Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

widze ze Frania ma wątek.
Lara trzeba było wkleić link do watku jak wklejałaś jej fotki na jamnikach bo pewnie nikt nie wie ze wątek tez jest.
Czy potrzebujecie jeszcze pomocy w ogłoszeniach bo widze ze ma sporo?
Wkleiłam ja na 1 strone na jamniki i jamnikowete z jej watkiem.

Posted

danka1234 napisał(a):
widze ze Frania ma wątek.
Lara trzeba było wkleić link do watku jak wklejałaś jej fotki na jamnikach bo pewnie nikt nie wie ze wątek tez jest.
Czy potrzebujecie jeszcze pomocy w ogłoszeniach bo widze ze ma sporo?
Wkleiłam ja na 1 strone na jamniki i jamnikowete z jej watkiem.

Zapomniałam :oops: narazie ma sporo ogłoszeń, rzeczywiście :) wkleję jej linka na jamniki :)

Posted

Dzięki Danka 1234!:lol:
Razem musimy znaleźć tej Małej domek!
A ogłoszenia przydają się wszędzie i im ich będzie więcej tym lepiej.
Tak myślę.

Moja mama "powiesi" ją jutro w kolejnym sklepie zoologicznym, i w dwóch jeszcze zaprzyjaźnionych sklepach ( w tym w jednym sklepie z używaną odzieżą, gdzie pracuje zakochana i zapsiona , bardzo miła Pani...)

Posted

Dostałam przed chwilą wiadomość z odpowiedzią na ogłoszenie Frani na jednym z portali ogłoszeniowych.
Brzmi tak:
witam bardzo bym chciała pieska mieszkam w mławie woj.mazowieckie prosze o kontakt e:mail [email protected] lub kontakt tel 502211901 pozdrawiam.

Odpiszę jej, że wolontariusze są dzisiaj u Frani i że Lara odezwie się do tej dziewczyny dzis wieczorem albo jutro.
Piszę też PW do Lary.
Oby to było coś poważnego..

Posted

[quote name='Jasza']Odpiszę jej, że wolontariusze są dzisiaj u FraniNiestety nie pojechałyśmy dziś do schronu. P.Ania, która wie dużo o psiakach i mi je do zdjęć wyprowadza, się rozchorowała. Jadę do schroniska w piątek.

Trzymam kciuki za to, żeby to był ten domek!

Posted

maciaszek napisał(a):
Spokojnie.
Poczekamy aż Lara się pojawi. Ona pilotuje Franię :). Pewnie zadzwoni albo napisze do pani.

Tak, jak zadzwoniłam :) z pieniążków, które przelała mi maciaszek, 1,21zł za rozmowę ;)

Państwo są z Mławy i trzeba szukać kogoś do wizyty. Nie wiem też jak będzie z tą sterylizacją. Bo jak to jest w mazowieckim... dobrze by było żeby ona poszła na sterylizację, może by ją trochę przetrzymali na Brynowie? a potem by się ją zawiozło ewentualnie Państwo by po nią przyjechali.

Posted

Jasza napisał(a):
A Ci Państwo to fajni są?
Jak Ci się Laro z nimi rozmawialo?

Matko, jak się cieszę!

Jaszo, rozmawiałam z Panem... a wiesz jak to Panowie, nie są wylewni :) ale po głosie sądzę, że są młodzi :) powiedział mi, że już od jakiegoś czasu szukają pieska. To duża szansa dla niej!!! Jaszo, a jak oni trafili na Ciebie, na Franię?

Ja narazie nie chcę zapeszać...

Gorzej będzie kogoś znaleźć z tamtych okolic na wizytę :( na Mława jest przy granicy mazowieckiego i warmińsko-mazurskiego, więc trochę kawałek od Warszawy.

Posted

Ci Państwo odpowiedzieli na ogłoszenie na portalu hiperogłoszenia.
Podaję zawsze Twój telefon i Twój e-mail, ale do rejestracji muszę podać mój e-mail, żeby potem każde ogłoszenie aktywować jak mi wyślą e-maila aktywującego na mój adres.
A w każdym ogłoszeniu jest opcja: skontaktuj się z ogłoszeniodawcą, więc pewnie tak zrobili.
Ja dostałam na swoją skrzynkę automatyczną wiadomość, że ktoś odpowiedział na moje ogłoszenie i pouczenie od administratora serwisu żebym odpowiedziała.

No, nie wiem czy mnie zrozumiałaś Laro...:oops:
W kazdym razie napisałam krótko, że się bardzo cieszę, że Frania im zapadła w pamięć, że wolontariusze są w schronisku i skontaktują się z nią jak najprędzej.
I jeszcze, że przygarniając Franeczkę, tak naprawdę ratują jej życie, bo nie radzi sobie w schronisku...

Posted

A może jeśli się nikt nie znajdzie na wizytę przedadopcyjną, a Ci Państwo po rozmowie poważnej przez telefon okażą się fajni i stwierdzicie, że można im zaufać, to można byłoby pojechać z Franią do nich bez wizyty przed?
I zobaczyć na miejscu?
Wiem,że to ryzyko, ale chyba z Cyklusiem tez tak było?

Posted

Jasza napisał(a):
No, to oby się ktoś znalazł. ( na wizytę)
A jak się z nimi umówiłaś?
Będą czekać ?

no własnie, co powiedzieli na wizytę i tę odległosć do ew. odbioru psa?