Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']wiecie co? już trzy miesiące mijają jak nie ma z nami Bolusia, a Oliwia ciągle o niego pyta :mdleje: ostatnio pytała gdzie poszedł Bolus, a przed chwilą zapytała dosłownie: "Boluś jest w niebie???" :crazyeye:[/quote]
Dzieciaki są pod tym względem niesamowite...

Michał do tej pory jak widzi Gajkę czy Sabę na zdjęciach to się cieszy i woła "ooo... Gaja", "ooo... Saba".
I co ciekawe - Gaja i Saba powie normalnie a na biedną Dorkę woła "Bua" :roll:

[quote name='malawaszka']haha wiem wiem, ino co zrobić jak on ten bocian tam mieszka niedaleczko i ciągle po tych moich łąkach sie szlaja :diabloti:[/quote] buahahaha.... masz przechlapane :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Pan Bocian :razz:

[IMG]http://img215.imageshack.us/img215/9147/dscf1426em7.jpg[/IMG]

[IMG]http://img218.imageshack.us/img218/5788/dscf1427bc6.jpg[/IMG]

[IMG]http://img208.imageshack.us/img208/7941/dscf1428vf8.jpg[/IMG]

[IMG]http://img218.imageshack.us/img218/6637/dscf1429sa6.jpg[/IMG]
[/quote]
Panie Bocianie tu żabek Pan nie znadzie :-( :evil_lol: Tu tylko jedna mało soczysta WESZ[B]ka[/B] została :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:evil_lol: U mnie się zgadza. Kwiecień - na cztery suki trzy cieczki.

Weszka ty bocka nie przeganiaj i wytłumacz Lunce, że dzieci to poważna sprawa ...

Posted

[quote name='"Malawaszka"'][IMG]http://img86.imageshack.us/img86/1123/dscf1445zk0.jpg[/IMG][/QUOTE]
Monika - jakie pyszności dałaś Lunce? tak sie oblizuje ;) :evil_lol: :loveu:

Posted

[quote name='Nugatowa']Panie Bocianie tu żabek Pan nie znadzie :-( :evil_lol: Tu tylko jedna mało soczysta WESZ[B]ka[/B] została [/QUOTE]

jak to mało soczysta??? :obrazic: oczywiscie ze apetyczna i wogóle :loveu:

[quote name='paula_z']Cześć Weszka :multi: Fajnego masz boćka :razz:[/QUOTE]

wiem, ze fajny :p i szkolony - NIC nie zrobi bez mojej zgody :diabloti:

[quote name='Doginka']Ten bociuś to zwiastun tego , co czeka Waszkę po majowych amorach:loveu:
Jak to się mówi? - w marcu koty, w kwietniu psy , a w maju my:diabloti:[/QUOTE]

[quote name='AnkaG']
Weszka ty bocka nie przeganiaj i wytłumacz Lunce, że dzieci to poważna sprawa ...[/QUOTE]

[quote name='Doginka']A może Waszka chce sprawić Olivkovej siostrzyczkę?:diabloti: :diabloti: :diabloti:[/QUOTE]

j.w. bociek szkolona bestia :diabloti:

[quote name='aga1215']Monika - jakie pyszności dałaś Lunce? tak sie oblizuje ;) :evil_lol: :loveu:[/QUOTE]

to na Pana Bociana sie zaslinila :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']jak to mało soczysta??? :obrazic: oczywiscie ze apetyczna i wogóle :loveu:

wiem, ze fajny :p i szkolony - NIC nie zrobi bez mojej zgody :diabloti:

j.w. bociek szkolona bestia :diabloti:

to na Pana Bociana sie zaslinila :evil_lol:[/quote]
Monika - po czym poznałaś, że to PAN?

Posted

[quote name='Doginka']A może Waszka chce sprawić Olivkovej siostrzyczkę?:diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]
Sprawi :diabloti: Zieloną oliwke zwaną BUBBLE lub BRANDY . Musi się zdecydować tylko :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Sprawi :diabloti: Zieloną oliwke zwaną BUBBLE lub BRANDY . Musi się zdecydować tylko :evil_lol:[/quote]

Nawet by nie musiała za bardzo tytułu galerii zmieniać :evil_lol:

Posted

[quote name='olcha']Nawet by nie musiała za bardzo tytułu galerii zmieniać :evil_lol:[/quote]
Buahahahahaha :evil_lol: Tylko nie " Galeria LUNY, BOLUSIA i Oliwkowej Panienki" tylko " Galeria LUNY, BOLUSIA i 2 Oliwkowych Panienek " :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Buahahahahaha :evil_lol: Tylko nie " Galeria LUNY, BOLUSIA i Oliwkowej Panienki" tylko " Galeria LUNY, BOLUSIA i 2 Oliwkowych Panienek " :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

:lol: Widać jest jej pisane, tylko ona o tym jeszcze nie wie :evil_lol: Wszystkie znaki na ziemi i niebie na to wskazują :cool3:

Posted

[quote name='AlKil']Waszka wiesz moi znajomi mają ruska... fajny jest...tylko ma jedną wadę.... NIE JEST NIUFEM!!!!:eviltong:[/QUOTE]

dla mnie to nie wada :diabloti: :loveu:

a pozostałych powyższych nie skomentuję :mad:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cześć weszko... nowa mamciu niufowej oliwki :multi: jak sie ciesze że jadąc czasem do Pysi będe mogła obserwować jak Twoja niufeczka rośnie :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

jestem jestem... zarobiona :placz: załamka mam już dość, a końca nie widać :placz:i w dodatku ta cholerna alergia mnie męczy :angryy:

i przestańcie już z tą małą niufką bo ja nie dam rady teraz :-(i serce mi się kraje :-(:placz: