Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam przed chwilą wiadomość.
Nie skomentuję tego.
witam ponownie Po dłuższym przemyśleniu uznałam jednak żę ten piesek jest za stary i ciężko będzie go wytresować....Szukam bardziej młodszego pieska,najlepiej szczeniaka...W razie gdyby miała Pani coś dla mnie to proszę o kontakt e:mail
:shake::angryy:

Posted

[quote name='Jasza']Dostałam przed chwilą wiadomość.
Nie skomentuję tego.
witam ponownie Po dłuższym przemyśleniu uznałam jednak żę ten piesek jest za stary i ciężko będzie go wytresować....Szukam bardziej młodszego pieska,najlepiej szczeniaka...W razie gdyby miała Pani coś dla mnie to proszę o kontakt e:mail
:shake::angryy:

Eh, szkoda gadać... tak jakby starszego psa nie można nauczyć już niczego... szczeniaka... taaa, jasne, a właśnie wielu ludzi nie radzi sobie potem ze szczeniakiem i wyrasta z niego nie wiadomo co... eh, no szkoda... już nawet miałam jedną osobę na wizytę... :-(:mad:

Posted

Dobrze, że się tak stało i Frania tam nie trafiła. To znaczy szkoda Frani, ale to jakiś wstrętny domek by był :shake:. Niech się sami TRESUJĄ :mad:. Nasza Frania zasługuje na wylegiwanie sie na kanapach, a nie na tresurę!

Posted

maciaszek napisał(a):
Dobrze, że się tak stało i Frania tam nie trafiła. To znaczy szkoda Frani, ale to jakiś wstrętny domek by był :shake:. Niech się sami TRESUJĄ :mad:. Nasza Frania zasługuje na wylegiwanie sie na kanapach, a nie na tresurę!

Masz rację maciaszku... trzeba szukać dalej.

Posted

Jasza napisał(a):
No własnie!

A w sobotę Frania ma ogłoszenia w Dzienniku Zachodnim..
Może zadzwoni ktoś kto chce ją kochać a nie tresować...

Dziękuję pięknie Jaszo!

Ostanio nikt nie dzwonił pytać o Zuzię :(

Posted

Jeżeli tam dojedża jakiś pociąg, i jeżeli ktoś by się ze mną wybrał, to mogę potem Franię zabrać do tej Ligoty...
Mogę ją zabrać w piątek po pracy i w sobotę zawieźć.
O ile mój Reks jej nie zje w nocy...
To taka moja deklaracja na 90%
A gdyby się nikt nie znalazł na wizytę, to może przeprowadzić "wywiad" przez telefon, porozmawiać tak od serca z tym Panem i pojechać do niego od razu z Franią....
Zobaczyć na miejscu...
Tylko musiałby ktoś jechać ze mną bo z moim szczęściem to ja nie trafię nawet do Ligoty w Katowicach, nie mówiąc już o Tworkowskiej...:oops:

Posted

Jasza napisał(a):
Z Wodzisławia jest stratoos i mineralna_
Znalazłam w wyszukiwarce użytkowników.
Napisałam do nich PW.

Dzięki Jaszo :loveu: ja napisałam też do dwóch osób, bo wydawało mi się, że to niedaleko Kędzierzyna Koźle, o ile dobrze zobaczyłam :oops:

A co do Pana... no tak średnie zrobił na mnie wrażenie... powiedział, że ma super warunki dla pieska, na wizytę zaraz się zgodził. No zobaczymy...

Jaszo :loveu: dzięki, że deklarujesz wizytę w tej Ligocie jakby co :multi: właśnie, tylko ktoś by musiał z Tobą jechać - samej Cię nie puścimy w nieznane!

Posted

__Lara napisał(a):
Jaszo :loveu: dzięki, że deklarujesz wizytę w tej Ligocie jakby co :multi: właśnie, tylko ktoś by musiał z Tobą jechać - samej Cię nie puścimy w nieznane!
Koszty podróży oczywiście zwracamy :).

Posted

Tylko niech ktoś tego Pana przepyta..A potem zobaczymy.
Jeżeli koszty nie będą astronomiczne to nie ma sprawy, mogę sobie sama zafundować taką wycieczkę..
Z kimś będzie mi raźniej tym bardziej, że nie wiedomo jak będzie reagować Frania.
No, a może by zmienić tytuł wątku, że szukamy dkogoś na wizytę?
W każdym razie szukajmy do czwartku.
Jeżeli możesz Laro, bądź z tym Panemmm w kontakcie jakimś.
A jeżeli sie nikt nie znajdzie na wizytę, to się zastanowi8my czy jest to na tyle fajny Pan by jechać z Frania w ciemno.

Tak sobie myślę, jeżeli bierzecie psy na akcję w SCC a one nie znajdą domu, to wracają do schroniska?
To biorąc Franię do tej Ligoty, takie same ryzyko, no nie?
Sama nie wiem.
Ja chyba jestem w gorącej wodzie kąpana...

Posted

Jasza napisał(a):
Tylko niech ktoś tego Pana przepyta..A potem zobaczymy.
Jeżeli koszty nie będą astronomiczne to nie ma sprawy, mogę sobie sama zafundować taką wycieczkę..
Z kimś będzie mi raźniej tym bardziej, że nie wiedomo jak będzie reagować Frania.
No, a może by zmienić tytuł wątku, że szukamy dkogoś na wizytę?
W każdym razie szukajmy do czwartku.
Jeżeli możesz Laro, bądź z tym Panemmm w kontakcie jakimś.
A jeżeli sie nikt nie znajdzie na wizytę, to się zastanowi8my czy jest to na tyle fajny Pan by jechać z Frania w ciemno.

Tak sobie myślę, jeżeli bierzecie psy na akcję w SCC a one nie znajdą domu, to wracają do schroniska?
To biorąc Franię do tej Ligoty, takie same ryzyko, no nie?
Sama nie wiem.
Ja chyba jestem w gorącej wodzie kąpana...

Jaszo, a może Ty byś do tego Pana zadzwoniła i wybadała jeszcze całą sprawę? :oops: bo ja dziś z nim tak na szybko rozmawiałam! wiesz dlaczego... Verter i to całe zamieszanie... może mu zadasz jakieś pytanka w stylu: "czy ma Pan doświadczenie z psami?"/ "czy Pana pies kiedyś chorował - czy Pan go leczył?" "czym Pan żywi psa - chodzi o jedzenie" ? sama nie wiem :oops:

No tak, ale jak Franie nam wydadzą ze schroniska to już jej nie przyjmą, akcja w SCC żądzi się nieco innymi prawami, bo psiaki w SCC są jeszcze schroniskowe, mają zamieszkanie w schronisku, a jak weźmiemy Franię to trzeba podpisać umowę o jej zabraniu i od tej chwili my jesteśmy za nią odpowiedzialne.