Kkd-u Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Moja Sheri sypia oczywiście w łóżku, ma swoją poduszkę ale najczęściej to ja jestem poduszką Michasia15 napisał(a):Ja ustaliłam , że mój Toffi będzię spać na poduszce w nogach mojego łóżka , ale pewnie i tak ułoży się obok mnie. A jak śpią wasze yorki? A szczeniaki? Czy śpią przez całą noc czy może też w dzień? Quote
Axela_ Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ja ustaliłam, że mój piesek będzie spał na posłanku, w połowie pod moim łóżkiem a połowie przy ścianie ;d Quote
megi82 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Lili kocha spać na fotelu-w ciagu dnia jak robi sobie drzemke w nocy w swpim spanku ale zdaża sie jej wejśc do łóżka i spać koło nas Quote
Luzia15 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Oczywiste - w łóżku :cool1: Czasami wskakuje na fotel. Jeszcze mu się nie zdarzyło spać w legowisku :evil_lol: Quote
bellum omnium contra omne Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Jak znam wielu yorkowców - to w zdecydowanej większości śpią w łóżkach swoich Pań i Panów. A legowisko słuzy wyłącznie w dzień gdy łóżko jest w taki czy inny sposób nieosiągalne, bądź pozbawione jego podstawowego składnika, czyli NAS samych:) Quote
ladyyork Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 bellum omnium contra omne napisał(a):Jak znam wielu yorkowców - to w zdecydowanej większości śpią w łóżkach swoich Pań i Panów. A legowisko słuzy wyłącznie w dzień gdy łóżko jest w taki czy inny sposób nieosiągalne, bądź pozbawione jego podstawowego składnika, czyli NAS samych:) Mondrze powiedziane :) Quote
Recommended Posts