jak my wstajemy i wtedy lubimy brac go do łózka na przywitanie:) Ale w nocy nigdy nas nie budzi nie przeszkadza nie chce do łozka i grzecznie spi:) Poprostu idealnie:) Quote
Anusia & Alutka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Ja wprawdzie nie mam już szczeniorka, tylko dorosłą pannicę, ale jeżeli chodzi o czas snu to szczeniaczek wypisz wymaluj. Alutka chodzi spać około 21, czasem wcześniej, czasem troszkę później. Rano ok 6.30 wstaje na siusiu i śniadanko z Panem i wraca do wyrka. Łoże opuszcza o różnych godzinach, czasem o 11, a czasem śpi nawet do 13. Plus krotkie drzemki regeneracyjne w ciagu dnia :eviltong: Quote
Ataraxia Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Odświeżam! Mój sznaucerek spi tylko na ziemi, żadne posłania, dywan, koce, łóżko... gorąco mu? Boje sie zeby się nie przeziębił przecież kafelki są zimne dość.. Pierwsze dwie noce to mała katorga, pies dostawał ataków lęku i trzeba było ciągle przy nim byc bo płakał. Ma 7 tyg, mam nadzieję że nauczy sie ze w nocy powinno się spac, rozumiem że musi siku bo nie da rady ale mógłby potem odrazu isc spac;p Quote
darunia96 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Jak moja zuzia była malutka to spala obok łóżka w legowisku ,a póżniej wskoczyła mi do łóżka i tajk już zostało...Leży gdzie sie jej tylko podoba i nikomu to nie przeszkadza Quote
Princess_York Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Tak samo jest z moją 2 dni w legowisku a potem na łóżko hop i narazie tak zostało ,walczę jeszcze z nią :evil_lol: Quote
Arabeska^^ Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Moja jeszcze jest mała więc śpi u siebie w łóżeczku (w nocy bardzo często wstaje robić siusiu i gdyby spała u mnie w łóżku zapewne codziennie musiałabym zmieniać prześcieradło :lol:). Ale czasem w nocy budzi mnie gdy próbuje wskoczyć mi do łóżka (na jej nieszczęście jest sporo wyższe od niej i bidula nie dosięga) ;d. Wtedy biorę ją czasem na chwilkę, ale później i tak wraca do siebie. Podejrzewam że jak będzie starsza i większa to nawet nieproszona będzie mi wskakiwać pod kołdrę ;) Quote
Balbina. Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Arabeska^^ napisał(a):Moja jeszcze jest mała więc śpi u siebie w łóżeczku (w nocy bardzo często wstaje robić siusiu i gdyby spała u mnie w łóżku zapewne codziennie musiałabym zmieniać prześcieradło :lol:). Ale czasem w nocy budzi mnie gdy próbuje wskoczyć mi do łóżka (na jej nieszczęście jest sporo wyższe od niej i bidula nie dosięga) ;d. Wtedy biorę ją czasem na chwilkę, ale później i tak wraca do siebie. Podejrzewam że jak będzie starsza i większa to nawet nieproszona będzie mi wskakiwać pod kołdrę ;) Mała jest niezła mój już w pierwszą noc wskoczył pod kołdrę:evil_lol: Quote
Magda Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Arabeska^^ napisał(a):Moja jeszcze jest mała więc śpi u siebie w łóżeczku (w nocy bardzo często wstaje robić siusiu i gdyby spała u mnie w łóżku zapewne codziennie musiałabym zmieniać prześcieradło :lol:). Ale czasem w nocy budzi mnie gdy próbuje wskoczyć mi do łóżka (na jej nieszczęście jest sporo wyższe od niej i bidula nie dosięga) ;d. Wtedy biorę ją czasem na chwilkę, ale później i tak wraca do siebie. Podejrzewam że jak będzie starsza i większa to nawet nieproszona będzie mi wskakiwać pod kołdrę ;) To musisz już teraz zdecydować czy chcesz z nią spać, czy nie. Jeśli nie to masz ułatwione zadanie, bo sunia jest za mała, żeby sama wskoczyć :p U nas to wygląda tak - pies zasypia u siebie i dopiero nad ranem budzi mnie wskakując do łóżka. Czasami mu pozwolę i zostaje, a czasami nie. Coś tam pomruczy pod nosem i idzie do siebie :evil_lol: Jednak jak gdzieś jedziemy to śpimy razem - częso lubie z nim zasypiać (jak z przytulanką:loveu:) Polecam metodę Super Niani - kiedy pies wskoczy do łóżka bez słów trzeba go zanieść do legowiska i pogłaskać. I tak do skutku :evil_lol: Sprawdzone!! Quote
Princess_York Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Fajna metoda :evil_lol: Spróbuje :cool3: Quote
pycia Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Moja yoreczka też jest maleńka:)Pierwszego dnia to zasnęła w swojej budce,ale jak się obudziłam to spała wtulona we mnie:-ochoć niewiem jak weszła bo łóżko mam dość wysokie;)Teraz tak zostało,że spi ze mną:loveu:W dzień śpi bardzo dużo i tam gdzie chce:p Quote
eve86 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Riki spi ze mna :evil_lol: Na pocztku kiedy pojawił sie u nas w domku kaladłam legowisko na łozko i miał w nim spac niestety spryciaż czekał kiedy zasne i kladł sie kolo mnie :lol: Maly sztan opracowal technike :loveu: Kiedy ide sie kapac wskauje na moja poduszke i na niej zasypia oczywiscie klade go wtedy gdzies z boku na lózku ale rano gdy sie budze jest kolo mnie pod kouderką na kawalku mojej poduszki :lol: Za to w dzień kladzie sie na ubraniach. wystaczy ze ostawie na fotelu jakąs bluzke... A on zawsze na niej spi :roll: Quote
Balbina. Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Wstawię zdjecie mojej psinki śpiącej na łóżku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img530.imageshack.us/img530/689/dziakaiwystawa038.jpg Quote
Princess_York Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 moja teraz śpi wtulona w siebie:loveu: na codzień zresztą też:eviltong: Quote
Monika Pe Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Moja Abulka od pierwszego dnia spała w swoim kojca. Budziła się mniej więcej co 2 godziny i piszczała przy łóżku. Wkładałam ją z powrotem i tak całą dłuugą noc:) Wytrzymałam tak 3 dni. Teraz śpimy razem w łóżeczku. Przeważnie zasypia w nogach a budzi się koło mnie na podusi. Jednak najlepiej wpominam czas jak była malutka i zasypiała na mojej szyji. Quote
***Paulina*** Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Kati śpi ze mną w łóżku:loveu: Mi to jak najbardziej odpowiada:loveu: I nie wyobrażam sobie żeby miało być inaczej:loveu: Quote
Rohas Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 W łożku :-D Najczęściej w łóżku, ale czasem wskoczy na kilka godzinek przespać się w swoim 'koszyku', po czym znowu wraca do łóżka :-D A w ciągu całego dnia, to położy się byle gdzie, ważne, by mu było wygodnie. Czasem się przebudzi, zauważy, że nikogo nie ma w danym pokoju, wstanie, szuka pomieszczenia z domownikami i tam gdzieś 'oklapnie' i śpi dalej :P Quote
Kaidar Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 mój lubi w łóżku, w swoim kojcu, na podusi, na podłodze.. różnie bywa :) Quote
Recommended Posts