AnkaG Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Cześć Monika !!!! U nas mróz i śnieg od wczoraj. Quote
Pysia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='niufek']:evil_lol: , to i ja nawet wiem , samas mi to powiedziala :eviltong: , a i Waszka pewnie nie glupia i dawno sama do tego doszla ,nikt jej mowic nie musi ,a ze tys taka Waszce wierna ,to i ja dam sie posiekac za nia :loveu: . Ze galeria pikna ,gadoc tu ni muse . Waszka ,ja bedziesz miala wsystkigo dosyc , pakoj psioki i do mnie , Pysia da ci adres :evil_lol: , misca doc u mnie , a rozrywki , hoho , dosyc zajecia ;) .[/quote] A Ty miałaś iść spać a nie kablować :mad::evil_lol: Może kiedyś z Weszką pojedziemy do Ciebie :) Kto wie.... [quote name='AnkaG']Cześć Monika !!!! U nas mróz i śnieg od wczoraj.[/quote] Aniu przestań :placz: My nie chcemy śniegu :shake: Quote
AnkaG Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Pysia nic nie mów - wczoraj dostałam rachunek za gaz: 670 zł za m-c a było dośc ciepło. :grab: Quote
Pysia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='AnkaG']Pysia nic nie mów - wczoraj dostałam rachunek za gaz: 670 zł za m-c a było dośc ciepło. :grab:[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To co Ty masz za piec i kaloryfery :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Mój największy to 430 i tak TZ ciągle mi wypominał że ustawiłam temperature na najwyższą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Do tego było koope pieczenia, gotowania i mase ciepłej wody do sprzątania ;) A to wszystko gaz .... Quote
bonita Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='AnkaG']Pysia nic nie mów - wczoraj dostałam rachunek za gaz: 670 zł za m-c a było dośc ciepło. :grab:[/quote] Gaz to ostatnio także mój koszmar:grab:, te ich rachunki prognozowane, a potem wyrównania spędzają sen z powiek:shake: . Quote
Elitesse Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 a ja z niewiadomych przyczyn nie dostalam w tym miesiacu rachunku za gaz :roll: chyba sie przespaceruje do gazowni coby potem problemow nie bylo bo juz raz tak mialam ze rachunek wcielo a potem mnie scigali ze niezaplacony :diabloti: Quote
AnkaG Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Mój dom ma 300 m2. W zeszlym roku przy 20 stopniowym mrozie miałam rachunek 1000 zł. Quote
Pysia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='AnkaG']Mój dom ma 300 m2. W zeszlym roku przy 20 stopniowym mrozie miałam rachunek 1000 zł.[/quote] Mój ma 235 i wszystko ogrzewane....Nie strasz mnie bo zaraz padnę :cool1: A jakie masz kaloryfery? Convektory czy aluminiowe? Quote
AnkaG Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Na dole mam ogrzewanie podłogowe i w łazienkach na piętrach. A na kaloryferach to się nie znam. Takie jakieś płaskie. Quote
Elitesse Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='AnkaG']Mój dom ma 300 m2. W zeszlym roku przy 20 stopniowym mrozie miałam rachunek 1000 zł.[/quote] u mnie w bloku sa male mieszkanka - 30-40 m2 a ludzie dostaja rachunki po 400 zl :evil_lol: :evil_lol: a przeciez zimy nie ma !! Quote
Pysia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='AnkaG']Na dole mam ogrzewanie podłogowe i w łazienkach na piętrach. A na kaloryferach to się nie znam. Takie jakieś płaskie.[/quote] Ja mam convektory i mam nadzieje że mi 1000 zł. nie zjedzą....:razz: Quote
furciaczek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='AnkaG']Mój dom ma 300 m2. W zeszlym roku przy 20 stopniowym mrozie miałam rachunek 1000 zł.[/quote] zazdroszcze, ja mam niecale 200m2 i przy obeznych temperaturach dostaje rachunki na 1400:shake: boje sie pomyslec co bedzie jak mroz przyjdzie Quote
Payton Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='malawaszka'] boszzz kiedy ją odbieracie??? muszę KONIECZNIE załapać się na mizianko - jest boska :loveu: a z tym urlopem to tak łatwo ni ma :shake: [/quote] Odbieramy ja 10 lub 11 Lutego (w W-wie :p ). a jak nie urlop, to moze np. wyjazd sluzbowy ?;) Czy mozesz mi powiedziec co to jest CTR :razz: ? Quote
