Jump to content
Dogomania

Yrsa - bestia z piekła rodem i Tesia [*] - starsza dama. A teraz jeszcze Tari!

Recommended Posts

• Replies 730
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vlk napisał(a):
a ja jutro wyjeżdżam do Skandynawii na wiking... szkoda, że nie mogę piesa wziąć ze sobą. No ale może na przyszły rok uzbieram na to paskudne badanie krwi ;) dziś ją nagłaskam na zapas :D

to tak jak ja do pl nie moge jechac a w sumie z pl wrocic do szwecji..

• 2 weeks later...
Posted

będzie więcej ;D ale jakoś nie umiem się przyzwyczaić do polskich realiów. Myślami siedzę tam... tam jest naprawdę cudnie, ludzie fajni, politycy to nie banda debili, natura przepiękna, pogoda bardziej mi odpowiadająca... ah... :D no i tak to jakoś zlatuje

No i mam nowe fotki piesowatych ale muszę się zdobyć na uporządkowanie co nieco tego bajzeliku ;)

Posted

Vlk napisał(a):
będzie więcej ;D ale jakoś nie umiem się przyzwyczaić do polskich realiów. Myślami siedzę tam... tam jest naprawdę cudnie, ludzie fajni, politycy to nie banda debili, natura przepiękna, pogoda bardziej mi odpowiadająca... ah... :D no i tak to jakoś zlatuje

Wracaj na ziemie :siara::evil_lol:

Posted

Cześć ;)
Zobaczyłam małą na pierwszej stronie galerii a potem końcówkę. Z takiej małej ciapy taka bestia :shake: Jak można tak psa utuczyć :evil_lol: Piękna, chociaż psy tego typu to nie moje ulubione, ale są wyjątki :loveu:

Posted

Kobieto gdzie Ty się podziewasz, chyba burza Cię nie wystraszyła :evil_lol:
Swoją drogą nie wiem jak u Ciebie ale u mnie to pikne chmurki mam nad blokiem - normalnie strach się bać :eek2:

Posted

Bo to niedobra kobieta jest :diabloti:;)

Vlk wróć obiecałaś cd fot tych pikniastych krajobrazów, chociaż sobie popatrzymy na te cuda natury :loveu:

Posted

no jestem jestem :D dzisiaj je wrzucę. Podziewałam się w różnych miejscach i na różnych okazjach, zazwyczaj z daleka od komputera ;) z psami i bez psów
Aha... Teofano vel Tesia chyba pójdzie do fryzjera... mam dość tych jej sterczących na wszystkie strony kłaków ;) niestety starość spowodowała, że wygląda jak szczotka do kibla a nie psica ;D Trymowanko jak się patrzy, zrobię zdjęcia przed i po :D

A co do pogody to faktycznie dzika ona jest, wczoraj cały dzień burza a koło południa to już w ogóle srogaśna. Yrsa chowa się wtedy w szafie... raz mnie w nocy obudziła bo koło 2 burza szła a ta się wciskała do schronienia ;D

Posted

limonka97 napisał(a):
Cześć ;)
Zobaczyłam małą na pierwszej stronie galerii a potem końcówkę. Z takiej małej ciapy taka bestia :shake: Jak można tak psa utuczyć :evil_lol: Piękna, chociaż psy tego typu to nie moje ulubione, ale są wyjątki :loveu:

utuczyć? :D toż to 37kilo mięśni ;D a siłę bestia ma taką, że hoho... mały parowóz.