idusiek Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 na diune była chętna ,ale się nie odezwała wiecej....:oops: Quote
terra Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 No tak ,samo życie :-( Diuna w wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f97/jest-dom-dla-mixa-ow-niemieciego-142964/index2.html#post12718542 Quote
terra Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Niedzielny spacer ONków. Pieski gotowe towarzyszyć swoim ludziom na spacerach, wypadach rowerowych, wycieczkach i w oglądaniu tv. Kto je pokocha? Quote
idusiek Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Kto je pokocha?:oops: i off... BAZAREK NA NASZEGO NOWEGO PODOPIECZNEGO : http://www.dogomania.pl/forum/f99/szal-wszystko-po-angielsku-zajrzyj-koniecznie-na-rozjechanego-ogonka-do-07-08-a-143271/#post12721958 ZAPRASZAM, DLA OGONKA..........:oops: Quote
idusiek Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 wczoraj napisał do mnie esa jakis pan z pytaniem czy ten owczarek to nadal do adopcji- zapytałam jaki - to mi odpisał, że nie pamieta i ze "luknie w kompie" i sie juz nie odezwał :roll: Quote
terra Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Kurczak, staram się zawsze wpisywać w ogłoszeniach imię psa, żeby było łatwiej rozróżnić. Widać to za mało:roll: Może jeszcze się odezwie. Quote
idusiek Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 nie, nie za malo....ludzie po prostu myślą, ze my oczy w tyłku mamy .... i ze wiemy o jakiego psa chodzi a czasami oni sami nie wiedzą....:roll: tylko mówią " no wie pani o tego co ma ogłoszenie, ze domu szuka, to owczarek, to duzy, pies ...i skąd ja mam wiedziec o któego chodzi?:evil_lol: Quote
terra Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Przeciętny obywatel nie ma bladego pojęcia ile jest bezdomnych psów.:-( Quote
terra Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 A one czekają i tęsknią za domem, za własnym człowiekiem. Quote
ludwa Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 ale dzięki takim sytuacjom, już nie trzeba pana maglować, bo takiemu wyadoptować psa, to :razz: Quote
idusiek Posted August 4, 2009 Author Posted August 4, 2009 ciotki, pomózcie nam oglaszac onki :oops: Quote
borzo Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ja bardzo przepraszam, ale wydawało mi się, iż pisałam że wyjeżdżam na dwa tygodnie. Wczoraj wróciłam wieczorem i od razu weszłam na stronę schroniska,sprawdzić, czy Diunka jest jeszcze. Na dogo oczywiście nie mogłam sie zalogować. W piątek wyjeżdzam,ale od poniedziałku już jestem w Warszawie i wizyta w Ostrowii jest już ustalona, tak jak się deklarowałam jakiś czas temu. Jestem poważnym człowiekiem drogie Panie :) Gdybym zmieniła plany, z całą pewnością bym napisała, a nie zastosowała angielskie wyjście. Zauważyłam, że Diunka została wirtualnie zaadoptowana. :cool3: witam wszystkich prawie po urlopie Quote
idusiek Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 hej, tak Diuna jest a 50%, nikt do mnie o nią nie dzwonił, ale mnie w schronie nie było 2 tygodnie więc gwearancji dac nie mogę. Schronisko nie przekazuje nam na bierząco jakie psiaki znalazły domek. Najlepiej się tam wybrac borzo;) Quote
terra Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Czyli jest szansa, że Diunka będzie miała dom? Quote
borzo Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Kochane,tak jak mówiłam-do schronu wybieram się prawdopodobnie w kolejną sobotę,rano z chłopem(w ten weekend wyjeżdzam i koniec urlopowania). Jeżeli jest to mozliwe, to chętnie bym się z Wami tam spotkała, lub zapraszam do Warszawy-do mnie,abyście mogły mnie poznać. Tą wizytę chciałabym zakończyć adopcją, super by było gdybym mogła wyjść z psiakiem na spacer, porozmawiać,itp. Planuję wtedy wziąć poniedziałek wolny,aby więcej niż weekend poznać psa. Jakis tydzień później wysterylizować,chyba że to za wcześnie. To już wy bardziej doświadczone doradźcie.. :cool3: Quote
terra Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Super, czekam na relację z adopcji:lol: ONeczki czekają na domy. Quote
idusiek Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 w kolejną sobotę, postaram sie być. Numer telefonu do mnie borzo to 600 101 446 Quote
idusiek Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 halo, onki czekają w Ostrowi........ i ich przybywa:shake: Quote
terra Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 idusiek napisał(a):halo, onki czekają w Ostrowi........ i ich przybywa:shake: Czy to się nigdy nie skończy? Quote
idusiek Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 tak, jak ludzie zaczną inaczej myslec.:shake: Quote
terra Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Bez edukacji sami nie zaczną inaczej myśleć.:shake: Gdyby do programu szkolnego nauki o środowisku włączyć te zagadnienia, to następne pokolenie może inaczej by myślało.:roll: Quote
ludwa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 idusiek napisał(a):tak, od dziecka trzeba ! :evil_lol:ja bym już od dziecka po stówie brała jak bym tylko zobaczyla że kotka za ogonek ciągnie;) Quote
Recommended Posts