Nikita89 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 o raaaaajuuuu.... turniej w takiej malowniczej krainie.... zazdroszczę mocno! Quote
taxelina Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Witam sie serdecznie po raz pierwszy ale nie ostatni :) Quote
taxelina Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Vlk napisał(a):a ja jutro wyjeżdżam do Skandynawii na wiking... szkoda, że nie mogę piesa wziąć ze sobą. No ale może na przyszły rok uzbieram na to paskudne badanie krwi ;) dziś ją nagłaskam na zapas :D to tak jak ja do pl nie moge jechac a w sumie z pl wrocic do szwecji.. Quote
groszek83 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Pięknie:crazyeye: http://lh4.ggpht.com/_3kkrUv7vRHE/TElJpl-o3HI/AAAAAAAABF4/yMCPpz_ymVc/tn_DSC_0511.JPG Quote
NATKA Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Padłam :mdleje:z ZACHWYTU :loveu::loveu::loveu: więcej widoczków, więcej plissss :lol: Quote
Vlk Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 będzie więcej ;D ale jakoś nie umiem się przyzwyczaić do polskich realiów. Myślami siedzę tam... tam jest naprawdę cudnie, ludzie fajni, politycy to nie banda debili, natura przepiękna, pogoda bardziej mi odpowiadająca... ah... :D no i tak to jakoś zlatuje No i mam nowe fotki piesowatych ale muszę się zdobyć na uporządkowanie co nieco tego bajzeliku ;) Quote
Talia Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 To trzymam kciuki i zapraszam do bazarku z podpisu:) Quote
eria Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 o ja cieeeee!!!! ale widoki!!! coś pięknego !! byłam kiedyś w Norwegii -mam nadzieję ,że kiedyś tam jeszcze wrócę ... Quote
groszek83 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Vlk napisał(a):będzie więcej ;D ale jakoś nie umiem się przyzwyczaić do polskich realiów. Myślami siedzę tam... tam jest naprawdę cudnie, ludzie fajni, politycy to nie banda debili, natura przepiękna, pogoda bardziej mi odpowiadająca... ah... :D no i tak to jakoś zlatuje Wracaj na ziemie :siara::evil_lol: Quote
Talia Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Zazdroszczę... sama bym przeniosła rodzinę, zwierzaki i faceta w tamten klimat... Quote
limonka97 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Cześć ;) Zobaczyłam małą na pierwszej stronie galerii a potem końcówkę. Z takiej małej ciapy taka bestia :shake: Jak można tak psa utuczyć :evil_lol: Piękna, chociaż psy tego typu to nie moje ulubione, ale są wyjątki :loveu: Quote
NATKA Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Kobieto gdzie Ty się podziewasz, chyba burza Cię nie wystraszyła :evil_lol: Swoją drogą nie wiem jak u Ciebie ale u mnie to pikne chmurki mam nad blokiem - normalnie strach się bać :eek2: Quote
Baski_Kropka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 limonka97 napisał(a):a u mnie burza :D Witamy się :razz: U mnie teeeeeż... wielka burza nad pracą...a deszcz o dach łomoce huhu na dworze prawie jak w nocy :D Quote
NATKA Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Bo to niedobra kobieta jest :diabloti:;) Vlk wróć obiecałaś cd fot tych pikniastych krajobrazów, chociaż sobie popatrzymy na te cuda natury :loveu: Quote
Vlk Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 no jestem jestem :D dzisiaj je wrzucę. Podziewałam się w różnych miejscach i na różnych okazjach, zazwyczaj z daleka od komputera ;) z psami i bez psów Aha... Teofano vel Tesia chyba pójdzie do fryzjera... mam dość tych jej sterczących na wszystkie strony kłaków ;) niestety starość spowodowała, że wygląda jak szczotka do kibla a nie psica ;D Trymowanko jak się patrzy, zrobię zdjęcia przed i po :D A co do pogody to faktycznie dzika ona jest, wczoraj cały dzień burza a koło południa to już w ogóle srogaśna. Yrsa chowa się wtedy w szafie... raz mnie w nocy obudziła bo koło 2 burza szła a ta się wciskała do schronienia ;D Quote
Vlk Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 limonka97 napisał(a):Cześć ;) Zobaczyłam małą na pierwszej stronie galerii a potem końcówkę. Z takiej małej ciapy taka bestia :shake: Jak można tak psa utuczyć :evil_lol: Piękna, chociaż psy tego typu to nie moje ulubione, ale są wyjątki :loveu: utuczyć? :D toż to 37kilo mięśni ;D a siłę bestia ma taką, że hoho... mały parowóz. Quote
limonka97 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 każdy właściciel grubasa tak mówi :D nie no, sucz jest w sam raz, ale nie muszę ci tego mówić :P trudno u takiego psa z przywołaniem czy jest ok? zapraszam do mnie ;) Quote
Recommended Posts