Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']cześć towarzyszko :evil_lol: czy wiesz, że wczoraj też zaczęłam opowiadać znajomym, że jade od wawy za tydzień :evil_lol:udzieliło misie od Ciebie :razz:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i co?? Ala ci otworzyła oczy?? że to jeszcze dłużej?? tez przezyłaś traume?? :shake:

[quote name='malawaszka']
zapakowała do niego misia i dwie książki: Misie Patysie :diabloti: i Domowa produkcja win :crazyeye:haha nie wiem gdzie ona tą drugą znalazła :evil_lol:

znaczy sie rozwój dziecka- prawidłowy :cool1:

Posted

ciekawe skąd u Oliwki takie zainteresowanie literaturą fachową ....
jesteś jej matką chrzestną ? bo to podobno się dzieci upodobniają do swoich rodziców chrzestnych ............

Posted

[quote name='malawaszka']PIJEMY!!!!! :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)terapiujemy:eviltong:
cześć Waszko.............214 i pół:diabloti:;)

Posted

Malawaszko się muszem pochwalic.

Syn właśnie dzwonił. :multi:

Na turnieju w Kielcach zdobył II miejsce w solo disco. Jest Wicemistrzem Polski.

Joopi. :multi:

Z duetem zajęli 7 miejsce na 60 startujących a z mini formacją 5 na 40 stratujących. :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
boszz same odliczania :multi: to ja za jakieś 234 godziny sie do was dosiadam :loveu: a za 26 dni przyjeżdża J :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:

Kobieto, niech to odliczanie się wreszcie skończy, dorwij faceta w łapki i nie wypuszczaj :cool3:

Posted

AnkaG napisał(a):
Malawaszko się muszem pochwalic.

Syn właśnie dzwonił. :multi:

Na turnieju w Kielcach zdobył II miejsce w solo disco. Jest Wicemistrzem Polski.

Joopi. :multi:

Z duetem zajęli 7 miejsce na 60 startujących a z mini formacją 5 na 40 stratujących. :lol:

GRATULACJE......

Posted

[quote name='malawaszka']PIJEMY!!!!! :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pijcie, pijcie, bo u nas tylko woda święcona jest :diabloti:
My z Ewą grzechu do domu nie wpuszczamy :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']ale my żadnego Grzecha ze sobą nie bierzemy :diabloti:

Bo go z wami nie puszczę :eviltong: Jeszcze mi go spaskudzicie :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']pijcie, pijcie, bo u nas tylko woda święcona jest :diabloti:
My z Ewą grzechu do domu nie wpuszczamy :evil_lol: :razz:słodzona czy na słono;)

[quote name='clockwork']ale my żadnego Grzecha ze sobą nie bierzemy :diabloti::shake:menszczyznów żadnych ze sobą nie zabieramy:eviltong:

Waszeczko jeszcze 177,5 godziny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Doginka']Mam nadzieję, że mnie nie zatłuczesz za samowolne wykorzystanie Twoich zdjęć:razz: - dostałam veny twórczej:diabloti:

łoj gdzieś mi to umknęło w ferworze weekendowej walki z szaleństwem :evil_lol: DZIĘKUJĘ!!!! rewelacyjne :klacz: :loveu:

cześć odliczacze :evil_lol: