Pysia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='resuruss']Alu,biedaczko teraz spac nie bedziesz mogła :lol: Ja biegajaca nago ,to naprawde przerazajacy widok :evil_lol: Moniko!!!!Wszyscy stoimy murem za Tobą -pamietaj ,ze jestesmy -od tego ma sie przyjaciół :loveu:[/quote] Nago z rozwianą grzywką :evil_lol: Tylko nie zapomnij zostawić niewydepilowanych miejsc na dole nóg :diabloti: I zapuść włosy na karku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Puk puk Weszko bo tutaj się ciekawie zrobiło ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][I];)dziś na sen robię grzańca ......zasnę bez pamięci [/I][/quote] [B]Alu i nie zaproponowałas ..poczestunku????[/B] [B]no nie ladnei jest sie takc chwalic:diabloti: i nie poczestowac, hihihihihi[/B]....:diabloti: Quote
Alicja Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']:diabloti: [B]Alu i nie zaproponowałas ..poczestunku????[/B] [B]no nie ladnei jest sie takc chwalic:diabloti: i nie poczestowac, hihihihihi[/B]....:diabloti:[/quote][B][I]....a czym tu było dzielić jak tylko pół litra winka było :mad:ktoś mi sie przyssał do butelki ....:mad: Waszeczko ......czy zostaniesz Moją Babcią .....:Rose: [/I][/B] Quote
Vectra Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Mamcia'] Waszeczko ......czy zostaniesz Moją Babcią .....:Rose:[/QUOTE] jak babcią ?? przecież Maga miała wyjść za mąż za Waszke :evil_lol: Waszko zostań naszym pra dziadkiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
LAZY Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Dzień dobry Moniko...to znaczy wiem, ze bywały lepsze, ale jeszcze słońce wyjrzy. Zabrałaś sie za Lukowe wychowanie?;) Quote
furciaczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Vectra']jak babcią ?? przecież Maga miała wyjść za mąż za Waszke :evil_lol: Waszko zostań naszym pra dziadkiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] ojeju jakie to skomplikowane:evil_lol: a ja tez moge kims zostac:oops: Quote
Pysia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Droga Moniko ( nie piszę Weszko ale to nie znaczy że przestałaś nią być :diabloti:) Wczorajszej nocy drogą demokratycznego losowania zostałaś wybrana na brakujące ogniwo dogomaniackiej rodzinki :multi: Brakowało na w drzewie genealogicznym córki PIKI a przez to mojej mamy :cool3: W skutek czego ja - biedna Pysia- byłam sierotą :cool1: Moje córki ( mam już 3 jakbyś nie wiedziała :mdleje:) były w skrajnej rozpaczy z powodu braku babci do dzisiejszych zyczeń. Moje wnuczki były załamane brakiem korzeni ( nie pytaj ile mam wnuczek bo się pogubiłam :help1:) a prawnuczki ( mam jakieś czy nie :siara:) wołały RATUJ. Tak więc postanowiłyśmy mianować Cię moją MAMĄ :diabloti: [SIZE=4][I][B][COLOR=Red] Dzień Dobry MAMUSIU :Rose::sweetCyb: [/COLOR][/B][/I][COLOR=Red][SIZE=1][COLOR=Wheat]Masz przekichane :diabloti:[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE] Quote
Alicja Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [COLOR=Magenta][SIZE=5][B][I]najlepsiejszego z okazji dnia Babci składa kochająca wnuczka Alicja [/I][/B][/SIZE][/COLOR][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images14.fotosik.pl/51/f50fd4462bfb35fe.gif[/IMG][/URL] [I]Babciu....kiedy z moją mamusia odwiedzicie wnusię....[/I] Quote
Pysia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Katerinas']waszeczko wróć ....[/quote] Spokojnie :p Weszka wróci tylko najpierw Małysza w Zakopcu obejrzy :multi::multi::multi: Tylko nie wiem dlaczego zapomniała zabrać ze sobą swoje jedyne dziecko :mad:czyli mnie ....:diabloti: Quote
Vectra Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 przepraszam to kim jest dla mnie Waszka ??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pra pra kolejną babcią Hę ? :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='resuruss']Dbst!Ja tam wole byc molosem niz grzywaczem ( bo takie mam) ,bo bym musiała z gołym zadkiem po ulicy latac :evil_lol:[/quote] hahahhaha chyba coś jest w Twych słowach to ja jednak jestem szczesliwa z mej molosowatej figury :evil_lol: :multi: BABCIU WESZKO najlepszego babciwego całusa chce :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='dbsst']hahahhaha chyba coś jest w Twych słowach to ja jednak jestem szczesliwa z mej molosowatej figury :evil_lol: :multi: BABCIU WESZKO najlepszego babciwego całusa chce :loveu:[/quote] [B]dobra..to ja mimo wszystko czuje sie sierota...[/B] [B]i kto mnie teraz ukocha??[/B]:-( :-( Quote
