Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']nie nadużywam w nadmiarze :diabloti: a do AA sie sama zapisałam :diabloti: :evil_lol::mad::mad::mad:ale opuszczasz się w terapiach:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Weszka masz psa ??? o ranyyy , a po co ci ten kłopot ? :diabloti:

no właśnie sama nie wiem po co mi to było :shake: :mad: jeszcze żeby to jakies mądre było to nie -- durne takie :shake:

[quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:ale opuszczasz się w terapiach:diabloti:

ale opuszczam sie tylko w tych rybnisko-jastrzębskich - mam jednak usprawiedliwienie, bo ostatnio u mnie mam dodatkowe zajęcia :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']

ale opuszczam sie tylko w tych rybnisko-jastrzębskich - mam jednak usprawiedliwienie, bo ostatnio u mnie mam dodatkowe zajęcia :evil_lol::diabloti:chciałaś napisać że bierzesz .....korepetycje:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
no właśnie sama nie wiem po co mi to było :shake: :mad: jeszcze żeby to jakies mądre było to nie -- durne takie :shake:

do lasu , do lasu z tym :diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Ty jednak masz wielkie i czule serce....:diabloti:
ja poprostu zawsze jestem przygotowana na każdą ewentualność :diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Waszka,
ogranij sie kobieto:evil_lol: ....i napisz wszystkim ze to pomowienia , ze nie naduzywasz napoi wyskokowych w nadmiarze....
bo za chwile do AA Cie zapisza.....:diabloti:
zapisana.... razem ze mna i Alicja R.... ale nie uczestniczy w terapiach... A dobra terapia nie jest zła... :diabloti:

WESZKO ZAPOMNIANA DZIEńDOBEREK!!!!!!!!!!!! :multi:

Posted

[quote name='clockwork']zapisana.... razem ze mna i Alicja R.... ale nie uczestniczy w terapiach... A dobra terapia nie jest zła... :diabloti:

WESZKO ZAPOMNIANA DZIEńDOBEREK!!!!!!!!!!!! :multi:

zapisana i nie uczestniczy???
no to z tego nic dobrego nie bedzie.....
weszko.......do roboty.....:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']a po co do lasu??? a maju do Ciebie przywioze i to będzie moment :diabloti:
chwila ,moment nieuwagi :diabloti:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']tak.....Ty jestes niesamowita z swoja cudowna dobroczynnoscia i czulym sercem....:diabloti:
widze że zaczynasz po mału mnie poznawać :loveu:

Posted

wiecie co? już trzy miesiące mijają jak nie ma z nami Bolusia, a Oliwia ciągle o niego pyta :mdleje: ostatnio pytała gdzie poszedł Bolus, a przed chwilą zapytała dosłownie: "Boluś jest w niebie???" :crazyeye:

Posted

[quote name='malawaszka']wiecie co? już trzy miesiące mijają jak nie ma z nami Bolusia, a Oliwia ciągle o niego pyta :mdleje: ostatnio pytała gdzie poszedł Bolus, a przed chwilą zapytała dosłownie: "Boluś jest w niebie???" :crazyeye:

serce sie kraje ...a dzieciaszki sa takie bezposrednie.....
az po prostu łezki sie kreca.....:-(

ucałuj Oliwkowa lalunie

Posted

[quote name='Pysia']Weszka się ukrywa bo u mnie czeka na nią suczka :evil_lol: Dostanie tą , którą najbardziej lubię - pierwszą ;) :diabloti:
waszka... :-o będziesz miała niufa? :cool3:

cudna wystawowa pozycja :loveu:

fajny pan bocian :-)
fajne jest to zdjęcie jak odlatuje :-)
a wiesz waszka co znaczy zobaczyć lecącego bociana? czy wogóle bociana? ;)

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']serce sie kraje ...a dzieciaszki sa takie bezposrednie.....
az po prostu łezki sie kreca.....:-(

ucałuj Oliwkowa lalunie

dziś ma dzień Bolusiowy - cały czas pyta o Bolusia, jak jej mówie że Boluś jest w niebie to pyta a Nuna tez??? :lol:

[quote name='Katerinas']
fajny pan bocian :-)
fajne jest to zdjęcie jak odlatuje :-)
a wiesz waszka co znaczy zobaczyć lecącego bociana? czy wogóle bociana? ;)

haha wiem wiem, ino co zrobić jak on ten bocian tam mieszka niedaleczko i ciągle po tych moich łąkach sie szlaja :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']dziś ma dzień Bolusiowy - cały czas pyta o Bolusia, jak jej mówie że Boluś jest w niebie to pyta a Nuna tez??? :lol:

:p :-( spryciara...

haha wiem wiem, ino co zrobić jak on ten bocian tam mieszka niedaleczko i ciągle po tych moich łąkach sie szlaja :diabloti:

dzieciaki sa niesamowite w tych kwestiach.....