Nugatowa Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 :multi: :multi: :multi: Oliwko ! Wspniałych dziecięcych chwil z Ciocia Waszką Lunetką i przyszłym Bolszewikiem :cool3: :cool3: Sciskamy Cie mocno z Nugatkiem !!! Sto lat Biedroneczko :lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='malawaszka']Bardzo dziękuję w imieniu Oliwkowej :loveu: stawiam :drinking: oczywiście ;) bezalkoholowy a ponieważ dziś również mijają 3 miesiące od odejścia mojego kochanego Bolesławka chciałam Wam pokazać jakim był cudownym psim dziadziusiem i jak cudnie opiekował się w sylwestra jednym ze szczeniaczków które wtedy były u mnie :loveu::loveu::loveu: Bolusiu zawsze będę Cię kochać!!! Jestes niesamowita...:loveu: Bolus to miał szczescie , ze napotkał Cie na swojej drodze......:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 a dla slicznej Oliwki ...mnostwo całusów i radosci z bycia dzieckiem...:loveu: a jak sie ma taka fajna ciocie to jest to mozliwe.....:loveu: Quote
AlKil Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Łoł!! Impra u Oliwkowej!!!! Sto lat Oliwko!!! Quote
Alicja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 :multi::multi::multi:Hey Waszeczko ......BOLUŚ zawsze będzie wśród NAS:loveu::loveu::loveu: OLIWKOWA PANIENKO.....:laola: Naj naj najlepszego........:loveu: Quote
Maga100 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='malawaszka'] Bolusiu zawsze będę Cię kochać!!! i ja twardziel się wzruszyłam :placz: :placz: Quote
malawaszka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Dziękuję w imieniu Oliwki za zyczonka :loveu: Maga - ja też się wzruszam jak na tą fotke patrzę :-( szkoda, że tylko telefonem robiona, ale pamiątka jest i tak :loveu: Quote
Doginka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 I ja życzę Olivce dużo dużo zdrówka. Żeby była kochana zawsze, żeby wyrosła na piękną dziewczynę( tak jak ciocia):loveu: Żeby łamała serca chłopaków i nigdy nie zaznała cierpienia Wszystkiego najlepszego Olivko A tak późno, bo dopiero wróciłam ze szkoły:angryy: Quote
Paula Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Wszystkiego najlepszego dla Oliwki :loveu: Też się wzruszyłam :oops: Quote
Pysia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Bosz...................... Weszka !! Ja kudłata durnowata zapomniałam że Oliwka urodziła się 19-go kwietnia :oops: Trąba ze mnie :oops: Wycałuj to słodkie dziewcze z kurwikami w oczętach od cioci Edyci :loveu: Quote
malawaszka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 jutro wycałuję :p dziękujemy za życzonka :multi::loveu: Quote
Pysia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 malawaszka napisał(a):jutro wycałuję :p dziękujemy za życzonka :multi::loveu: Już ja ją wycałuje sama jak do mnie przyjedziecie :loveu: To dziecko zapomni jak wyglądam :mad: Separujesz ją ode mnie :cool1: Ciekawe czemu:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 no chyba nie chciałabyś żebym z nią teraz przyjechała??? nie wiem co by zostało z małych larwiątek - widziałaś Eliwrkę z Animków?? :evil_lol: Quote
Doginka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ja też o nim pamiętam:loveu: Małą zołzę też kocham:loveu: Quote
malawaszka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Doginko brak mi słów :loveu::loveu::loveu: przepiękne :klacz: i mój Bolutek taki uśmiechnięty :multi: Quote
Vectra Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 malawaszka napisał(a):Doginko brak mi słów :loveu::loveu::loveu: przepiękne :klacz: i mój Bolutek taki uśmiechnięty :multi: Widzisz Weszko moja droga , ja zawsze jak wspominam Bolusia mojego ulubieńca to mam w oczach te jego morduche uśmiechniętą :loveu: :loveu: :loveu: Bo to taki dostojny pan z tego Bolunia :loveu: :loveu: Quote
Doginka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='malawaszka']Doginko brak mi słów :loveu::loveu::loveu: przepiękne :klacz: i mój Bolutek taki uśmiechnięty :multi: On teraz w tęczowym niebie uśmiecha się do Ciebie:loveu: :iloveyou: Quote
Pysia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Hej Weszka :multi: Potrzebna mi zmienniczka na sobote albo niedziele ( wtedy rano) żebym mogła się przespać - chcesz? ;) Quote
Alka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 nieco spózniona jestem :oops: ale szczere życzonka dla Oliwkowej przesyłam Quote
malawaszka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Dziękujemy Alu i Doginko Tobie po stokroć dziekuję za przeróbeczki :loveu::multi: Pysia :niewiem: zależy jakie godziny seria pt Fruwające ucho lewe :lol: i ucieczka:lol: Quote
Doginka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 malawaszka napisał(a):... i Doginko Tobie po stokroć dziekuję za przeróbeczki :loveu::multi: No problem, polecam się na przyszłość. Jakbyś chciała jeszcze coś przerobić to mów śmiało, zrobie jak będę umiała najlepiej:lol: Quote
malawaszka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Doginka napisał(a):No problem, polecam się na przyszłość. Jakbyś chciała jeszcze coś przerobić to mów śmiało, zrobie jak będę umiała najlepiej:lol: serio serio?? to przerób mi Lune na mądrzejszą :evil_lol: Quote
Doginka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 malawaszka napisał(a):serio serio?? to przerób mi Lune na mądrzejszą :evil_lol: Cholerka , z tym to się nic nie da zrobić:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts