dbsst Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 czesc to kiedy mamy pieska :roll: :roll: :roll: :roll: bo nie pamiętam ja taka gapa :roll: :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Vectra napisał(a): dziś mi miesko wykipiało przez TZ :mad: A co, karmy nie dowiózł? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='clockwork']buuuuuuhahahahaha!!!! Pysia prosze cie... daj spokój... namieszali ci w głowie namszy?? :shake: w piątek zabroniono weszce jeść kabanosów, w sobote pić, w niedziele oddychać... a jedyną rzeczą którą niedługo bedzie można bezkarnie robić to... chodzić do kościula :grab: weszko... jedz pij ile wlezie... nie słuchaj obcych głosów... ja też mam takie plany :diabloti: ufff jak dobrze, że jesteś :loveu: bo już miałam przestać jesćkabanosyi pić :diabloti: [quote name='clockwork']przepraszam... czy ktoś zakaże weszce jeszcze tego???? jak dla mnie niech używa-pod warunkiem ze jest po ślubie :diabloti: buuuahahahaha :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie WASZKA nie jest po ślubie .......Waszeczko ....Klocusiowa zakazuje Ci przedślubnego SEXU no widze właśnie - i co ja teraz zrobie??? :placz: [quote name='clockwork']ale tylko w wielki wtorek :diabloti: uffffff [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to spox ......Waszko DASZ radę:eviltong: no jakoś chyba dam rade :diabloti: [quote name='Vectra']ja myśle że MAJ można spokojnie ogłosić jako miesiąc bez sexu :diabloti: :shock: PODŁA!!!! :angryy: [quote name='anetta']Weszka znow zaginela. Pewnie lezy gdzies pod stolem i jeczy ze nie moze wstac :obrazic: [quote name='Pysia']Weszko paskudo jedna opuściłaś mnie :placz: Njpierw mnie zwyzywałaś za niewinność a teraz opuściłaś :placz: I to się nazywa miłość... :crazyeye: jak opuściłam - duchem caały czas byłam z Tobą :diabloti: [quote name='dbsst'] to kiedy mamy pieska bo nie pamiętam ja taka gapa :roll: cześć :p nie pytaj mnie kiedy zaplanowałaś przynieść dla Szpilki tego DOGA :diabloti: Quote
Maga100 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='malawaszka']no widze właśnie - i co ja teraz zrobie??? :placz: będziesz piła dużo szklanek zimnej wody :diabloti: :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 malawaszka napisał(a): :shock: PODŁA!!!! :angryy: jezuuu jak milusio :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Maga100']będziesz piła dużo szklanek zimnej wody :diabloti: :evil_lol: to już nie działa :shake: chyba że chciałaś napisać ó zamiast o :evil_lol: [quote name='Vectra']jezuuu jak milusio :loveu: :loveu: jak zawsze :loveu: Quote
Alicja Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='malawaszka']to już nie działa :shake: chyba że chciałaś napisać ó zamiast o :evil_lol: jak zawsze :loveu::crazyeye::crazyeye::crazyeye:widze ze Maga u ciebie z błędami pisze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='malawaszka']ufff jak dobrze, że jesteś :loveu: bo już miałam przestać jesćkabanosyi pić :diabloti: jestem z Tobą...znam ten ból, jak to gadaja że w święta nie wypada sie terapiować. Nie żebym ja sie zaniedbywała... nie,nie... ale nie ma do kogo udeżyć z ... % bo wszystkie sie robia katolikami w tenczas :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kurna ale mam jazde!!! Oliwia sie chyba przeziębiła wczoraj jak byliśmy na wycieczce, albo sie struła i mi rzyga :shock: teraz śpi na szczescie :loveu: a myslalam ze odpoczne troche :mdleje: Quote
