Katerinas Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='malawaszka']wiecie co? już trzy miesiące mijają jak nie ma z nami Bolusia, a Oliwia ciągle o niego pyta :mdleje: ostatnio pytała gdzie poszedł Bolus, a przed chwilą zapytała dosłownie: "Boluś jest w niebie???" :crazyeye:[/quote] Dzieciaki są pod tym względem niesamowite... Michał do tej pory jak widzi Gajkę czy Sabę na zdjęciach to się cieszy i woła "ooo... Gaja", "ooo... Saba". I co ciekawe - Gaja i Saba powie normalnie a na biedną Dorkę woła "Bua" :roll: [quote name='malawaszka']haha wiem wiem, ino co zrobić jak on ten bocian tam mieszka niedaleczko i ciągle po tych moich łąkach sie szlaja :diabloti:[/quote] buahahaha.... masz przechlapane :lol: Quote
AnkaG Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Monika może będziesz mieć liczną rodzinę .... :razz: Quote
malawaszka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Katerinas'] buahahaha.... masz przechlapane :lol:[/QUOTE] dlatego podjęłam środki zapobiegawcze niepochwalane przez LPR :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Nugatowa Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='malawaszka']Pan Bocian :razz: [IMG]http://img215.imageshack.us/img215/9147/dscf1426em7.jpg[/IMG] [IMG]http://img218.imageshack.us/img218/5788/dscf1427bc6.jpg[/IMG] [IMG]http://img208.imageshack.us/img208/7941/dscf1428vf8.jpg[/IMG] [IMG]http://img218.imageshack.us/img218/6637/dscf1429sa6.jpg[/IMG] [/quote] Panie Bocianie tu żabek Pan nie znadzie :-( :evil_lol: Tu tylko jedna mało soczysta WESZ[B]ka[/B] została :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Cześć Weszka :multi: Fajnego masz boćka :razz: Quote
Doginka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ten bociuś to zwiastun tego , co czeka Waszkę po majowych amorach:loveu: Jak to się mówi? - w marcu koty, w kwietniu psy , a w maju my:diabloti: Quote
AnkaG Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 :evil_lol: U mnie się zgadza. Kwiecień - na cztery suki trzy cieczki. Weszka ty bocka nie przeganiaj i wytłumacz Lunce, że dzieci to poważna sprawa ... Quote
Doginka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 A może Waszka chce sprawić Olivkovej siostrzyczkę?:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
aga1215 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='"Malawaszka"'][IMG]http://img86.imageshack.us/img86/1123/dscf1445zk0.jpg[/IMG][/QUOTE] Monika - jakie pyszności dałaś Lunce? tak sie oblizuje ;) :evil_lol: :loveu: Quote
malawaszka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Nugatowa']Panie Bocianie tu żabek Pan nie znadzie :-( :evil_lol: Tu tylko jedna mało soczysta WESZ[B]ka[/B] została [/QUOTE] jak to mało soczysta??? :obrazic: oczywiscie ze apetyczna i wogóle :loveu: [quote name='paula_z']Cześć Weszka :multi: Fajnego masz boćka :razz:[/QUOTE] wiem, ze fajny :p i szkolony - NIC nie zrobi bez mojej zgody :diabloti: [quote name='Doginka']Ten bociuś to zwiastun tego , co czeka Waszkę po majowych amorach:loveu: Jak to się mówi? - w marcu koty, w kwietniu psy , a w maju my:diabloti:[/QUOTE] [quote name='AnkaG'] Weszka ty bocka nie przeganiaj i wytłumacz Lunce, że dzieci to poważna sprawa ...[/QUOTE] [quote name='Doginka']A może Waszka chce sprawić Olivkovej siostrzyczkę?:diabloti: :diabloti: :diabloti:[/QUOTE] j.w. bociek szkolona bestia :diabloti: [quote name='aga1215']Monika - jakie pyszności dałaś Lunce? tak sie oblizuje ;) :evil_lol: :loveu:[/QUOTE] to na Pana Bociana sie zaslinila :evil_lol: Quote
aga1215 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='malawaszka']jak to mało soczysta??? :obrazic: oczywiscie ze apetyczna i wogóle :loveu: wiem, ze fajny :p i szkolony - NIC nie zrobi bez mojej zgody :diabloti: j.w. bociek szkolona bestia :diabloti: to na Pana Bociana sie zaslinila :evil_lol:[/quote] Monika - po czym poznałaś, że to PAN? Quote
malawaszka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='aga1215']Monika - po czym poznałaś, że to PAN?[/QUOTE] po czerwonym, długim :hmmmm: ekhem .... dziobie :oops: :diabloti: Quote
Pysia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Doginka']A może Waszka chce sprawić Olivkovej siostrzyczkę?:diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] Sprawi :diabloti: Zieloną oliwke zwaną BUBBLE lub BRANDY . Musi się zdecydować tylko :evil_lol: Quote
olcha Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Pysia']Sprawi :diabloti: Zieloną oliwke zwaną BUBBLE lub BRANDY . Musi się zdecydować tylko :evil_lol:[/quote] Nawet by nie musiała za bardzo tytułu galerii zmieniać :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='olcha']Nawet by nie musiała za bardzo tytułu galerii zmieniać :evil_lol:[/quote] Buahahahahaha :evil_lol: Tylko nie " Galeria LUNY, BOLUSIA i Oliwkowej Panienki" tylko " Galeria LUNY, BOLUSIA i 2 Oliwkowych Panienek " :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Pysia']Buahahahahaha :evil_lol: Tylko nie " Galeria LUNY, BOLUSIA i Oliwkowej Panienki" tylko " Galeria LUNY, BOLUSIA i 2 Oliwkowych Panienek " :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :lol: Widać jest jej pisane, tylko ona o tym jeszcze nie wie :evil_lol: Wszystkie znaki na ziemi i niebie na to wskazują :cool3: Quote
AlKil Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Waszka wiesz moi znajomi mają ruska... fajny jest...tylko ma jedną wadę.... NIE JEST NIUFEM!!!!:eviltong: Quote
malawaszka Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='AlKil']Waszka wiesz moi znajomi mają ruska... fajny jest...tylko ma jedną wadę.... NIE JEST NIUFEM!!!!:eviltong:[/QUOTE] dla mnie to nie wada :diabloti: :loveu: a pozostałych powyższych nie skomentuję :mad: Quote
clockwork Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cześć weszko... nowa mamciu niufowej oliwki :multi: jak sie ciesze że jadąc czasem do Pysi będe mogła obserwować jak Twoja niufeczka rośnie :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
PIKA Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Cześc Weszko :multi: Slyszalam, ze Ci bociek małą niufeczke podrzucił :cool3: Quote
Paula Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Cześć Weszko, przyszła matko małej Zmorki :multi: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [B]Weszka...jestes? czy masz spotkanie AA?:diabloti: [/B] Quote
malawaszka Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 jestem jestem... zarobiona :placz: załamka mam już dość, a końca nie widać :placz:i w dodatku ta cholerna alergia mnie męczy :angryy: i przestańcie już z tą małą niufką bo ja nie dam rady teraz :-(i serce mi się kraje :-(:placz: Quote
Maga100 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [B]Weszko. Jestem. Żebyś sobie nie myślała. [/B] [B]Idź kupić bilet na pociąg :diabloti: [/B] Quote
Alicja Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:wpadłam pomilczeć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: waszeczko .....masz priw;) [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts