Jump to content
Dogomania

Yrsa - bestia z piekła rodem i Tesia [*] - starsza dama. A teraz jeszcze Tari!

Recommended Posts

Posted

hehe no wiem, zwlekam ;) ale na dyskach mam tragicznie mało miejsca (dzięki ogromniastym plikom graficznym na ASP :) i setkom zdjęć :D ). Mam już nowy dysk... jeszcze nie podłączony, no bo kiedy ;) aż 1000gb na zdjęcia, prace graficzne i różne pierdoły.

A dziś bardzo zajęty dzień, od rana na uczelni, potem szybkie siku z psami i pędem na warsztaty tańca, potem do chorej koleżanki w odwiedziny a potem z psami pobiegać, skończyło się to po 1 w nocy ;)

Spróbuję cosik zgrać, zobaczymy, może się uda i komputer się nie powiesi :D

• Replies 730
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na dodatek jeszcze sobie duupsko stłukłam i kolano na osiedlowej, oblodzonej jak diabli osiedlowej drodze ;) ałć. Ale za to człowiek który szedł za mną pewno był pod wrażeniem pięknej wiązanki, jaką puściłam po wyłożeniu się na środku drogi... ;D kocham służby publiczne.

na zachętę kilka fotek z górek, a potem padam do wyrka ;) rano trza wstać a godzina niezbyt fajna już :D

polarny ekspres

que?

tryumfalne tarzanko na szczycie:

choby wilk ;)

Posted

Ajć to faktycznie żeś komputerka doładowała :evil_lol:

A osiedlowe uliczki i chodniki są najlepsze, ja jeszcze na szczęście w tym roku (odpukać w nie malowane) nie łapałam zająca ;) ale u mnie i tak jest atrakcja w postaci zasypanej drogi dojazdowej do bloku. Ogólnie blok stoi w zagłębiemiu i o wjechaniu na parking pod blok można pomarzyć.

Masuj kolanko co by się cuś nie porobiło bo kolana lubią figle płatać i odzywać się po długim czasie od urazu.

Boskie te focie dałaś, szczególnie jak Yrsa fika do góry łapkami - słodziuchna jest :loveu:
A na tym ostatnim zdjęciu gdyby nie ten patyk w pycholku to wypisz wymaluj prawdziwy wilk :p

Posted

:-) :-) :-) nooo a mój komputer zaraz chapsnie dysk i będzie miał w końcu... :D no i planujemy kolejną małą wycieczkę w góry, może wypali :)

Posted

hy hy dopiero wrzucałam... :D no.. pewnie późniejszym wieczorkiem coś dorzucę ;) na razie muszę popisać i poskrobać grafikę ;)

Posted

Patrzajta, tam pod borem wilczysko tańcuje... ;)

gołąąąbek! Mniaaaaam....

taka jestem oszroniona :]

dzielny pies półpółnocny jako przewodnik podróżnych

Posted

dziękujemy ;)
Nooo ogonisko to ona ma... sama się w nim zakochałam. A w zależności od sezonu to na ogonie ma paseczki, jak kot ;) teraz trochę zanikły (zazwyczaj na zimę ma) bo przez zbyt długo utrzymujące się wysokie temperatury wyliniała jak stary kot ;) Teraz dopiero jej futrzysko odrosło

Posted

:evil_lol: wpatrzona w... w chrupkę pachnącą rybką... :P tak, psuję cały urok :evil_lol:
A ja mam nadzieję, ze jeszcze trochę zimy uraczymy :) Takiej z puchatym śnieżkiem a nie płynącym, szarawym a w wieczornej fazie ostrym ;)

Posted

[quote name='NATKA']Wszystko na swoim miejscu - las, a w lesie prawdziwy wilk urzęduje ;););)
Wyścigówka śnieżna czyli z górki na pazurki i w panią bęc :grins:

Oj tak, bęc prawie by było :D

[quote name='Nikita89']o ja, cóż to za dziki zwierz w tym lesie :D prawdziwy postrach gołębi ;)

gołębi, kur... bażantów... kurę jedną by zjadła, bażanty i gołębie chętnie goni. Sarnę jak widzi to też ma ochotę pędzić :P ćśśś

[quote name='dOgLoV']http://lh6.ggpht.com/_3kkrUv7vRHE/S2vlKyy_doI/AAAAAAAAAgc/AaNQQEH4kKY/tn_DSC_0305.JPG
niczym z czerwonego kapturka :evil_lol:

http://lh5.ggpht.com/_3kkrUv7vRHE/S3s06XJ4UzI/AAAAAAAAAko/XHXI-rdYKWA/s512/tn_DSC_0621b.jpg
powoli zamarza :evil_lol:

http://lh6.ggpht.com/_3kkrUv7vRHE/S3s06L4SExI/AAAAAAAAAkk/NMxFtm4jZg4/tn_DSC_0642b.jpg

jakie mam ladne szeleczki :loveu:

http://lh6.ggpht.com/_3kkrUv7vRHE/S3s05JDeVsI/AAAAAAAAAkY/vZiMTUYQeAQ/tn_DSC_0742.JPG

przeprawa przez zaspy

Dziękujemy ;)