Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ty to masz garbate morale, moja kochana :cool1: Na taniec z przyrządem to dostatecznie duża była ? :diabloti:
Ty sobie to jakoś poukładaj , bo dziecku kaszane z systemu wartości zrobisz . :shake:

I od razu widac ze Hania w ojca dyrektora zajeciach pilnie uczestniczy.....:diabloti:

dzien dobry.....:loveu:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
czesc monika :diabloti: po długiej mej nieobecnosci wpadłam cie poinformowac, ze przegrałas flaszke hahahaha :diabloti:

jak to przegrałam???? :crazyeye: nosz przecież bym o czymś wiedziała jakbym przegrała!!!!! :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
jak to przegrałam???? :crazyeye: nosz przecież bym o czymś wiedziała jakbym przegrała!!!!! :diabloti:

zmieniłam plany co do zamązpojscia hahahaha :evil_lol: czego sie nie robi, zeby flaszke wygrac :evil_lol: to kiedy mnie zapraszasz :eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']:eviltong:ciotki mądralińskie :eviltong:

jakby Was to interesowało to Oliw ma sie lepiej :loveu: za to ja się mam gorzej :roll:
Witaj Moniko od Nowego Łóżka! ;)
Czy na tych spacerkach z Oliwkową to zgubiłaś może Lunetkę???:mad:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']zmieniłam plany co do zamązpojscia hahahaha :evil_lol: czego sie nie robi, zeby flaszke wygrac :evil_lol: to kiedy mnie zapraszasz :eviltong:

kochaaanaaa jak to??? :crazyeye: musimy poważnie porozmawiać :razz:
a tak wogóle to wcale jeszcze nie wygrałaś bo ja NIE zmieniłam planów co do zamążpójścia - nadal nie planuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='aga1215']Witaj Moniko od Nowego Łóżka! ;)
Czy na tych spacerkach z Oliwkową to zgubiłaś może Lunetkę???:mad:

cześć Ago od fruwającego Wektora i rudej wiewióry :lol: nie zgubiłam Lunety :loveu: ale sama nie wiem co się dzieje - jakaś nieswoja jest ostatnio :roll: i nie wiem czy to tylko moja imaginacja chorobliwie bojąca się o zdrowie mojej dzieciny czy coś się dzieje :niewiem: :oops:

Posted

[quote name='malawaszka']

reszta później bo images sie wypiął :angryy:

nie tylko image , Lunka też...:evil_lol:

pejzażowe i Lunkowe foteczki świetne :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
kochaaanaaa jak to??? :crazyeye: musimy poważnie porozmawiać :razz:
a tak wogóle to wcale jeszcze nie wygrałaś bo ja NIE zmieniłam planów co do zamążpójścia - nadal nie planuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

oooo co to to nieee!!teraz sie nie wykrecaj!!stawiasz i koniec :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ps. odezwij sie na gadu to sobie poplotkujemy (kontakty mi padły :-( ):evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Boszsze, zostawiać małoletnie dzieciątko pod opieką pogańskiej, pijanej wszy :shake: :shake: buahahah :lol: tak parsknęłam smiechem, że myślałam że Misia obudzę :lol:
Pogańska, pijana wsza :lol: wsza :lol: już wyobraziłam sobie taką nową wersję Muchy... Mucha 4 czy ile tam tych części było tylko tym razem w wersji wszowej :lol:
sorki.... ale chyba za dużo piwa wypiłam :lol:

Posted

o mammmmo, a skąd u ciebie takie zachwycające zdjęcia? :crazyeye:
nie pojeździsz moim autem, bo się obraziłam :obrazic:

[quote name='Katerinas']buahahah :lol: tak parsknęłam smiechem, że myślałam że Misia obudzę :lol:
Pogańska, pijana wsza :lol: wsza :lol:

tu nie można się śmiać, tu trzeba płakać :diabloti:

Posted

[quote name='Alka']
pejzażowe i Lunkowe foteczki świetne
[quote name='Agunia-Pańciunia)']
to niebo do wynajecia z widokiem na raj to cudne...jest........
[quote name='AnkaG']Lunka jak zawsze cudna chociaż się na ciotki wypina.

dzienkju :loveu:

[quote name='madzia18sosnowiec']oooo co to to nieee!!teraz sie nie wykrecaj!!stawiasz i koniec
ps. odezwij sie na gadu to sobie poplotkujemy (kontakty mi padły ):evil_lol:

to ja do Ciebie z sercem na dłoni a TY mi tu takie rzeczy??? :angryy: :mad:
[quote name='madzia18sosnowiec']
to ze cos nie tak z nią jest to chyba po tobie ma :evil_lol:

[quote name='Katerinas']buahahah tak parsknęłam smiechem, że myślałam że Misia obudzę :lol:
Pogańska, pijana wsza wsza już wyobraziłam sobie taką nową wersję Muchy... Mucha 4 czy ile tam tych części było tylko tym razem w wersji wszowej
sorki.... ale chyba za dużo piwa wypiłam

buuahahahaha pisz scenariusz :evil_lol: zagram rolę główną :grins: :diabloti:

[quote name='Maga100']
o mammmmo, a skąd u ciebie takie zachwycające zdjęcia? :crazyeye:
nie pojeździsz moim autem, bo się obraziłam :obrazic:

PHI!!! Fcale mi na tym nie zależy - a łobroź sie :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:byłam .....widziałam fotki;)

gadułaaaa :evil_lol:

[quote name='aga1215']sie znalazła:multi: :multi: :multi: :loveu:

ona nie była zaginięta :p

[quote name='Doginka']Cześć:p Lunka śliczny ma nosek i tę drugą stronę też:diabloti:

przekazałam :evil_lol:

[quote name='AlKil']Witaj Waszka! Jak zdróweczko????

moje? chyba ok :niewiem: zależy czy chodzi o głowe czy o całą resztę :diabloti:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc
jak sie miewa Oliwka po excesach z Toba?
juz wszytko w porzadalu??:loveu:

nooo ta to jest niezniszczalna - już wczoraj było ok - to musiałbyć jakiś jednodniowy wirus albo co :cool1: