Pysia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 malawaszka napisał(a):serio serio?? to przerób mi Lune na mądrzejszą :evil_lol: Buahahahahaha to to nawet czarodziej nie da rady zrobić :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Pysia napisał(a):Buahahahahaha to to nawet czarodziej nie da rady zrobić :evil_lol: buhahahahaha to samo chciałam napisać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 pomyślałby kto, że kiedyś takie zgodne będziecie :evil_lol: Quote
Doginka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Mam nadzieję, że mnie nie zatłuczesz za samowolne wykorzystanie Twoich zdjęć:razz: - dostałam veny twórczej:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='malawaszka']serio serio?? to przerób mi Lune na mądrzejszą :evil_lol: takie rzeczy to tylko w Erze....:loveu: Quote
Paula Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='malawaszka']pomyślałby kto, że kiedyś takie zgodne będziecie :evil_lol: :D Cześć Weszka :p Tu ma bardzo mądrą minkę :evil_lol: Quote
AlKil Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 cześć Waszka! Dziś piątek, balujesz????:cool3: Quote
malawaszka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 cześć! tak piątyek już pobalowałam ide spoać :p Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Oliwkowej dam na imie Bardzo Mała Wesz :diabloti::evil_lol: Co o tym sadzisz? :cool3::evil_lol::diabloti: Quote
KaRa_ Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Witaj Malawaszko;) Oj jak mnie tu daaawno nie bylo na Twojej galerii;) ale co zrobic klasa maturalna no i brak czasu by wszytsko na DGM przejzec ale wolne teraz mam i czas na zaleglosci sie znalazl;) Kiedy Luna bedzie miala nowego kolege/kolezanke? Jak idzie konczenie domu?;) Jak slicznie tutaj wyszla, ach ta postawa :loveu: Quote
malawaszka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Pysia']Oliwkowej dam na imie Bardzo Mała Wesz :diabloti::evil_lol: Co o tym sadzisz? :cool3::evil_lol::diabloti: pięknie :loveu: [quote name='KaRa_TC']Kiedy Luna bedzie miala nowego kolege/kolezanke? Jak idzie konczenie domu?;) hej hej! nie wiem kiedy to będzie - jak przyjdzie odpowiedni czas - czyli jak urodzi się MÓJ czernysz i jak to się zbiegnie z odpowiednimi warunkami w moim domu... a kończenie domu idzie... powoli :evil_lol: [quote name='clockwork']cześć mój towarzyszu podróży!!! :multi: cześć towarzyszko :evil_lol: czy wiesz, że wczoraj też zaczęłam opowiadać znajomym, że jade od wawy za tydzień :evil_lol:udzieliło misie od Ciebie :razz: Quote
Hanna R. Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Czy dziś jest u Was kinderbal ??? Czy może zgodnie z tradycją cioci był w piątek ? Spóźnione życzenia dla Oliwki. :loveu: Quote
malawaszka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Czy dziś jest u Was kinderbal ??? Czy może zgodnie z tradycją cioci był w piątek ? Spóźnione życzenia dla Oliwki. :loveu: Dziękujemy za życzenia :loveu: a kinderbal był w świeta :razz: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 :multi::multi::multi:Waszeczko a wiesz ze my z Magda za 235 i pół godziny wsiadamy do pociągu:razz:.................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 boszz same odliczania :multi: to ja za jakieś 234 godziny sie do was dosiadam :loveu: a za 26 dni przyjeżdża J :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='malawaszka']boszz same odliczania :multi: to ja za jakieś 234 godziny sie do was dosiadam :loveu: a za 26 dni przyjeżdża J :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:viva matematyka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
malawaszka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 AHA! byłabym zapomniała! oddam kota - czarnego - można nim rzucać we wszechpolaków :diabloti: właśnie sirota sie zje***a z lodówki i potrzaskała piękną doniczke mojej mam :angryy:nie sprzątam tego :angryy: nie mój kot nie mój problem :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 przyjszla pora na fotki z wycieczki w lany poniedziałek - było mokro - pod koniec wycieczki zlał nas deszcz :angryy: mała wycieczkowiczka :loveu:bez plecaka nie chciała wyjść z domu - zapakowała do niego misia i dwie książki: Misie Patysie i Domowa produkcja win :crazyeye:haha nie wiem gdzie ona tą drugą znalazła :evil_lol: Chęciny :loveu: a na szczycie wieży chciało mi zwiać peruke :evil_lol: moje ulubione foto wycieczki :loveu: za późno sie dowiedziałam, że na zamku nie wolno palić :evil_lol: i odjeżdżamy z Chęcin Quote
Katerinas Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Trochę mnie nie było.... Ucałowania dla Oliwki od mega przystojniaka Michała ;) Quote
Alka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='malawaszka'] bez plecaka nie chciała wyjść z domu - zapakowała do niego misia i dwie książki: Misie Patysie i Domowa produkcja win :crazyeye:haha nie wiem gdzie ona tą drugą znalazła :evil_lol: czy z tej drugiej ksiązeczki skorzystała ?:evil_lol::evil_lol: mała wycieczkowiczka jest taka radosna :multi::multi: Quote
malawaszka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Katerinas'] Ucałowania dla Oliwki od mega przystojniaka Michała ;) Dzięki Kasiu :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a za co to no przeca napisałam nad zdjęciem :evil_lol: [quote name='Alka']czy z tej drugiej ksiązeczki skorzystała ?:evil_lol::evil_lol: nie - jak przeczytała ile sie trzeba narobić żeby coś powstało to postanowiła kupić w sklepie gotową butle :diabloti: Quote
Alka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 malawaszka napisał(a): nie - jak przeczytała ile sie trzeba narobić żeby coś powstało to postanowiła kupić w sklepie gotową butle :diabloti: haha, praktyczna dziewuszka :loveu: Quote
Recommended Posts