Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeeee, faktycznie, plinko.Ups!!! Feigned należą się pochwały i wielkie podziękowania! A wszystko przez to tempo życia i....wskazanie autora ....niziutko pod spodem, a nie na początku i się nie zauważyło:cool3::roll:Przepraszam!

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten Dżekuś w barwach naszego Dżekusia, którym zawładnęła Kuna:loveu:.
Kuna, pewnie mnie nie kojarzysz - to ja przywiozłam z Moniką Sabę i Dżekiego.
A jeszcze bardziej psiak przypomina mi Barego ze schronu, którego oddano dla jakiegoś dziwnego faceta i który przepadł bez śladu. Zgłosiliśmy sprawę dla kierownictwa schroniska, sami go szukaliśmy, ale bez rezultatu. Niestety nasz schron nie jest zainteresowany tym, co się dzieje z psami po adopcji. Szkoda.:shake:

Posted

dreag bardzo mi miło :), oczywiście, że teraz kojarzę!
Asiu mówisz, że Jack błąkał się ok. roku??? jestem w szoku! wogóle jestem w szoku, że jeszcze nikt go nie adoptował... to bezproblemowy, cudowny psiak! słodki i przemiły :) Lubi ludzi duzych i małych, inne psy oraz koty. Ideał jednym słowem :D

Posted

Kuna, widywałam Jacka od czasu do czasu i takie samo odniosłam wrażenie na jego temat.W miasteczku, gdzie się błąkał nie miał szans na adopcję/ brak chętnych, a zjawisko wyrzucania psów tamże jest potwornie powszechnie, a asika5 od dawna go ogłaszała, z wiadomym skutkiem...

Posted

To niesamowite,bo Jack ma dużo wejść na allegro....To nic,jak się skończy to,odnowię na 14 dnni z większą ilością zdjęć..
Teraz chyba jakoś nie czas na adopcje...po ogłoszeniach szczeniaka Toli (znaleziona w Wigilię na cmentarzu..:(),był 1 mail...i jeden jedyny telefon...Na szczęście ten jeden telefon był taki,że zawiozła Tolę..I tego samego życzę Jackowi :)
Jednego telefonu..

Posted

No niestety nie czas na adopcje zdecydowanie, raczej czas na pozbywanie sie swiatecznych prezentow. Trzymak kciuki Jack! Dobry z Ciebie kawal karela z wielkim zebiskiem;)

Posted

Evelin napisał(a):
To niesamowite,bo Jack ma dużo wejść na allegro....To nic,jak się skończy to,odnowię na 14 dnni z większą ilością zdjęć..
Teraz chyba jakoś nie czas na adopcje...po ogłoszeniach szczeniaka Toli (znaleziona w Wigilię na cmentarzu..:(),był 1 mail...i jeden jedyny telefon...Na szczęście ten jeden telefon był taki,że zawiozła Tolę..I tego samego życzę Jackowi :)
Jednego telefonu..

My też oczekujemy tego jednego jedynego właściwego telefonu.
Dzięki za allegro ja w tym /jeszcze/ zielona:cool3:

Dzwonił wczoraj Pan z allegro , ale to jest ten sam, który wypatrzył Jacka w pupilach i już raz dzwonił :shake:
On potrzebuje towarzysza na polowania. Jack instynkt co prawda ma, ale boi się huku /wystrzałów i burzy/ więc odradziłam.
Pan spoko miło się rozmawiało.

Czekamy dalej

Posted

Jestem pewna, że jak już zadzwoni ten właściwy człowiek, to wszyscy będziemy wiedzieć, że to ON :) A narazie Jack śpi sobie smacznie i śni o nowym domku...

Posted

najprawdopodobniej jutro razem ze snoopy3 i monia3a odwiedzimy Jackiego... no chyba , że znów wyjdę z pracy za póżno
juz nie mogę się doczekać jak go przytulę

Posted

snoopy 3 napisał(a):
No niestety :-(.Wizyta została przełozona na sobotę.

no niestety dziewczyny, sobota też Wam nie wyjdzie, bo nas nie ma... Zresztą nie bedzie nas 3 soboty pod rząd. Także zapraszam w niedzielę.

Posted

wkleje stronki, na które go wrzuciłam, żeby już w jednym miejscu były w razie czego:

[FONT=Arial]bono-polska.pl
ojej.pl
pajenczyna.pl
pineska.pl
animalia.pl
gumtree.pl
vetmozga.pl
petworld.pl
autogielda.pl
adopcjapsa.pl
rozglos.net
anonseogloszenia.pl
najpewniej.pl
mammisia.pl
petsy.pl
vendito.pl
e-zwierzak.pl
adpedia.pl
olx.pl
szybko-sprzedam.pl
sprzedasz.pl
tablica.com
pchlitarg.info.pl
neeon.pl
bstok.pl
ogloszenia.e-podlasie.pl
ogloszenia.jard.pl
bialystok.biz.pl
gieldabialystok.pl
gielda.bai.pl/
twoje-ogloszenia.pl/
ogloszenia.trojmiasto.pl/
kupsprzedaj.pl/
twoje-x.net/
ogloszenia-szczecin.webas.pl/
ogloszenia.tasdj.pl/
[/FONT]
[FONT=Arial]kupiepsa.pl[/FONT]
[FONT=Arial]ale.gratka.pl
[/FONT][FONT=Arial]przygarnijzwierzaka.p[/FONT][FONT=Arial]l[/FONT]
[FONT=Arial]morusek.pl
kokosy.pl
cafeanimal.pl
drobne.centrumofert.pl
[/FONT]
[FONT=Arial]argetto.pl
krakusik.pl
owi.pl
dwukropek.pl
aleokazja.pl szer
[/FONT][FONT=Arial]lok.pl
[/FONT][FONT=Arial]anonse.com[/FONT]
[FONT=Arial]i-bazar.pl
ojoj.plinfo-krakow.pl
[/FONT][FONT=Arial]adsy.pl[/FONT]
[FONT=Arial]eoferty.com.pl[/FONT]
[FONT=Arial]portalogloszen.pl[/FONT]
[FONT=Arial]spacerek.net[/FONT]
[FONT=Arial]bardzi.pl[/FONT]
[FONT=Arial]top-ogloszenia.com ogloszenia.interpress[/FONT][FONT=Arial].net[/FONT][FONT=Arial].pl [/FONT]
[FONT=Arial]oglosili.pl
oglosze.pl
offer.pl
[/FONT]
[FONT=Arial]mamoferte.plwybierzmiska.pl[/FONT]
[FONT=Arial]darmobranie.pl[/FONT]
[FONT=Arial]bazarek.biz[/FONT]
[FONT=Arial]wa.stacja.biz[/FONT]
[FONT=Arial]twojeanonse.com[/FONT]
[FONT=Arial]sogl.pl[/FONT]
[FONT=Arial]tlenek.pl[/FONT]
[FONT=Arial]psiamania.pl[/FONT]
[FONT=Arial]katowice.cwirek.pl[/FONT]
[FONT=Arial]gablota.com[/FONT]
[FONT=Arial]aukcjezwierzat.pl[/FONT]

teraz czekamy na telefony:cool3:[FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=2]
[/FONT][/FONT]

Guest monia3a
Posted

Narazie pasuje mi niedziela choć jak to niedziela może coś wpaść ;)