malawaszka Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='clockwork']jestem z Tobą...znam ten ból, jak to gadaja że w święta nie wypada sie terapiować. Nie żebym ja sie zaniedbywała... nie,nie... ale nie ma do kogo udeżyć z ... % bo wszystkie sie robia katolikami w tenczas :diabloti: hahaha na szczęście wokół mnie sami poganie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='malawaszka']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kurna ale mam jazde!!! Oliwia sie chyba przeziębiła wczoraj jak byliśmy na wycieczce, albo sie struła i mi rzyga :shock: teraz śpi na szczescie :loveu: a myslalam ze odpoczne troche :mdleje: może jej zaszkodziły jajka święcone :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='clockwork']może jej zaszkodziły jajka święcone :diabloti: za mała :nono: :diabloti: Quote
Alicja Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='malawaszka']za mała :nono: :diabloti:;)hmmm przy cioteczce szybko dojdzie do normy.....jakby to nie zrozumieć:diabloti: Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 malawaszka napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kurna ale mam jazde!!! Oliwia sie chyba przeziębiła wczoraj jak byliśmy na wycieczce, albo sie struła i mi rzyga :shock: teraz śpi na szczescie :loveu: a myslalam ze odpoczne troche :mdleje: coś biednemu małemu dziecku zrobiła :mad: :mad: :diabloti: Quote
PIKA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 malawaszka napisał(a): ! Oliwia mi rzyga :shock: Na nowe łózko? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)hmmm przy cioteczce szybko dojdzie do normy.....jakby to nie zrozumieć:diabloti: dowolność interpretacji :diabloti: [quote name='Vectra']coś biednemu małemu dziecku zrobiła :mad: :mad: :diabloti: JA??!! oczywiście że nic złego :p [quote name='PIKA']Na nowe łózko? :evil_lol: też :placz: Quote
PIKA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 malawaszka napisał(a): też :placz: bvuhaha :evil_lol: Od Luny się naumiala :evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha na szczęście wokół mnie sami poganie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='malawaszka']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kurna ale mam jazde!!! Oliwia sie chyba przeziębiła wczoraj jak byliśmy na wycieczce, albo sie struła i mi rzyga :shock: teraz śpi na szczescie :loveu: a myslalam ze odpoczne troche :mdleje: Boszsze, zostawiać małoletnie dzieciątko pod opieką pogańskiej, pijanej wszy :shake: :shake: Quote
Pysia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Maga100']Boszsze, zostawiać małoletnie dzieciątko pod opieką pogańskiej, pijanej wszy :shake: :shake: Buahahahahahahahahahaha Czytałam te niewinne spokojne posty a na koncu to :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Poplułam nawet ściane piernikiem :diabloti::mad: To że jestem fatum wcale nie znaczy że trzeba mnie zlokwidować :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 malawaszka napisał(a):za mała :nono: :diabloti: Ty to masz garbate morale, moja kochana :cool1: Na taniec z przyrządem to dostatecznie duża była ? :diabloti: Ty sobie to jakoś poukładaj , bo dziecku kaszane z systemu wartości zrobisz . :shake: Quote
malawaszka Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 :eviltong:ciotki mądralińskie :eviltong: jakby Was to interesowało to Oliw ma sie lepiej :loveu: za to ja się mam gorzej :roll: Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 malawaszka napisał(a)::eviltong:ciotki mądralińskie :eviltong: jakby Was to interesowało to Oliw ma sie lepiej :loveu: za to ja się mam gorzej :roll: :hmmmm: a to może być gorzej :diabloti: poprawi ci się 1 maja :cool1: Quote
Alicja Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Ty to masz garbate morale, moja kochana :cool1: Na taniec z przyrządem to dostatecznie duża była ? :diabloti: Ty sobie to jakoś poukładaj , bo dziecku kaszane z systemu wartości zrobisz . :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Haniu .............umarałam....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 czesc monika :diabloti: po długiej mej nieobecnosci wpadłam cie poinformowac, ze przegrałas flaszke hahahaha :diabloti: Quote
Recommended Posts