Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dreag']:shake:Ach te wydawałoby się wspaniałe domki z zakochanymi w psach ludźmi....

Dobrze, że przynajmniej Jack się nie przejmuje, a wręcz powiedziałabym, że ucieszył się na powrót do ojca i matki:eviltong:Nic to... czuję, ze ten własciwy domek czai się za rogiem i juz niedługo Jack go odnajdzie :)
A na otarcie oczu psia rodzinka Jacka, wyobraź sobie Asiu, że z Bursztynem sie juz bawią:multi:

Posted

Kuna wcale sie nie dziwię że relacje z Bursztynkiem są pomyślne, jeden i drugi to fajne chłopaki:)

No cóż stało się jak się stało chcieliśmy dobrze, Pani Wioletta płakała już jak do mnie rano zadzwoniła żeby przekazać mi ta smutną wiadomość, a dzieci wyły!!!!!!!
Jestem pewna że to sprawka rodziny, która niekoniecznie akceptowała jej decyzję. Pewnie z jakiś powodów musi liczyć się z ich zdaniem. Szkoda mi tylko dzieci:( na pewno bardzo cierpią.

TO FAKT JACK SIĘ UCIESZYŁ NA WIDOK ,,RODZICÓW" I TO JAK!!!!!!!!!!!!!! NORMALNIE BYŁAM ZAZDROSNA
ALEŻ ON WAS KOCHA!!!!!!!!!

Posted

[quote name='asika5']zagląda zagląda:eviltong:

no cóż nadal szukamy domku[/QUOTE]
i jak tym razem znajdziemy, to bedzie to juz ten właściwy:)
Melduję, ze sześć psów i kot śpią na łóżku, a ja musze przy kompie siedziec, bo miejsca nie ma...

Posted

Kuna, to rzuć na podłogę jakiś ciepły pled, połóż się, to dobre na kręgosłup....a te siedem futrzaków powinno natychmiast przenieść się do Ciebie na parter.Moje tak by zrobiły...

Posted

[quote name='zachary']Kuna, to rzuć na podłogę jakiś ciepły pled, połóż się, to dobre na kręgosłup....a te siedem futrzaków powinno natychmiast przenieść się do Ciebie na parter.Moje tak by zrobiły...[/QUOTE]

psy tak, kot nie zejdzie :D
A tak na poważnie, to chyba mam alergię na sierść... szok... ale wygląda na to, że bardzo realny... wiec proszę się nie dziwić i nie mysleć, że "zupa była za słona" i stąd spuchnięte oczy;), bo to po prostu Liszka albo Fiona spały koło mojej głowy

Posted

To tak jak ja...a więc tableteczki na alergię dyżurne, krople do oczu, aerozol do nosa, umożliwiający oddychanie i hej do przodu! Nie ma innej opcji! Nie wyobrażam sobie życia bez czworonogów! Chyba,że umierałabym z powodu alergii...to wtedy ograniczyłabym się pewnie tylko do pomagania, a nie posiadania...No, nie wiem...

Posted

Sayrel napisał(a):
I foty by sie dziewcyny przydaly, ladne reprezentacyjne foty, z mordeczka sama, z calym jackusiem bo te co ma, sa naprawde takie sobie.

co fakt, to fakt- porządne foty to połowa sukcesu;)

Posted

Kuna napisał(a):
Przesadzacie, te foty bokiem prezentują go w całej krasie, lepszych nie bedzie. Ale ok, postaram się mu zrobić cos co Was zadowoli:P

To może takie?

tu już będzie gorzej, ale skoro mam...;)

Posted

jaka minka:) kochany mój pyszczek:loveu:
Niestety piątkowa aura uniemożliwiła nam wyjazd do Kuny, ale mam nadzieję, że na dniach się tam zjawię.
Teraz leże w łóżku z wirusem:shake: