Baski_Kropka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 No oczywiście przyjeżdżajcie :D My w ten weekend dogtekkingujemy, a za tydzień pewnie normalny trening ;) Quote
Vlk Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 no kompa już mam ale jeszcze jałowy dość :P no i dopiero dochodzę do siebie po maratonie, mam problem z uregulowaniem trybu życia :D a skóra do tej pory protestuje przeciwko poddawaniu jej wpływom oparów kwasu, nitro i innych takich wspaniałości. No i jeszcze bywam na uczelni do późna bo muszę zrobić dodatkowe komplety odbitek, a nuż będę wystawę robić albo co ;) no i może będę próbowała sprzedać coś, żeby mić jakiś piniondz... :D Quote
Vlk Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 haha mam kilka fotek świeżych :D wrzucę później. Baski_kropka na forum zaprzęgowców właśnie się rejestruje ale na razie mi kazało przestać, bo za dużo razy odświeżałam ten cholerny obrazek z kodem (diabli nadali, za każdym razem nieczytelny). Zaczynam też znowu z nią biegać no i długie spacery odprawiam. Ah nie ma to jak czas wolny. W sobotę mam nadzieję, że jakoś mi się uda pojechać na ligotę (ale ma przyjechać wujek z legnicy i nie wiem, czy dam radę...) eh. same przeciwności ;) ale jestem na dobrej drodze bo generalnie mam teraz do października wolne ;D Quote
Baski_Kropka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Noo zapraszamy zapraszamy! A może sie z Yrsią na dogtrekking wybierzesz :D?? 2 maja jest :P Quote
Vlk Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 chętnie bym pojechała ale akurat wtedy jedziemy do Białegostoku do znajomych, poszlajać się w wikińskich strojach po lesie i innych pięknych okolicach :) No i Yrsiak jedzie z nami :) Ale jak znam życie to i tak nie będzie mnie w lesie w nocy ogrzewać, bo jej będzie za ciepło :D Quote
Baski_Kropka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 OoOo no to równie fajny weekend wam się szykuje...ja jednak zostaję w domu...:) Matura za pasem muszę po powtarzać troszkę tego i owego..:) Widzę że zalogowana jesteś na forum :D Quote
Vlk Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 zalogowana i owszem, nie dostałam jeszcze autoryzacji, a teraz u lubego siedzę :) Quote
Baski_Kropka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Aaa tam a sprawdź czy na pewno cie nie potwierdził adminek :D Quote
Talia Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Witamy :) Dawno nas tu nie było. Co u Was słychać? :loveu: Quote
Vlk Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 no i pech chciał, że dziś rodzice mają iść na pogrzeb no i muszę dotrzymać towarzystwa wujkowi, trudno, żeby sam został :( i znów Yrsa nie zapozna się z pociągowcami A u nas dobrze, smykamy się po dworze, Yrsa dostała wczoraj taką wielką, różową świnię (zabawkę) która nie piszczy tylko chrumka, coś jak "heeee" :D jaja jak berety. Fotki muszę zgrać w końcu, bo ciągle latam po dworze ;D Quote
Baski_Kropka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 No zgraj zgraj :D Mnie też dzisiaj nie było :P nie dałam rady wstać hehe :D Jak będziesz chciała przyjechać to daj mi znać ciut wcześniej co się wstawię na pewno bo ja czasem trenuje w domu :D Teraz sprzątam sobie...i wybieram się koło 12 z psiakami na podwórko, na jakiś bardzo porządny spacer :D Quote
łamAga Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 ja się ostatnio właśnie taka świnka bawiłam w sklepie , ona wydaje świetny dzwięk :evil_lol: ja od niej odeszlam , slysze takie chrumkanie , odwracam sie a tu koles sie nia bawi :evil_lol: Neronowi jej nie bralam bo by ja mial na 5 min :evil_lol: Quote
Minerva Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Muszę poszukać takiej świnki w zoologu :D No i czekamy na fotki :) Quote
Vlk Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 mam nawet filmik z zabawy świnką ;) ale ostatnio jakoś zabiegana jestem, mimo teoretycznie całkiem wolnego czasu ;D ale tu dorobić trza, tam obowiązki rodzinne, tu jeszcze z psami nad jeziorko a gdzie indziej wizyta znajomych itp ;) Quote
NATKA Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Straszny ten Twój brak czasu ale ja dalej cierpliwie czekam na fotecki ;) a może w końcu na jakiś spacerek uda nam się wybrać z kudłaczami :razz: Quote
Vlk Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Natka: bardzo chętnie :) generalnie mój brak czasu wynika z tego, że muszę teraz w domu dużo popracować, czasami mam problem z organizacją czasu, jeżdżę co prawda na uczelnię kilka razy w tygodniu ale poza tym jestem wolna i dość elastyczna jeśli chodzi o terminy ;) Quote
Vlk Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 a to zdjęcia :) z pierwszego w tym sezonie wyjazdu wikingowego: psy wylizują pieniek, na którym były rozbijane kotlety :D Yrsa obserwuje mięsko: Zdjęcia z psacerku do parku: dogdance :D sztandar w górę! Quote
Vlk Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 pierwsze pławienie i panierowanie w tym roku: a taka pogoda była: Quote
NATKA Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Dostanę cuś, nie dostanę, dostanę .... http://lh4.ggpht.com/_3kkrUv7vRHE/S9AI4Cvjc3I/AAAAAAAAAqA/XGvtKXUR-cQ/tn_DSC_0224.JPG Jaki apetyczny kotlecik w panierce hi hi http://lh5.ggpht.com/_3kkrUv7vRHE/S9AI1WivX8I/AAAAAAAAAps/uhTvh5Nuz4c/tn_DSC_0341.JPG Może dasz się namówić na spacerek po "Rybaczówce" na prawdę fajne miejsce bo nie trzeba się martwić, że ktoś się będzie czepiał o psy luzem biegające. I daleko byś nie miała ;) Quote
Vlk Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 A chętnie, chętnie :) słyszałam już o tej Rybaczówce nie tylko od Ciebie ;) pozostaje kwestia ustalenia, kiedy by Tobie pasowało. W następny weekend nas nie ma, bo jedziemy się poszlajać po lesie kilkudniowo, w strojach wikingów ;) a to pierwsze zdjęcie to jest mina a'la głodny od tygodnia, smutny piesek ;) Może w niedzielę byś miała czas? A jak nie to napisz kiedy możesz, ja postaram się dopasować (jestem dość elastyczna teraz, czasami tylko w weekendy niektóre mnie nie ma ;) Quote
NATKA Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Ta niedziela - bardzo chętnie, co by tylko nam pogoda psikusa nie spłatała ;) Quote
łamAga Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Suuuuper spacerek mieliście :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Nikita89 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 O proszę następny wiking :) Ja do 2007 jeździłam na turnieje, ach cudne czasy! Oczywiście dla wcześniaków, nie przepadam za bardzo za puchami :D No... i wreszcie fotki cudnej psiny ^^ Piękny psiak Quote
Recommended Posts