Elitesse Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Payton'] Czy mozesz mi powiedziec co to jest CTR :razz: ?[/quote] Czarny Terier Rosyjski :loveu: Quote
olcha Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Pysia']Dałabym się za nią posiekać :loveu: Ale nie mów jej tego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Waszko no zobacz, Pysia boi się, że mogłabyś spróbować :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
Pysia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 A Luneta spała mi dzisiaj na kolankach :loveu: :loveu: :loveu: Gdybyście ją znały tobyście wiedziały jaki to zaszczyt :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Pysia']A Luneta spała mi dzisiaj na kolankach :loveu: :loveu: :loveu: Gdybyście ją znały tobyście wiedziały jaki to zaszczyt :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[B][I]posmarowałaś gacie miodem ...że sie przykleiła. Dzień dober Waszeczko ...i jak wycieczka do Rybnika:razz: [/I][/B] Quote
Gosiek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Pysia']A Luneta spała mi dzisiaj na kolankach :loveu: :loveu: :loveu: Gdybyście ją znały tobyście wiedziały jaki to zaszczyt :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]:crazyeye: widać naprawdę się musiałaś zasłużyć :cool3: cześć Monisiu :p Quote
Paula Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Payton']Odbieramy ja 10 lub 11 Lutego (w W-wie :p ). a jak nie urlop, to moze np. wyjazd sluzbowy ?;) [/quote] Tak, tak, Monika, wpadaj do Wawki :multi: Quote
PIKA Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='paula_z']Tak, tak, Monika, wpadaj do Wawki :multi:[/quote] pójdziemy do Araba albo do Zagielka :multi: a Maga Cie po Warszawie powozi :multi: Quote
dbsst Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Weszko ale fajnie będziesz w moim mieście pić ze mną piffo w super ekskluzywnym pubie ARAB :loveu: :evil_lol: Quote
AśkaK Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Ooo! Waszko! Jak Ty do ARABA przyjedziesz to i ja się wybiorę!!!:multi: :p Straszyły mnie co prawda co-po-niektóre (czy wie ktoś jak to się pisze..?:hmmmm: :evil_lol: ), żeś gadatliwa:evil_lol: , ale ja za to cicha, więc się dogramy.:lol: ;) [SIZE=1]Trzymaj się Waszeczko o wielkim sercu, ja dopiero dziś po paru dniach nieobecności rozejrzałam się dokładniej na dogo, dopiero dziś wiem. Dziewczyny mają rację, majwiększą sprawiedliwością tego świata jest to, że Bolutek miał Ciebie.:loveu: I wszystkie inne niesprawiedliwości przy tej jednej rzeczy sprawiedliwej stają się jakby...mniej niesprawiedliwe.[/SIZE] [SIZE=1]Nobla dla tego kto zrozumiał co napisałam!:roll: :evil_lol: [/SIZE] Quote
Maga100 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Pysia']Ja mam convektory i mam nadzieje że mi 1000 zł. nie zjedzą....:razz:[/quote] [B]ja nie dostanę rachunku szybciej niż w marcu, już mi w gazowni zapowiedzieli :cool1: I nawet nie chcę o tym myśleć, bo to pierwszy sezon domu, więc schnie :cool1: [/B] [quote name='PIKA']pójdziemy do Araba albo do Zagielka :multi: a Maga Cie po Warszawie powozi :multi:[/quote]\ [B]tak tak tak :multi: [/B] Quote
AnkaG Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Cześc Waszka ! Ja tylko na chwilkę bo zakuwac muszę. :placz: A kurka wodna słabo wchodzi. W niedziele mam egzamin kończący kurs na samodzielnego księgowego. Nuka wczoraj rekord: 3 koopy w domu i 1 siku - ale ruch byl duży w domu i pewnie dlatego. Ale dzisiaj :multi: Niiiic. I coraz mniej kółka kręci - coraz spokojniejsza jest. :lol: Daję ten persen (dzisiaj z wetką rozmawiałam w innej sprawie i sama zapytała o Nukę - bardzo lubie tę moją wetkę). I chyba zaczyna byc widac efekty. No i ostatnie noce bez koopy w łóżku. A żarte to - małe, chude a wszystko zasysa jak odkurzacz. Nie krzyczymy nawet jak zrobi w domu. Za każde siku i koope na dworzu chwalimy i duuuużo całujemy się nawzajem. Po niedzieli jak wróce do żywych to jakieś fotki zrobię. Quote
Justa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='PIKA']pójdziemy do Araba albo do Zagielka :multi: a Maga Cie po Warszawie powozi :multi:[/QUOTE] o ! to ja też kce sie z waszką zobaczyć ! i galina też ! :loveu: Quote
Recommended Posts