Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):

a wogóle to wkurza mnie dogo strasznie :angryy: przez te cholerne linki reklamowe które się w posty wchrzaniają dogo mi się strasznie zacina i szlag mnie trafi za czas jakiś :angryy:

No właśnie:angryy::angryy::angryy: skąd to cholerstwo się wzięło??

Posted

mila_2 napisał(a):
No właśnie:angryy::angryy::angryy: skąd to cholerstwo się wzięło??

a pamiętacie te reklamy spomiędzy postów, co jeszcze niedawno były? wydaje mi sie, że to z tymz wiązane.
ale Admin pewnie nad tym pracuje:cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Waszko nareszcie jesteś .......
my zawsze z uśmiechem bedziemy wspominać Bolutka :loveu:

bardzo się cieszę Alu :loveu:

[quote name='mila_2']No właśnie:angryy::angryy::angryy: skąd to cholerstwo się wzięło??

kurna robi się forum komercyjne - jest bardzo popularne więc admin zarabia na reklamach - nie mam nic przeciwko, tylko żeby to nie było takie uciążliwe jak teraz bo co chwilę mam 5 sek zawiasy zanim się te reklamy uaktywnią :angryy: a tego na dłuższą metę nie zdzierżę :angryy:

[quote name='Justa']a pamiętacie te reklamy spomiędzy postów, co jeszcze niedawno były? wydaje mi sie, że to z tymz wiązane.
ale Admin pewnie nad tym pracuje:cool1:

mam nadzieję, że dopracuje to jeszcze :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']Dzięki :loveu:

wasia-srasia :diabloti:

a pewnie że pamiętam :evil_lol:

a wogóle to wkurza mnie dogo strasznie :angryy: przez te cholerne linki reklamowe które się w posty wchrzaniają dogo mi się strasznie zacina i szlag mnie trafi za czas jakiś :angryy:
Wasiu - srasiu mnie też szlag trafi przez to zacinanie :angryy: Skoro mnie to wkurza to jak musi niecierpliwy duchu Ciebie :evil_lol: Już słysze te *************************** zwroty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
mam nadzieję, że dopracuje to jeszcze :roll:

mam nadzieje, bo chyba zmienie miejsce zamieszkania (-->warszawa jest podrkeślona:angryy: ) :lol:

cierpliwości dziewoje :D

Posted

Elitesse napisał(a):
kurcze o czym piszecie ? ja nie mam zadnych reklam i takich tam badziewi ? :roll:

szczęściara :evil_lol:
a my mówimy o tym, że w postach nagle zostaje podkreślone jakieś słowo i jest to odsyłacz do jakiejś reklamy :mad: przez co dogo sie przywiesza :angryy:

Posted

Cześć Wasiu Srasiu ;)

Bardzo, bardzo, bardzo mi przykro...
Ale sądzę, że te wspaniałe chwile, jakie dałas Bolutkowi warte są Twojego cierpienia. Gdybyś nie zabrała Bolka z Palucha, to teraz byłabyś beztroska, szczęśliwa, rozesmiana, ale on... Jego juz dawno by nie było, a wcześniej przeżywałby koszmar... Dałaś mu pogodną, radosną starość. I cieszę się, że juz za jakis czas może liczyć na Ciebie kolejny rozpaczliwie potrzebujący pomocy staruszek :calus:

ps. a jak tam Twoja praca mgr?
Moja lezy i kwiczy :diabloti:

Posted

[quote name='asher']Cześć Wasiu Srasiu ;)

Bardzo, bardzo, bardzo mi przykro...
Ale sądzę, że te wspaniałe chwile, jakie dałas Bolutkowi warte są Twojego cierpienia. Gdybyś nie zabrała Bolka z Palucha, to teraz byłabyś beztroska, szczęśliwa, rozesmiana, ale on... Jego juz dawno by nie było, a wcześniej przeżywałby koszmar... Dałaś mu pogodną, radosną starość. I cieszę się, że juz za jakis czas może liczyć na Ciebie kolejny rozpaczliwie potrzebujący pomocy staruszek :calus:

ps. a jak tam Twoja praca mgr?
Moja lezy i kwiczy :diabloti:

Aśka :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: aż się popłakałam - ale z uśmiechem na ustach - Dziękuję Ci kochana :iloveyou:

a moja praca mgr leży i kwiczy jeszcze bardziej :evil_lol: :grab: ale powoli powoli zwiększa się moja motywacja :p

Posted

Ta artystka z obawy że jej zjem karme capła mnie w palce wczoraj :diabloti:

Jaka niewinnosć a jaka złośliwość :diabloti:

Ale wybaczam jej bo potem ją smyrałam i drapałam i nawet mnie zaczepiała zebym nie przestawała :crazyeye:

Te jej usteczka babki kościelnej rozbawiają mnie do łez :evil_lol:

A tego pieszczocha jak się pręży przy drapanku to za licho nie zapomnę :p

Myślę ze Luneta stwierdziła ze chyba warto być głaskaną przez ciocie Pysie skoro Boluś tak to lubił ;)
Weszka sreszka - wiadomości o wynikach Szelmy wstawiłam :)

Posted

malawaszka napisał(a):
no chyba Cię troszeczkę poniosło moja droga bo u mnie są nadal jak były i tak samo zacinają forum :angryy: :shake:

aa to moze zasluga mojej przegladarki ( uwaga kryptorelkama - maxton :eviltong: ) ze nic mi nie wyskakuje :multi:

Posted

AnkaG napisał(a):
Moniko zajrzałaś do wątku, który ci podałam ? Tam jest sznacerek.

tak - zaglądałam tam już, tylko mam problemy ze stroną :angryy:

Nugatowa napisał(a):
Wybrałam Ci już kwiotka na Katowice :evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol: bhahah no to czekam niecierpliwie :lol:

sznaucerka16 napisał(a):
siemano laski co tam jak moj ulubieniec Bolek

no witaj! niestety nie zdążyłaś bo Boluś jak napisała AnkaG już jest za TM ale nic się nie przejmuj - też by mi sienei chciało nadrabiać tylu stron ;)

Elitesse napisał(a):
aa to moze zasluga mojej przegladarki ( uwaga kryptorelkama - maxton :eviltong: ) ze nic mi nie wyskakuje :multi:

szczęściara :placz:

AnkaG napisał(a):
Skasuj to - Boluś za TM.

AnkaG to Ty też byś musiała skasować to co zacytowałaś :razz: ale nie ma potrzeby takiej

Posted

Nugatowa napisał(a):
Weszunia :multi: :multi: :multi: :multi:

W końcu jesteś !!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Wybrałam Ci już kwiotka na Katowice :evil_lol: :evil_lol:

Cholera to szepnij jakiego bo muszę komuś poddać pomysł :evil_lol:

Posted

przepraszam, Waszko, że dopiero teraz i przywołuję niemiłe wspomnienia, ale nie było mnie na Dogo od połowy stycznia

bardzo mi przykro :-(
[*] buziak od mojego czarnego Mordulca