Alicja Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 :oops:o masz i to skutki tego jak sie dogo przy TZcie przegląda ....sybko szybko co by okiem nie haknął czego niepożadanego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Waszko, Tobie to we wszystkim do twarzy....:loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a za co to Alu nie czytasz ze zrozumieniem :shake::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='malawaszka']cześć towarzyszko :evil_lol: czy wiesz, że wczoraj też zaczęłam opowiadać znajomym, że jade od wawy za tydzień :evil_lol:udzieliło misie od Ciebie :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i co?? Ala ci otworzyła oczy?? że to jeszcze dłużej?? tez przezyłaś traume?? :shake: [quote name='malawaszka'] zapakowała do niego misia i dwie książki: Misie Patysie :diabloti: i Domowa produkcja win :crazyeye:haha nie wiem gdzie ona tą drugą znalazła :evil_lol: znaczy sie rozwój dziecka- prawidłowy :cool1: Quote
Vectra Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ciekawe skąd u Oliwki takie zainteresowanie literaturą fachową .... jesteś jej matką chrzestną ? bo to podobno się dzieci upodobniają do swoich rodziców chrzestnych ............ Quote
PIKA Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Właściwy czlowiek na wlasciwym miejscu :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ;)Waszeczko jeszcze cos około......227 godzinek:eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)Waszeczko jeszcze cos około......227 godzinek:eviltong: czy poza odliczaniem godzin do godziny W to Wy cos jeszcze robicie????:diabloti: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']czy poza odliczaniem godzin do godziny W to Wy cos jeszcze robicie????:diabloti::diabloti:TAK:eviltong: Quote
malawaszka Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:TAK:eviltong: PIJEMY!!!!! :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='malawaszka']PIJEMY!!!!! :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)terapiujemy:eviltong: cześć Waszko.............214 i pół:diabloti:;) Quote
AnkaG Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Malawaszko się muszem pochwalic. Syn właśnie dzwonił. :multi: Na turnieju w Kielcach zdobył II miejsce w solo disco. Jest Wicemistrzem Polski. Joopi. :multi: Z duetem zajęli 7 miejsce na 60 startujących a z mini formacją 5 na 40 stratujących. :lol: Quote
beria Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 malawaszka napisał(a):boszz same odliczania :multi: to ja za jakieś 234 godziny sie do was dosiadam :loveu: a za 26 dni przyjeżdża J :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Kobieto, niech to odliczanie się wreszcie skończy, dorwij faceta w łapki i nie wypuszczaj :cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 AnkaG napisał(a):Malawaszko się muszem pochwalic. Syn właśnie dzwonił. :multi: Na turnieju w Kielcach zdobył II miejsce w solo disco. Jest Wicemistrzem Polski. Joopi. :multi: Z duetem zajęli 7 miejsce na 60 startujących a z mini formacją 5 na 40 stratujących. :lol: GRATULACJE...... Quote
clockwork Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 shit... byłam tu i nie powiedziałam dzień dobry :cool1: no więc dzień dobry :multi: Quote
Maga100 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='malawaszka']PIJEMY!!!!! :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: pijcie, pijcie, bo u nas tylko woda święcona jest :diabloti: My z Ewą grzechu do domu nie wpuszczamy :evil_lol: Quote
clockwork Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Maga100'] My z Ewą grzechu do domu nie wpuszczamy :evil_lol: ale my żadnego Grzecha ze sobą nie bierzemy :diabloti: Quote
beria Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='clockwork']ale my żadnego Grzecha ze sobą nie bierzemy :diabloti: Bo go z wami nie puszczę :eviltong: Jeszcze mi go spaskudzicie :diabloti: Quote
Vectra Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Maga100']pijcie, pijcie, bo u nas tylko woda święcona jest :diabloti: My z Ewą grzechu do domu nie wpuszczamy :evil_lol: święte słowa Quote
Alicja Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Maga100']pijcie, pijcie, bo u nas tylko woda święcona jest :diabloti: My z Ewą grzechu do domu nie wpuszczamy :evil_lol: :razz:słodzona czy na słono;) [quote name='clockwork']ale my żadnego Grzecha ze sobą nie bierzemy :diabloti::shake:menszczyznów żadnych ze sobą nie zabieramy:eviltong: Waszeczko jeszcze 177,5 godziny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Waszeczko jeszcze 177,5 godziny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: 167 i 27 min. :diabloti: :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
malawaszka Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='Doginka']Mam nadzieję, że mnie nie zatłuczesz za samowolne wykorzystanie Twoich zdjęć:razz: - dostałam veny twórczej:diabloti: łoj gdzieś mi to umknęło w ferworze weekendowej walki z szaleństwem :evil_lol: DZIĘKUJĘ!!!! rewelacyjne :klacz: :loveu: cześć odliczacze :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 :multi::multi::multi:Witaj towarzyszko podróży;) Quote
Recommended Posts