Alicja Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 ;)to kiedy do tej Warszawy jedziecie bo jakoś mi umknęło:razz: .............do mnie to nie sce sie przyjechać:( Quote
Justa Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[B][I];)to kiedy do tej Warszawy jedziecie bo jakoś mi umknęło:razz: właśnie właśnie :diabloti: u nas tak pięknie, śniegu po kolana (dosłownie!) :diabloti: dzisiaj rano nie mogłam u mnie na wsi z klatki schodowej wyjść tak zasypało. trzeba było poczekać na pana ciecia :angryy: Quote
barbara.h Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 o kurcze :cool3: ale mam tutaj zaległości! nic nie wiem :placz: Quote
Alicja Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Maga100 napisał(a):ja też będę milczeć, przychodzi mi to z dużą łatwością :evil_lol: I wozić cię będę 50km/h :grins: i paliwa mi nie zabraknie. I rozrusznik będzie działał :grins::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i drzwi na lince holowniczej:p Quote
olcha Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Ach wy baby! :lol: Melduję, że u mnie (pod wawą) również taki śnieg, że psom tunele kopałam :mad: a niewdzięczne i tak wyjść nie chciały :mad: Quote
aga1215 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Maga100 napisał(a):ja też będę milczeć, przychodzi mi to z dużą łatwością :evil_lol: I wozić cię będę 50km/h :grins: i paliwa mi nie zabraknie. I rozrusznik będzie działał :grins: Maga - kupujesz nowe autko??? :multi: nowiutkie? takie ganc nowe, nie prane??? BryWieczórMoniczko Quote
Elitesse Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 http://debilneopisy.pl :lol: :lol: :lol: Quote
Vectra Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 aga1215 napisał(a):Maga - kupujesz nowe autko??? :multi: nowiutkie? takie ganc nowe, nie prane??? BryWieczórMoniczko nie licz na to że Maga auto zmieni :evil_lol: nie było by tylu przygód :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Weszko po ostatnim opisie Magdy ja zastanowiłabym się czy w ogóle się zblizać do jej auta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Vectra napisał(a):nie licz na to że Maga auto zmieni :evil_lol: nie było by tylu przygód :evil_lol: a pewnie, że się nie przesiądę z bolida na nic innego. Z mojego ukochanego, niezawodnego bolida :p Pysia napisał(a):Weszko po ostatnim opisie Magdy ja zastanowiłabym się czy w ogóle się zblizać do jej auta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak chcesz prowadzić nudne życie, to się nie zbliżaj :diabloti: Weszko, gdzie jesteśśśśśś? :placz: Quote
PIKA Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Maga100 napisał(a): Weszko, gdzie jesteśśśśśś? :placz: idzie na piechotę, bo się bala do Twojega autka wsiąśc :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 PIKA napisał(a):idzie na piechotę, bo się bala do Twojega autka wsiąśc :evil_lol: nie histeryzujcie kobietki.... autko Madzi slicznie sie blyszczy w sloneczku:diabloti: jak umyte jest;) i jest ok.. ..i normalnie bez scen mozna wsiadac i juz......i jezdzi ...czasami..... Quote
panienkabubu Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 olcha napisał(a):Ach wy baby! :lol: Melduję, że u mnie (pod wawą) również taki śnieg, że psom tunele kopałam :mad: a niewdzięczne i tak wyjść nie chciały :mad: hahahaha, dobrze, ze ja nie mam takiego problemu haha :) a strona z opisami, boooska haha usmialam sie do lez:) Moniko, gdzie sie podziewasz? :( Quote
Nugatowa Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Czesc Weszka! :lol: Powróciłam z Pepikowa :crazyeye: które niestety okazało się Wietnamem :evil_lol: :evil_lol: bo naszym hotelem zarzadzali wietnamczycy gości hotelowi byli wietnamczykami sniadanie wliczone w pobyt było wietnamskie piwo w barku równiez wietnamskie i poszwy na posciel tez były wietnamskie :tard: :tard: :tard: :stupid: :stupid: :stupid: Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Nugatowa napisał(a):Czesc Weszka! :lol: Powróciłam z Pepikowa :crazyeye: które niestety okazało się Wietnamem :evil_lol: :evil_lol: bo naszym hotelem zarzadzali wietnamczycy gości hotelowi byli wietnamczykami sniadanie wliczone w pobyt było wietnamskie piwo w barku równiez wietnamskie i poszwy na posciel tez były wietnamskie :tard: :tard: :tard: :stupid: :stupid: :stupid: Czyli na śniadanko jadłaś psa lub kota w zawoalowanej nazwie :diabloti: Quote
PIKA Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 A tak w ogóle to gdzie się zapodziala moja córcia? :shake: Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Weszka czy wybić Ci zęby? Wszystkie czy zostawić kilka? A jak zostawić to czy już przemyślałaś które i ile? :diabloti: Quote
PIKA Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Pysia napisał(a):Weszka czy wybić Ci zęby? Wszystkie czy zostawić kilka? A jak zostawić to czy już przemyślałaś które i ile? :diabloti: dlaczego chcesz wlasną matkę zębów pozbawić? :mad::mad: Quote
Paula Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 PIKA napisał(a):dlaczego chcesz wlasną matkę zębów pozbawić? :mad::mad: Bo to wyrodna matka i corka :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 PIKA napisał(a):dlaczego chcesz wlasną matkę zębów pozbawić? :mad::mad: Bo już dwa dni nie zagaduje do mnie :mad::mad::mad: paula_z napisał(a):Bo to wyrodna matka i corka :evil_lol: Musiałam po kimś to odziedziczyć :diabloti: Quote
olcha Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Stuk puk :roll: Jak moja ulubiona galeria podupadnie to ja się wypisuję z dogomani :obrazic: Quote
barbara.h Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 dzień dobry! czemu tu tak pusto? :lol: Quote
Recommended Posts