Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z Oskarle juz lepiej :loveu: Jeszcze dwie butle kroplowkowe mu "wtoczylam" a pozniej zaczal sam pic plyn z elektroitami, tak ze nawodnil sie odpowiednio i juz przestal slaniac sie na nogach. Antybiotyk jeszcze dostaje ale juz zaczyna Hippcia podgryzac, tez ze nie jest zle.

• 3 weeks later...
Posted

To jeszcze chociaż drugie tyle, co ma być to będzie, a Luna twarda jest i da radę. Kupiłaś jej coś wyjątkowo smacznego? :BIG::BIG::BIG::new-bday::tort:

Posted

wór śmierdzieli :lol: ale na raz nie może dostać - będzie miała na tydzień :lol:

a nam się szykuje od jutra szalony weekend... moja siostra z rodzinką pojechali 1,5 tyg temu na wczasy, oczywiście jak tylko wyjechali to Belka dostała cieczkę :mdleje: a jutro wyjezdżają też moi rodzice i zostajemy z Jarkiem sami z naszą bandą i bandą wsiowych kundli pod domem :mdleje: chyba sobie podskoczę z radości :shock:

Posted

[quote name='AnkaG']Noooo jak możesz nie dać J. rudziolka no jak...
A Piździowata stoi jak słup. :)[/QUOTE]

no nie wiem jak :lol:

[quote name='Saththa']Dobrze, ze się Męskie Nogi nie zaplatały w smyczkę :D A J. coś rzucił? czy tylko udawał?[/QUOTE]

rzucił chyba jakiś kamyczek

[quote name='WATACHA']Maluchy jakie awanturne :)[/QUOTE]

no niestety Drops wkraczał za każdym razem jak się Bari chciał pogonić z Rudą, ale mamy przetestowane duże zawsze na cierpliwość :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Takie cudo miałam (wyciągnięte z Miedar) u siebie ponad dobę. Sunia przekochana :loveu: Serce mi pękło jak ją przekazywałam bo ona już tak się zachowywała jak gdyby mieszkała u mnie. Ona też podobno strasznie piszczała jak odjechali :placz: Przylepa, chodząca krok w krok za mną. Beczałam jak guuuupia. Nie mogę, nie mogę mieć tymczasów bo zostałabym największą zbieraczką :shake:

..idę se dalej pobeczeć :placz:

Posted (edited)

ewu osobiście wyciąga psiaki :lol: a ja ją znam z czasów gdy szukałyśmy Dropsa

Chyba zna tam też kogoś komu udaje się zrobić zdjęcia

p.s. A kruszynka jedzie dopiero na DT do stolycy :cool3: ..ale myślę, że szybko domek znajdzie :lol:

Edited by danyww