Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niedzielny spacer ONków.
Pieski gotowe towarzyszyć swoim ludziom na spacerach, wypadach rowerowych, wycieczkach i w oglądaniu tv.
Kto je pokocha?

Posted

wczoraj napisał do mnie esa jakis pan z pytaniem czy ten owczarek to nadal do adopcji- zapytałam jaki - to mi odpisał, że nie pamieta i ze "luknie w kompie" i sie juz nie odezwał :roll:

Posted

Kurczak, staram się zawsze wpisywać w ogłoszeniach imię psa, żeby było łatwiej rozróżnić. Widać to za mało:roll:
Może jeszcze się odezwie.

Posted

nie, nie za malo....ludzie po prostu myślą, ze my oczy w tyłku mamy .... i ze wiemy o jakiego psa chodzi a czasami oni sami nie wiedzą....:roll:

tylko mówią " no wie pani o tego co ma ogłoszenie, ze domu szuka, to owczarek, to duzy, pies ...i skąd ja mam wiedziec o któego chodzi?:evil_lol:

Posted

Ja bardzo przepraszam, ale wydawało mi się, iż pisałam że wyjeżdżam na dwa tygodnie. Wczoraj wróciłam wieczorem i od razu weszłam na stronę schroniska,sprawdzić, czy Diunka jest jeszcze. Na dogo oczywiście nie mogłam sie zalogować. W piątek wyjeżdzam,ale od poniedziałku już jestem w Warszawie i wizyta w Ostrowii jest już ustalona, tak jak się deklarowałam jakiś czas temu. Jestem poważnym człowiekiem drogie Panie :) Gdybym zmieniła plany, z całą pewnością bym napisała, a nie zastosowała angielskie wyjście. Zauważyłam, że Diunka została wirtualnie zaadoptowana. :cool3: witam wszystkich prawie po urlopie

Posted

hej, tak Diuna jest a 50%, nikt do mnie o nią nie dzwonił, ale mnie w schronie nie było 2 tygodnie więc gwearancji dac nie mogę. Schronisko nie przekazuje nam na bierząco jakie psiaki znalazły domek.
Najlepiej się tam wybrac borzo;)

Posted

Kochane,tak jak mówiłam-do schronu wybieram się prawdopodobnie w kolejną sobotę,rano z chłopem(w ten weekend wyjeżdzam i koniec urlopowania). Jeżeli jest to mozliwe, to chętnie bym się z Wami tam spotkała, lub zapraszam do Warszawy-do mnie,abyście mogły mnie poznać. Tą wizytę chciałabym zakończyć adopcją, super by było gdybym mogła wyjść z psiakiem na spacer, porozmawiać,itp. Planuję wtedy wziąć poniedziałek wolny,aby więcej niż weekend poznać psa. Jakis tydzień później wysterylizować,chyba że to za wcześnie. To już wy bardziej doświadczone doradźcie.. :cool3:

Posted

Bez edukacji sami nie zaczną inaczej myśleć.:shake:
Gdyby do programu szkolnego nauki o środowisku włączyć te zagadnienia, to następne pokolenie może inaczej by myślało.:roll: