dreag Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 :shake:Ach te wydawałoby się wspaniałe domki z zakochanymi w psach ludźmi.... Quote
Kuna Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='dreag']:shake:Ach te wydawałoby się wspaniałe domki z zakochanymi w psach ludźmi.... Dobrze, że przynajmniej Jack się nie przejmuje, a wręcz powiedziałabym, że ucieszył się na powrót do ojca i matki:eviltong:Nic to... czuję, ze ten własciwy domek czai się za rogiem i juz niedługo Jack go odnajdzie :) A na otarcie oczu psia rodzinka Jacka, wyobraź sobie Asiu, że z Bursztynem sie juz bawią:multi: Quote
zachary Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 A to wszystko dzięki psim czarodziejom, a raczej szamanom - kunie:loveu: i TZ-owi kuny.Jack ma piękne, skośne oczy! Quote
asika5 Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Kuna wcale sie nie dziwię że relacje z Bursztynkiem są pomyślne, jeden i drugi to fajne chłopaki:) No cóż stało się jak się stało chcieliśmy dobrze, Pani Wioletta płakała już jak do mnie rano zadzwoniła żeby przekazać mi ta smutną wiadomość, a dzieci wyły!!!!!!! Jestem pewna że to sprawka rodziny, która niekoniecznie akceptowała jej decyzję. Pewnie z jakiś powodów musi liczyć się z ich zdaniem. Szkoda mi tylko dzieci:( na pewno bardzo cierpią. TO FAKT JACK SIĘ UCIESZYŁ NA WIDOK ,,RODZICÓW" I TO JAK!!!!!!!!!!!!!! NORMALNIE BYŁAM ZAZDROSNA ALEŻ ON WAS KOCHA!!!!!!!!! Quote
Sayrel Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 asika nie martw sie tez jesten zazdrosna o bursztyniastego:> Quote
Nemko Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Piekny ten Jack...Moze to nie byl jednak domek dla niego...?Tak widocznie mialo byc. Trzeba szukac innego. Quote
zuza911 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 A co tu taka cisza? Nikt nie zagląda do Jacka?:shake: Quote
asika5 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 zagląda zagląda:eviltong: no cóż nadal szukamy domku Quote
Kuna Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='asika5']zagląda zagląda:eviltong: no cóż nadal szukamy domku[/QUOTE] i jak tym razem znajdziemy, to bedzie to juz ten właściwy:) Melduję, ze sześć psów i kot śpią na łóżku, a ja musze przy kompie siedziec, bo miejsca nie ma... Quote
zachary Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Kuna, to rzuć na podłogę jakiś ciepły pled, połóż się, to dobre na kręgosłup....a te siedem futrzaków powinno natychmiast przenieść się do Ciebie na parter.Moje tak by zrobiły... Quote
Kuna Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='zachary']Kuna, to rzuć na podłogę jakiś ciepły pled, połóż się, to dobre na kręgosłup....a te siedem futrzaków powinno natychmiast przenieść się do Ciebie na parter.Moje tak by zrobiły...[/QUOTE] psy tak, kot nie zejdzie :D A tak na poważnie, to chyba mam alergię na sierść... szok... ale wygląda na to, że bardzo realny... wiec proszę się nie dziwić i nie mysleć, że "zupa była za słona" i stąd spuchnięte oczy;), bo to po prostu Liszka albo Fiona spały koło mojej głowy Quote
zachary Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 To tak jak ja...a więc tableteczki na alergię dyżurne, krople do oczu, aerozol do nosa, umożliwiający oddychanie i hej do przodu! Nie ma innej opcji! Nie wyobrażam sobie życia bez czworonogów! Chyba,że umierałabym z powodu alergii...to wtedy ograniczyłabym się pewnie tylko do pomagania, a nie posiadania...No, nie wiem... Quote
agusiazet Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ten śliczny Jack podobny do mojego Sonusia, tylko młodzieniaszek, a mój już dziadek! Super pies, jeszcze znajdziecie mu super domek! Quote
dreag Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Czy Jack ma jakiś mniejszy banerek, nie chce mi się przeszukiwać, a muszę zmniejszyć podpis. Quote
dreag Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 asika5 napisał(a):dreag ma oto mały banerek Ale nie podlinkowany... Quote
Sayrel Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ja wrzucam Jackusia do nas w koncu to szpic! Quote
zachary Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Sayrel, dziękujemy w imieniu kochanego Jackusia! Może w końcu ktoś wyjątkowy wypatrzy wyjątkowego szpica:loveu: Quote
Sayrel Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 I foty by sie dziewcyny przydaly, ladne reprezentacyjne foty, z mordeczka sama, z calym jackusiem bo te co ma, sa naprawde takie sobie. Quote
zuza911 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Sayrel napisał(a):I foty by sie dziewcyny przydaly, ladne reprezentacyjne foty, z mordeczka sama, z calym jackusiem bo te co ma, sa naprawde takie sobie. co fakt, to fakt- porządne foty to połowa sukcesu;) Quote
Kuna Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Przesadzacie, te foty bokiem prezentują go w całej krasie, lepszych nie bedzie. Ale ok, postaram się mu zrobić cos co Was zadowoli:P Quote
Kuna Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Kuna napisał(a):Przesadzacie, te foty bokiem prezentują go w całej krasie, lepszych nie bedzie. Ale ok, postaram się mu zrobić cos co Was zadowoli:P To może takie? tu już będzie gorzej, ale skoro mam...;) Quote
asika5 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 jaka minka:) kochany mój pyszczek:loveu: Niestety piątkowa aura uniemożliwiła nam wyjazd do Kuny, ale mam nadzieję, że na dniach się tam zjawię. Teraz leże w łóżku z wirusem:shake: Quote
Nemko Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Cioteczki i wujkowie, pomóżcie!! Wspaniała i szybka akcja z Sopelkiem, brakuje tylko 80zł aby maly mogl zostac w dt!! http://www.dogomania.pl/threads/179758-Pilne-Sopelek-juz-w-DT-Potrzebne-deklaracje-staA-e-Prosimy-To-tylko-150zA-mc/page13 Quote
Recommended Posts