bonita Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [url]http://www.jubi.buum.pl/i/g-kwiaty-botaniczny-2004/images/Kwiaty-Botaniczny-01.jpg[/url] [B][I]Ja dla mojej Babci Waszki mam niezapominajki, żeby nigdy nie zapomniała o swojej wnusi :)[/I][/B] Quote
Alicja Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Vectra']przepraszam to kim jest dla mnie Waszka ??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pra pra kolejną babcią Hę ? :evil_lol:[/quote][B][I]:razz:córcia namieszałaś ...Waszeczka to twoja PRA babcia ....zaś Pysia to Babcia i Hania R. a PIKA to pra pra babcia[/I][/B] Quote
PIKA Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [SIZE=3][COLOR=Red][SIZE=2][COLOR=Black][B]Córciu moja[/B][/COLOR][/SIZE] :loveu: [B]demokratycznie [/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=Red][B]:icon_roc: [/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=Red][B]wybrana [/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=Red][B]:no-no-no:[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=Red][B] [SIZE=2][COLOR=Black]gdzie jesteś?[/COLOR][/SIZE] :cool3: [/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Payton Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Sluchajcie nie straszcie Waszki TAKA rodzinka,:diabloti: bo sie nigdy nie odezwie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. A tak jak to wszystko pogmatwalyscie to pewnie teraz biedna siedzi i mysli kto ona jest?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Waszko ja w kazdym badz razie ciociunia jestem:loveu::loveu: a reszty bez pol litra nie rozbierjosz. Ktoras tam babci a moze corcia z gola pupa chce latac? :shake: juz nic nie wiem, :crazyeye: Quote
olcha Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Brak mi słów, popłakałam sobie, przywiązałam się do niego :-( Nawet nie umiem sobie wyobrazić jak się czujesz. [SIZE=3][B]Malawaszko wróć![/B][/SIZE] [SIZE=1]Czy wam też (mówię do tych którzy stracili przyjaciela) się wydawało, że on nadal jest? Aż tak bardzo, że się czuło jego obecność?[/SIZE] Quote
Pysia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Payton']Sluchajcie nie straszcie Waszki TAKA rodzinka,:diabloti: bo sie nigdy nie odezwie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. A tak jak to wszystko pogmatwalyscie to pewnie teraz biedna siedzi i mysli kto ona jest?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Waszko ja w kazdym badz razie ciociunia jestem:loveu::loveu: a reszty bez pol litra nie rozbierjosz. Ktoras tam babci a moze corcia z gola pupa chce latac? :shake: juz nic nie wiem, :crazyeye:[/quote] Kurcze ress to my jeszcze nie rozpracowałysmy ( ta z pupą gołą ) ale niewątpliwie w końcu i ona dołączy do rodziny :diabloti: Córcia czyli ja zamierza stać na głowie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='olcha']Brak mi słów, popłakałam sobie, przywiązałam się do niego :-( Nawet nie umiem sobie wyobrazić jak się czujesz. [SIZE=3][B]Malawaszko wróć![/B][/SIZE] [SIZE=1]Czy wam też (mówię do tych którzy stracili przyjaciela) się wydawało, że on nadal jest? Aż tak bardzo, że się czuło jego obecność?[/SIZE][/quote] Olcha Ty chyba nie czytałaś wszystkich postów :mad::mad::mad: Quote
Paula Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Prababciu :multi: Laurka od prawnusi :loveu: [IMG]http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/gif/laur.jpg[/IMG] Quote
mmbbaj Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Pysia'] Olcha Ty chyba nie czytałaś wszystkich postów :mad::mad::mad:[/quote] [B]Cenzura? :cool1:[/B] Quote
furciaczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='mmbbaj'][B]Cenzura? :cool1:[/B][/quote] ojej az strach sie odezwac:evil_lol: Quote
AnkaG Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Dzisiaj wyszłam na ogródek zrobic porządek z koopami. Kurde od kilku dni pada, wiec koopy były rozmoknięte. :diabloti: Ale musiałam wyzbierac, bo łatwo było w poślizg wpaśc. Ale "fajna" zabawa. :evilbat: Monisiu tęsknimy za Tobą. :buzi: Quote
Pysia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='mmbbaj'][B]Cenzura? :cool1:[/B][/quote] Nie ale czuwam nad dobrym samopoczuciem Weszki :diabloti: Quote
Recommended Posts