Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czesc

to kiedy mamy pieska :roll: :roll: :roll: :roll:

bo nie pamiętam ja taka gapa :roll: :roll:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']buuuuuuhahahahaha!!!! Pysia prosze cie... daj spokój... namieszali ci w głowie namszy?? :shake:
w piątek zabroniono weszce jeść kabanosów, w sobote pić, w niedziele oddychać... a jedyną rzeczą którą niedługo bedzie można bezkarnie robić to... chodzić do kościula :grab:
weszko... jedz pij ile wlezie... nie słuchaj obcych głosów... ja też mam takie plany :diabloti:

ufff jak dobrze, że jesteś :loveu: bo już miałam przestać jesćkabanosyi pić :diabloti:

[quote name='clockwork']przepraszam... czy ktoś zakaże weszce jeszcze tego????

jak dla mnie niech używa-pod warunkiem ze jest po ślubie :diabloti:

buuuahahahaha :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie
WASZKA nie jest po ślubie .......Waszeczko ....Klocusiowa zakazuje Ci przedślubnego SEXU

no widze właśnie - i co ja teraz zrobie??? :placz:

[quote name='clockwork']ale tylko w wielki wtorek :diabloti:

uffffff

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to spox ......Waszko DASZ radę:eviltong:

no jakoś chyba dam rade :diabloti:

[quote name='Vectra']ja myśle że MAJ można spokojnie ogłosić jako miesiąc bez sexu :diabloti:

:shock: PODŁA!!!! :angryy:

[quote name='anetta']Weszka znow zaginela. Pewnie lezy gdzies pod stolem i jeczy ze nie moze wstac

:obrazic:

[quote name='Pysia']Weszko paskudo jedna opuściłaś mnie :placz: Njpierw mnie zwyzywałaś za niewinność a teraz opuściłaś :placz:
I to się nazywa miłość...

:crazyeye: jak opuściłam - duchem caały czas byłam z Tobą :diabloti:

[quote name='dbsst']
to kiedy mamy pieska
bo nie pamiętam ja taka gapa :roll:

cześć :p nie pytaj mnie kiedy zaplanowałaś przynieść dla Szpilki tego DOGA :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']będziesz piła dużo szklanek zimnej wody :diabloti: :evil_lol:

to już nie działa :shake: chyba że chciałaś napisać ó zamiast o :evil_lol:

[quote name='Vectra']jezuuu jak milusio :loveu: :loveu:

jak zawsze :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']to już nie działa :shake: chyba że chciałaś napisać ó zamiast o :evil_lol:

jak zawsze :loveu::crazyeye::crazyeye::crazyeye:widze ze Maga u ciebie z błędami pisze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ufff jak dobrze, że jesteś :loveu: bo już miałam przestać jesćkabanosyi pić :diabloti:

jestem z Tobą...znam ten ból, jak to gadaja że w święta nie wypada sie terapiować. Nie żebym ja sie zaniedbywała... nie,nie... ale nie ma do kogo udeżyć z ... % bo wszystkie sie robia katolikami w tenczas :diabloti:

Posted

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kurna ale mam jazde!!! Oliwia sie chyba przeziębiła wczoraj jak byliśmy na wycieczce, albo sie struła i mi rzyga :shock: teraz śpi na szczescie :loveu: a myslalam ze odpoczne troche :mdleje:

Posted

[quote name='clockwork']jestem z Tobą...znam ten ból, jak to gadaja że w święta nie wypada sie terapiować. Nie żebym ja sie zaniedbywała... nie,nie... ale nie ma do kogo udeżyć z ... % bo wszystkie sie robia katolikami w tenczas :diabloti:

hahaha na szczęście wokół mnie sami poganie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kurna ale mam jazde!!! Oliwia sie chyba przeziębiła wczoraj jak byliśmy na wycieczce, albo sie struła i mi rzyga :shock: teraz śpi na szczescie :loveu: a myslalam ze odpoczne troche :mdleje:

może jej zaszkodziły jajka święcone :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kurna ale mam jazde!!! Oliwia sie chyba przeziębiła wczoraj jak byliśmy na wycieczce, albo sie struła i mi rzyga :shock: teraz śpi na szczescie :loveu: a myslalam ze odpoczne troche :mdleje:

coś biednemu małemu dziecku zrobiła :mad: :mad: :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)hmmm przy cioteczce szybko dojdzie do normy.....jakby to nie zrozumieć:diabloti:

dowolność interpretacji :diabloti:

[quote name='Vectra']coś biednemu małemu dziecku zrobiła :mad: :mad: :diabloti:

JA??!! oczywiście że nic złego :p

[quote name='PIKA']Na nowe łózko? :evil_lol:

też :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha na szczęście wokół mnie sami poganie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='malawaszka']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kurna ale mam jazde!!! Oliwia sie chyba przeziębiła wczoraj jak byliśmy na wycieczce, albo sie struła i mi rzyga :shock: teraz śpi na szczescie :loveu: a myslalam ze odpoczne troche :mdleje:

Boszsze, zostawiać małoletnie dzieciątko pod opieką pogańskiej, pijanej wszy :shake: :shake:

Posted

[quote name='Maga100']Boszsze, zostawiać małoletnie dzieciątko pod opieką pogańskiej, pijanej wszy :shake: :shake:
Buahahahahahahahahahaha
Czytałam te niewinne spokojne posty a na koncu to :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Poplułam nawet ściane piernikiem :diabloti::mad: To że jestem fatum wcale nie znaczy że trzeba mnie zlokwidować :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
za mała :nono: :diabloti:

Ty to masz garbate morale, moja kochana :cool1: Na taniec z przyrządem to dostatecznie duża była ? :diabloti:
Ty sobie to jakoś poukładaj , bo dziecku kaszane z systemu wartości zrobisz . :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
:eviltong:ciotki mądralińskie :eviltong:

jakby Was to interesowało to Oliw ma sie lepiej :loveu: za to ja się mam gorzej :roll:

:hmmmm: a to może być gorzej :diabloti:

poprawi ci się 1 maja :cool1:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ty to masz garbate morale, moja kochana :cool1: Na taniec z przyrządem to dostatecznie duża była ? :diabloti:
Ty sobie to jakoś poukładaj , bo dziecku kaszane z systemu wartości zrobisz . :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Haniu .............umarałam....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: