Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:multi: :multi: :multi: Oliwko !
Wspniałych dziecięcych chwil z Ciocia Waszką Lunetką i przyszłym Bolszewikiem :cool3: :cool3:
Sciskamy Cie mocno z Nugatkiem !!!

Sto lat Biedroneczko :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Bardzo dziękuję w imieniu Oliwkowej :loveu: stawiam :drinking: oczywiście ;) bezalkoholowy

a ponieważ dziś również mijają 3 miesiące od odejścia mojego kochanego Bolesławka chciałam Wam pokazać jakim był cudownym psim dziadziusiem i jak cudnie opiekował się w sylwestra jednym ze szczeniaczków które wtedy były u mnie :loveu::loveu::loveu:

Bolusiu zawsze będę Cię kochać!!!

Jestes niesamowita...:loveu:
Bolus to miał szczescie , ze napotkał Cie na swojej drodze......:loveu:

Posted

:multi::multi::multi:Hey Waszeczko ......BOLUŚ zawsze będzie wśród NAS:loveu::loveu::loveu:

OLIWKOWA PANIENKO.....:laola:
Naj naj najlepszego........:loveu:

Posted

I ja życzę Olivce dużo dużo zdrówka. Żeby była kochana zawsze, żeby wyrosła na piękną dziewczynę( tak jak ciocia):loveu: Żeby łamała serca chłopaków i nigdy nie zaznała cierpienia
Wszystkiego najlepszego Olivko
A tak późno, bo dopiero wróciłam ze szkoły:angryy:

Posted

Bosz...................... Weszka !! Ja kudłata durnowata zapomniałam że Oliwka urodziła się 19-go kwietnia :oops: Trąba ze mnie :oops:
Wycałuj to słodkie dziewcze z kurwikami w oczętach od cioci Edyci :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
jutro wycałuję :p
dziękujemy za życzonka :multi::loveu:

Już ja ją wycałuje sama jak do mnie przyjedziecie :loveu: To dziecko zapomni jak wyglądam :mad: Separujesz ją ode mnie :cool1: Ciekawe czemu:roll:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Doginko brak mi słów :loveu::loveu::loveu: przepiękne :klacz: i mój Bolutek taki uśmiechnięty :multi:

Widzisz Weszko moja droga , ja zawsze jak wspominam Bolusia mojego ulubieńca to mam w oczach te jego morduche uśmiechniętą :loveu: :loveu: :loveu:
Bo to taki dostojny pan z tego Bolunia :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']Doginko brak mi słów :loveu::loveu::loveu: przepiękne :klacz: i mój Bolutek taki uśmiechnięty :multi:
On teraz w tęczowym niebie uśmiecha się do Ciebie:loveu: :iloveyou:

Posted

malawaszka napisał(a):
... i Doginko Tobie po stokroć dziekuję za przeróbeczki :loveu::multi:

No problem, polecam się na przyszłość. Jakbyś chciała jeszcze coś przerobić to mów śmiało, zrobie jak będę umiała najlepiej:lol:

Posted

Doginka napisał(a):
No problem, polecam się na przyszłość. Jakbyś chciała jeszcze coś przerobić to mów śmiało, zrobie jak będę umiała najlepiej:lol:

serio serio?? to przerób mi Lune na mądrzejszą :evil_lol: