Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jack
wygląd:
wiek ok 2 lat, w kłębie ok 60-70 cm, waga powyżej 30 kg, umaszczenie - black and white, prezentuje się okazale:)
charakter
jest wesoły, grzeczny, posłuszny, daje łapkę, przyjażnie nastawiony do innych zwierząt toleruje koty:), lubi ludzi, jest typem pieszczocha, dużą frajdę sprawiaja mu długie spacery,
historia Jacka
Najprawdopodobniej został porzucony w lesie przez swego ,,właściciela" tam został po raz pierwszy zauważony przez moja mamę. W miarę upływu dni i dokarmiania go przeniósł sie z lasu do miejsca gdzie mieszkają moi rodzice i tak do dziś koczuje przy posesji moich rodziców. Została udostępniona mu buda z wejściem z ulicy, ale to rozwiązanie chwilowe. Nie może przecież tak żyć całe swoje życie, jest jeszcze młody. U moich rodziców sa już dwa pieski i kot i na trzeciego nie mogą sobie pozwolić. Ja tez mam psiarnio kociarnie.
Podjęłam kilka prób szukania mu domu w lokalnej prasie, ale niestety jak dotąd bez skutecznie.
Bardzo mi zależy żeby Jack znalazł odpowiedzialny dom (najlepiej z ogrodem, gdyz nie wiem jak zachowuje sie w domu) i świadomych właścicieli. Jack bardzo potrzebuje mieć swego człowieka i dom który będzie jego miejscem na świecie.
Więc jeżeli poruszyła cię historia Jacka i chcesz mu dać dom , którego mu bardzo brakuje odezwij się - Jack czeka!!!
kontakt: 606965443 Joanna
e-mail: [email protected]

moge pomóc w transporcie

zdjęcia Jacka (nie lubi być fotografowany co zreszta widać na zdjęciach)

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asika5, Jack wygląda jak pies karelski na niedźwiedzie.Zaglądałam na stronę tych psów i doszłam do wniosku,że Jack ma za krótką sierść jak na border colie, ale to wypisz wymaluj pies ze zdjęcia na karelskich:crazyeye:Zajrzyj.

Posted

Asika5, wrzuć Jacka na stronę psów karelskich na niedźwiedzie!!!On ma nawet ogon na końcu biały jak te psy, pysk i umaszczenie też, tam będzie pasował jak ulał!, na border colie nie tak pasuje...sama sprawdź!!!

Posted

Zupełnie nie znam się na rasach. Ja od zawsze preferuje kundelki:eviltong:
Sugestie podobieństwa do rasy Boredr Collie otrzymałam od miłośników tej właśnie rasy i po obejrzeniu zdjęć stwierdziłam, że podobieństwo jest.
Ale chyba nie o rasę tu chodzi tylko o dom dla Jack'go, który go póki co nie ma.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

W tej chwili to juz chyba mu się pokończyły ogłoszenia albo się przestarzały. Ostatnio była druga fala ogłoszeń w prasie lokalnej i ponownie porozwieszałam jego ogłoszenia na mieście. Teraz zrobię mu allegro.
MOŻE KTOŚ ZROBIĆ BANEREK ???