Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
serio serio?? to przerób mi Lune na mądrzejszą :evil_lol:

Buahahahahaha to to nawet czarodziej nie da rady zrobić :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Buahahahahaha to to nawet czarodziej nie da rady zrobić :evil_lol:

buhahahahaha to samo chciałam napisać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']pomyślałby kto, że kiedyś takie zgodne będziecie :evil_lol:
:D

Cześć Weszka :p

Tu ma bardzo mądrą minkę :evil_lol:

Posted

Witaj Malawaszko;) Oj jak mnie tu daaawno nie bylo na Twojej galerii;) ale co zrobic klasa maturalna no i brak czasu by wszytsko na DGM przejzec ale wolne teraz mam i czas na zaleglosci sie znalazl;) Kiedy Luna bedzie miala nowego kolege/kolezanke? Jak idzie konczenie domu?;)

Jak slicznie tutaj wyszla, ach ta postawa :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Oliwkowej dam na imie Bardzo Mała Wesz :diabloti::evil_lol: Co o tym sadzisz? :cool3::evil_lol::diabloti:

pięknie :loveu:

[quote name='KaRa_TC']Kiedy Luna bedzie miala nowego kolege/kolezanke? Jak idzie konczenie domu?;)

hej hej! nie wiem kiedy to będzie - jak przyjdzie odpowiedni czas - czyli jak urodzi się MÓJ czernysz i jak to się zbiegnie z odpowiednimi warunkami w moim domu... a kończenie domu idzie... powoli :evil_lol:

[quote name='clockwork']cześć mój towarzyszu podróży!!! :multi:

cześć towarzyszko :evil_lol: czy wiesz, że wczoraj też zaczęłam opowiadać znajomym, że jade od wawy za tydzień :evil_lol:udzieliło misie od Ciebie :razz:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Czy dziś jest u Was kinderbal ???
Czy może zgodnie z tradycją cioci był w piątek ?

Spóźnione życzenia dla Oliwki. :loveu:

Dziękujemy za życzenia :loveu: a kinderbal był w świeta :razz:

Posted

[quote name='malawaszka']boszz same odliczania :multi: to ja za jakieś 234 godziny sie do was dosiadam :loveu: a za 26 dni przyjeżdża J :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:viva matematyka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

AHA! byłabym zapomniała! oddam kota - czarnego - można nim rzucać we wszechpolaków :diabloti: właśnie sirota sie zje***a z lodówki i potrzaskała piękną doniczke mojej mam :angryy:nie sprzątam tego :angryy: nie mój kot nie mój problem :diabloti:

Posted

przyjszla pora na fotki z wycieczki w lany poniedziałek - było mokro - pod koniec wycieczki zlał nas deszcz :angryy:

mała wycieczkowiczka :loveu:bez plecaka nie chciała wyjść z domu - zapakowała do niego misia i dwie książki: Misie Patysie i Domowa produkcja win :crazyeye:haha nie wiem gdzie ona tą drugą znalazła :evil_lol:

Chęciny :loveu:

a na szczycie wieży chciało mi zwiać peruke :evil_lol:

moje ulubione foto wycieczki :loveu:

za późno sie dowiedziałam, że na zamku nie wolno palić :evil_lol:

i odjeżdżamy z Chęcin

Posted

[quote name='malawaszka'] bez plecaka nie chciała wyjść z domu - zapakowała do niego misia i dwie książki: Misie Patysie i Domowa produkcja win :crazyeye:haha nie wiem gdzie ona tą drugą znalazła :evil_lol:

czy z tej drugiej ksiązeczki skorzystała ?:evil_lol::evil_lol:

mała wycieczkowiczka jest taka radosna :multi::multi:

Posted

[quote name='Katerinas']
Ucałowania dla Oliwki od mega przystojniaka Michała ;)

Dzięki Kasiu :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a za co to

no przeca napisałam nad zdjęciem :evil_lol:

[quote name='Alka']czy z tej drugiej ksiązeczki skorzystała ?:evil_lol::evil_lol:

nie - jak przeczytała ile sie trzeba narobić żeby coś powstało to postanowiła kupić w sklepie gotową butle :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):

nie - jak przeczytała ile sie trzeba narobić żeby coś powstało to postanowiła kupić w sklepie gotową butle :diabloti:

haha, praktyczna dziewuszka :loveu: