Vectra Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Weszka ćwicze milczenie :loveu: od 3 minut nie wydobyłam z siebie ani jednego słowa :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='Maga100']Weszko. Jestem. Żebyś sobie nie myślała. Idź kupić bilet na pociąg :diabloti: lece juz teraz natychmiast :p [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:wpadłam pomilczeć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: waszeczko .....masz priw;) [quote name='Vectra']Weszka ćwicze milczenie :loveu: od 3 minut nie wydobyłam z siebie ani jednego słowa :diabloti: [quote name='AlKil']ja normalnie milczę jak głaz... sie uwzięły wszystkie :mad: a milczcie se ile wlezie aż Wam czachy zaczną dymić i eksplodują :diabloti: czyli już niebawem jak tak będziecie te słowotoki dusić w sobie :diabloti: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 A ja już skończyłam z milczeniem:eviltong: w końcu miałam trening milczenia przez 6,66 godzin;) Quote
AlKil Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 mi nic nie wybuchnie, bo nawijam na migi z Pysią :loveu: Quote
Vectra Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 jejciu , zabierzcie mi Weszke z gie :diabloti: odpisac nie moge tak stuka :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Maga100']Weszko. Jestem. Żebyś sobie nie myślała. Idź kupić bilet na pociąg :diabloti: a czemu bilet na pociąg????? przeciez masz pieknego turkusowego szerszenia...... Quote
Alicja Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Vectra']jejciu , zabierzcie mi Weszke z gie :diabloti: odpisac nie moge tak stuka :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:kogo:diabloti: Cześć Waszkomła....;) Quote
Vectra Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a czemu bilet na pociąg????? przeciez masz pieknego turkusowego szerszenia...... ale to Weszka ma kupić bilet nie Maga :p Quote
malawaszka Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Vectra napisał(a):ale to Weszka ma kupić bilet nie Maga :p no ale w zasadzie to po co mi ten bilet jak Maga obiecała, że po mnie przyjedzie :diabloti: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Vectra']ale to Weszka ma kupić bilet nie Maga :p tak, tak....zauważyłam.....hihihihi:diabloti: Quote
Doginka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Przestroga dla Waszki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti: Zobacz co boćki przynoszą:razz: Quote
clockwork Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 uffff... milczałam całe 9 godzin... idem do dom... bendem jutro... papa weszko aha... pamietaj- wyjazd za 2 tyg. Nie za tydzień :mdleje: Quote
olcha Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 malawaszka napisał(a):jestem jestem... zarobiona :placz: załamka mam już dość, a końca nie widać :placz:i w dodatku ta cholerna alergia mnie męczy :angryy: i przestańcie już z tą małą niufką bo ja nie dam rady teraz :-(i serce mi się kraje :-(:placz: Oj co Ty mówisz, zawsze jest dobry czas na posiadanie nowego psa :grins: Quote
Maga100 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='malawaszka']no ale w zasadzie to po co mi ten bilet jak Maga obiecała, że po mnie przyjedzie :diabloti: :evil_lol: tak. Na peron. A na ten peron możesz się dostać jak chcesz. Może te dwie, co też się wybierają, przemycą cię w swojej torbie? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Maga100']tak. Na peron. A na ten peron możesz się dostać jak chcesz. Może te dwie, co też się wybierają, przemycą cię w swojej torbie? :evil_lol: a dw dąbrowie tyż mam peron :p 1 maja będe na nim na Ciebie czekać Madziunieńko :loveu: Doginko maleństwo cuuudnneeeee :loveu::loveu::loveu: Klockowa - ja tam pamiętam - to tylko niektórym od terapii znikają całe tygodnie :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 cześć Monisiu widzę ze Cię dziewczyny przemianowały na weszkę ;) bombowa fota :loveu: Boćkowe fotki też mi sie podobują, tym bardziej że w tym roku jeszcze takowego nie uswiadczyłam.. a mam cheć mu fotę w locie strzelić :lol: Quote
Alicja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='malawaszka']a dw dąbrowie tyż mam peron :p 1 maja będe na nim na Ciebie czekać Madziunieńko :loveu::crazyeye:o masz to w końcu z kim jedziesz z Nami czy z Magą .....i pociągiem czy bolidem ...po torach:eviltong: Klockowa - ja tam pamiętam - to tylko niektórym od terapii znikają całe tygodnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:aleś zadziora .....to pewnie już za to przyszłe milczenie pod przymusem:eviltong: A tak wogóle to cześć Weszko:evil_lol: Quote
AlKil Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Cześć Waszka! Jak Twoje załzawione oczęta???? :lol: Quote
clockwork Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 jeszcze 12 dni :diabloti: i milczenia nastanie czas :p Quote
malawaszka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 cześć milczki niewygadane baby :evil_lol: Quote
clockwork Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 DLA OLIWKI!!! ZDRóWKA I WSZYSTKIEGO NAJ!!! Quote
resuruss Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Idzie misio...Idzie słonik... Idzie lalka...No i konik... Wszyscy razem z balonami... Z najlepszymi zyczonkami... Bo to dzien radosny wielce... Masz juz jeden roczek więcej... Kochana Oliwko!!!! Życzę Ci rzeki i piasku przy rzece na wspaniałe, piaskowe fortece. I poziomek w leśnych kotlinach, drzew, na które dobrze się wspinać... Quote
malawaszka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Bardzo dziękuję w imieniu Oliwkowej :loveu: stawiam :drinking: oczywiście ;) bezalkoholowy a ponieważ dziś również mijają 3 miesiące od odejścia mojego kochanego Bolesławka chciałam Wam pokazać jakim był cudownym psim dziadziusiem i jak cudnie opiekował się w sylwestra jednym ze szczeniaczków które wtedy były u mnie :loveu::loveu::loveu: Bolusiu zawsze będę Cię kochać!!! Quote
Recommended Posts