AlKil Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Waszka, a nie pogadałaś z bocianem, żeby coś Ci podrzucił???? Quote
malawaszka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 AlKil napisał(a):Waszka, a nie pogadałaś z bocianem, żeby coś Ci podrzucił???? :evil_lol: przekonywalam raczej zeby nie podrzucał :mad: a w końcu psem poszczułam :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Waszka, ogranij sie kobieto:evil_lol: ....i napisz wszystkim ze to pomowienia , ze nie naduzywasz napoi wyskokowych w nadmiarze.... bo za chwile do AA Cie zapisza.....:diabloti: Quote
malawaszka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 nie nadużywam w nadmiarze :diabloti: a do AA sie sama zapisałam :diabloti: :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Weszka masz psa ??? o ranyyy , a po co ci ten kłopot ? :diabloti: Quote
Alicja Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='malawaszka']nie nadużywam w nadmiarze :diabloti: a do AA sie sama zapisałam :diabloti: :evil_lol::mad::mad::mad:ale opuszczasz się w terapiach:diabloti: Quote
malawaszka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Vectra']Weszka masz psa ??? o ranyyy , a po co ci ten kłopot ? :diabloti: no właśnie sama nie wiem po co mi to było :shake: :mad: jeszcze żeby to jakies mądre było to nie -- durne takie :shake: [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:ale opuszczasz się w terapiach:diabloti: ale opuszczam sie tylko w tych rybnisko-jastrzębskich - mam jednak usprawiedliwienie, bo ostatnio u mnie mam dodatkowe zajęcia :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='malawaszka'] ale opuszczam sie tylko w tych rybnisko-jastrzębskich - mam jednak usprawiedliwienie, bo ostatnio u mnie mam dodatkowe zajęcia :evil_lol::diabloti:chciałaś napisać że bierzesz .....korepetycje:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 malawaszka napisał(a):no właśnie sama nie wiem po co mi to było :shake: :mad: jeszcze żeby to jakies mądre było to nie -- durne takie :shake: do lasu , do lasu z tym :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Vectra']do lasu , do lasu z tym :diabloti: wróci......:diabloti: Quote
Vectra Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']wróci......:diabloti: jak wróci to jest u mnie łopata :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Vectra']jak wróci to jest u mnie łopata :diabloti: Ty jednak masz wielkie i czule serce....:diabloti: Quote
Vectra Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Ty jednak masz wielkie i czule serce....:diabloti: ja poprostu zawsze jestem przygotowana na każdą ewentualność :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Vectra napisał(a):do lasu , do lasu z tym :diabloti: a po co do lasu??? a maju do Ciebie przywioze i to będzie moment :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Vectra']ja poprostu zawsze jestem przygotowana na każdą ewentualność :diabloti: tak.....Ty jestes niesamowita z swoja cudowna dobroczynnoscia i czulym sercem....:diabloti: Quote
clockwork Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Waszka, ogranij sie kobieto:evil_lol: ....i napisz wszystkim ze to pomowienia , ze nie naduzywasz napoi wyskokowych w nadmiarze.... bo za chwile do AA Cie zapisza.....:diabloti: zapisana.... razem ze mna i Alicja R.... ale nie uczestniczy w terapiach... A dobra terapia nie jest zła... :diabloti: WESZKO ZAPOMNIANA DZIEńDOBEREK!!!!!!!!!!!! :multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='clockwork']zapisana.... razem ze mna i Alicja R.... ale nie uczestniczy w terapiach... A dobra terapia nie jest zła... :diabloti: WESZKO ZAPOMNIANA DZIEńDOBEREK!!!!!!!!!!!! :multi: zapisana i nie uczestniczy??? no to z tego nic dobrego nie bedzie..... weszko.......do roboty.....:diabloti: Quote
Vectra Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='malawaszka']a po co do lasu??? a maju do Ciebie przywioze i to będzie moment :diabloti: chwila ,moment nieuwagi :diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']tak.....Ty jestes niesamowita z swoja cudowna dobroczynnoscia i czulym sercem....:diabloti: widze że zaczynasz po mału mnie poznawać :loveu: Quote
malawaszka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 wiecie co? już trzy miesiące mijają jak nie ma z nami Bolusia, a Oliwia ciągle o niego pyta :mdleje: ostatnio pytała gdzie poszedł Bolus, a przed chwilą zapytała dosłownie: "Boluś jest w niebie???" :crazyeye: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Vectra']chwila ,moment nieuwagi :diabloti: widze że zaczynasz po mału mnie poznawać :loveu: ooooooczywiscie od tej lepszej strony.....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='malawaszka']wiecie co? już trzy miesiące mijają jak nie ma z nami Bolusia, a Oliwia ciągle o niego pyta :mdleje: ostatnio pytała gdzie poszedł Bolus, a przed chwilą zapytała dosłownie: "Boluś jest w niebie???" :crazyeye: serce sie kraje ...a dzieciaszki sa takie bezposrednie..... az po prostu łezki sie kreca.....:-( ucałuj Oliwkowa lalunie Quote
Katerinas Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Pysia']Weszka się ukrywa bo u mnie czeka na nią suczka :evil_lol: Dostanie tą , którą najbardziej lubię - pierwszą ;) :diabloti: waszka... :-o będziesz miała niufa? :cool3: [quote name='malawaszka'] cudna wystawowa pozycja :loveu: [quote name='malawaszka'] fajny pan bocian :-) fajne jest to zdjęcie jak odlatuje :-) a wiesz waszka co znaczy zobaczyć lecącego bociana? czy wogóle bociana? ;) Quote
malawaszka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']serce sie kraje ...a dzieciaszki sa takie bezposrednie..... az po prostu łezki sie kreca.....:-( ucałuj Oliwkowa lalunie dziś ma dzień Bolusiowy - cały czas pyta o Bolusia, jak jej mówie że Boluś jest w niebie to pyta a Nuna tez??? :lol: [quote name='Katerinas'] fajny pan bocian :-) fajne jest to zdjęcie jak odlatuje :-) a wiesz waszka co znaczy zobaczyć lecącego bociana? czy wogóle bociana? ;) haha wiem wiem, ino co zrobić jak on ten bocian tam mieszka niedaleczko i ciągle po tych moich łąkach sie szlaja :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='malawaszka']dziś ma dzień Bolusiowy - cały czas pyta o Bolusia, jak jej mówie że Boluś jest w niebie to pyta a Nuna tez??? :lol: :p :-( spryciara... haha wiem wiem, ino co zrobić jak on ten bocian tam mieszka niedaleczko i ciągle po tych moich łąkach sie szlaja :diabloti: dzieciaki sa niesamowite w tych kwestiach..... Quote
Doginka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 A ja myślałam, że bocian już zjedzony przez Lunkę - tak się oblizywała :diabloti: :crazyeye: ;) Pa lecę do szkoły:placz: Quote
Recommended Posts