Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiek napisał(a):

a salon moze i zawalony roboczo ale za to jaki jasny i duży :p

noocałkiem całkiem jest - na południo-zachód więc fajnie słonko świeci :razz:

aga1215 napisał(a):
jej - jaki śliczny :evil_lol:

bardzo śmieszne :mad:

Pysia napisał(a):
Weszka !! Na Twoją depresje mam lekarstwo :) W sobote przyjeżdża Gabi do mnie :multi: Robię grila ;) Dziewczyna koniecznie musi się rozerwać i odpocząć. Ty też musisz się zregenerować więc sobota u mnie na grilku w wesołym towarzystwie :p I ochlamy w końcu ten dom :evil_lol:
Kurcze wiesz że ja mam młodego, przystojnego i samotnego sąsiada? :crazyeye: To syn tych nowych obok :p:evil_lol:

masz fote sąsiada?? :razz: :evil_lol: noo i na grilku może będę - muszę się zastanowic, przemyśleć to i owo :evil_lol:

Alka napisał(a):
Monika, byłaś na rybnickiej wystawie ?:roll:
No masz , akurat pierwszy raz zdarzyło mi się nie pojechać , szkoda...:-(

jak już byłaś w Rybniku, to mogłaś dać cynk.:cool3:Na kawę do mnie chociaż wpadłabyś ...

pisałam na dogo że jadę :eviltong: ale co z tego jak nawet z Rydzewską sie nie spotkałam na wystawie :angryy:

Pysia napisał(a):
Nie !! Monika jest urocza, wesoła, inteligentna i swatek jej nie potrzeba

:B-fly:

Elitesse napisał(a):
szkoda ze tak daleko mieszkacie bo by wam Przemo mogl nielegalnie swoja ekipe wynajac :evil_lol: :evil_lol: nie wiem czy sie chwalilam ale on od jakiegos czasu kierownik budowy jest ;)

ooohohoo no to gratulacje i faktycznie szkoda, że tak daleko bo ekipa zapewne jest fajna :razz:

Posted

:shake:Weszeczko brak słów ....ja nie mam twojego nr telefona :placz:i Carr nawaliła ..a Pysia nie odzywała:angryy: sie jak do niej dzwoniłam bo chciałam twój nr ...teraz to musicie przyjechac do Rybnika z okazji bez okazji ...a poza tym mam 3 kffiatki dla Pysi i 1 napewno nie wejdzie do auta razem z Ozzulkiem:p

Posted

[quote name='malawaszka']no właśnie ja też zmaściłam, że nie wzięłam wcześniej tel. a Carragan ni było?:shake:nie było, bo szukalismy jej z Zadziornym i Bosem ...zresztą ona by przyszła na ringi terierów

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:Weszeczko brak słów ....ja nie mam twojego nr telefona :placz:i Carr nawaliła ..a Pysia nie odzywała:angryy:

aż się nie chce wierzyć ,że się nie spotkałyście :shake:, taka okazja :cool1:

Powiem Wam ,że w ubiegłym roku już na terenie wystawy zdzwoniłyśmy się z jedną z yorkofiołków ,a prawie w ostatniej chwili udało nam się spotkać , co rusz się rozmijałyśmy :evil_lol:

Posted

no i jeszcze to, ze ja nie byłam takj całkiem wolna - bo w pewnym momencie Ress poszła wystawiac whipettkę, druga znajoma z która byłysmy wystawiała 3 grzywce no i ja pilnowałam grzywców i Zuzi bo miała swój debiut wystawowy :razz: :loveu: mnie na wystawie zawsze mozna znalezc przy grzywcach :razz:

Posted

[quote name='malawaszka']no i jeszcze to, ze ja nie byłam takj całkiem wolna - bo w pewnym momencie Ress poszła wystawiac whipettkę, druga znajoma z która byłysmy wystawiała 3 grzywce no i ja pilnowałam grzywców i Zuzi bo miała swój debiut wystawowy :razz: :loveu: mnie na wystawie zawsze mozna znalezc przy grzywcach :razz::placz::placz::placz:a ja nie byłam na grzywcach , bo Ress pisała ze bedzie bez piesów

Posted

no Ress była bez swoich ale i tak było co robić :lol:

Bolusiowe legowisko zatwierdzone i dopuszczone do użytku :evil_lol:

Oliwkowa była w Rybniku na jakimś pikniku :razz: idąc wśród straganów wypatrzyła balony... nagle ruszyła biegiem w ich kierunku krzycząc ile sił w płucach "muuuu muuuuu muuuuuu!!!" balonów było ze sto a wśród nich TYLKO JEDNA krowa - Oliwia ją umiłowała od pierwszego wejrzenia :loveu:

na zawsze razem

w każdej sytuacji

i nie opuszczę Cię...

stanowimy jedność :evil_lol:

Posted

co te dzieci maja w sobie, że je tak kochamy;)
Moja Siostrzenica na pierwsze urodziny od Ciotki (czyli mnie) dostała 2 lale + wózek dla lalek - z doniesień rodzinnych wiem, ze wózek niedługo się rozleci, bo Lena zamiast lalki siebie każe w nim wozić:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A oto Lenka (wybacz Malawaszka - nie mogłam się powstrzymać;))

Posted

[quote name='malawaszka']
Cytat:
Napisał(a) aga1215
jej - jaki śliczny :evil_lol:

bardzo śmieszne :mad:

no co, taki mam gust ;) :eviltong: nie można:crazyeye:

a muuuuu śliczności :multi:

Posted

Teraz umarłam na to patrząc :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Widzę Oliwke z miną skupioną jak taszczy to muuuuuuuuuuu z całych sił :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agabass']wszeczko ja też chcę takiego zatwierdzacza psiowych posłanek ciekawe ile bieże za sprawdzenie legowiska :evil_lol:

mojego Ci nie oddam sprawdza gratis z dziką rozkoszą

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:Weszeczko brak słów ....ja nie mam twojego nr telefona :placz:i Carr nawaliła ..a Pysia nie odzywała:angryy: sie jak do niej dzwoniłam bo chciałam twój nr ...teraz to musicie przyjechac do Rybnika z okazji bez okazji ...a poza tym mam 3 kffiatki dla Pysi i 1 napewno nie wejdzie do auta razem z Ozzulkiem:p
Cholera chyba muszę jednak jakoś przekonać TZta aby ze mną tam pojechał....Tylko jak ?????:razz:

Posted

Pysia napisał(a):
Cholera chyba muszę jednak jakoś przekonać TZta aby ze mną tam pojechał....Tylko jak ?????:razz:

siłą persfazji :mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
siłą persfazji :mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie da rady na razie :cool1: Ma masę pracy przy MOIM domu ;) Dzisiaj w końcu założył wideofon a musi jeszcze zrobić światło przy bramie na fotokomórke abym oczami świecić nie musiała :evil_lol: Potrzebna nam też bramka przy schodach nagórę bo deszcze idą i jak te dwie wariatki wpadną ubłocone to RATUNKU dla mojego kręgosłupa :mad: Najpierw błotko na dole niech odpadnie a dopiero mają się pchać na górę ;)
Powiedz Vectra gdzie Twoja galeria bo od 2 godzin jej szukam a dogo mi muli i zaczynam się bać ze spać nie pójdę....

Posted

[quote name='malawaszka']małe podłe mopy nie kciały pozować :mad:

nie chciały :evil_lol:, a piękne foty powychodziły :loveu:

Mój Tuffiasty też włazi w takie wysokie trawska ,że nieraz ciężko mi go odnależć:evil_lol: