Pink Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Z Oskarle juz lepiej :loveu: Jeszcze dwie butle kroplowkowe mu "wtoczylam" a pozniej zaczal sam pic plyn z elektroitami, tak ze nawodnil sie odpowiednio i juz przestal slaniac sie na nogach. Antybiotyk jeszcze dostaje ale juz zaczyna Hippcia podgryzac, tez ze nie jest zle. Quote
malawaszka Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 o jak dobrze :loveu: mały nie choruj!!! Quote
malawaszka Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 Luna skończyła dzisiaj 12 lat :loveu: moja SSmanka kochana terrorystka - żyj nam jak najdłużej na pohybel raczysku!!!!! Dla wszystkich Quote
Saththa Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 O ja!!! LUnka!!!!!! NAJLEPSZEGO!! i oby jak najdluzej! Quote
ULKA12 Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 To jeszcze chociaż drugie tyle, co ma być to będzie, a Luna twarda jest i da radę. Kupiłaś jej coś wyjątkowo smacznego? :BIG::BIG::BIG::new-bday::tort: Quote
malawaszka Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 wór śmierdzieli :lol: ale na raz nie może dostać - będzie miała na tydzień :lol: a nam się szykuje od jutra szalony weekend... moja siostra z rodzinką pojechali 1,5 tyg temu na wczasy, oczywiście jak tylko wyjechali to Belka dostała cieczkę :mdleje: a jutro wyjezdżają też moi rodzice i zostajemy z Jarkiem sami z naszą bandą i bandą wsiowych kundli pod domem :mdleje: chyba sobie podskoczę z radości :shock: Quote
Saththa Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Dużo kaloszków przygotuj do rzucania :) I crocsów :lol: Quote
Pysia Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 :loveu: Dla Lunetki ! Ty wiesz jak ja ją uwielbiam mimo terroryzmu, sobkowatości i czego ino tylko :) Ma zyc 100 lat razem z moją Zmorką! I już! Quote
agaga21 Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 dużo zdrówka dla luniastej :) i trzymam mocno kciuki za babcinkę. Quote
marako Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Lunie - jubilatce życzę jak najwięcej radości i zdrowia! Quote
JankaBezZiemii Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 sto lat Luniasta!:) oby jak najdłużej i jak najzdrowiej Quote
zerduszko Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Wszystkiego najlepszegoooo :) Zdrówka, zdrówka, zdrówka. Quote
malawaszka Posted August 14, 2014 Author Posted August 14, 2014 Luncia dziękuje :loveu: a tymczasem... całe życie z wariatami :evil_lol: [url]http://youtu.be/MHw3NhOEGL0[/url] [video=youtube_share;MHw3NhOEGL0]http://youtu.be/MHw3NhOEGL0[/video] Quote
AnkaG Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Noooo jak możesz nie dać J. rudziolka no jak... A Piździowata stoi jak słup. :) Quote
Saththa Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Dobrze, ze się Męskie Nogi nie zaplatały w smyczkę :D A J. coś rzucił? czy tylko udawał? Quote
malawaszka Posted August 14, 2014 Author Posted August 14, 2014 [quote name='AnkaG']Noooo jak możesz nie dać J. rudziolka no jak... A Piździowata stoi jak słup. :)[/QUOTE] no nie wiem jak :lol: [quote name='Saththa']Dobrze, ze się Męskie Nogi nie zaplatały w smyczkę :D A J. coś rzucił? czy tylko udawał?[/QUOTE] rzucił chyba jakiś kamyczek [quote name='WATACHA']Maluchy jakie awanturne :)[/QUOTE] no niestety Drops wkraczał za każdym razem jak się Bari chciał pogonić z Rudą, ale mamy przetestowane duże zawsze na cierpliwość :evil_lol: Quote
danyww Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Takie cudo miałam (wyciągnięte z Miedar) u siebie ponad dobę. Sunia przekochana :loveu: Serce mi pękło jak ją przekazywałam bo ona już tak się zachowywała jak gdyby mieszkała u mnie. Ona też podobno strasznie piszczała jak odjechali :placz: Przylepa, chodząca krok w krok za mną. Beczałam jak guuuupia. Nie mogę, nie mogę mieć tymczasów bo zostałabym największą zbieraczką :shake: ..idę se dalej pobeczeć :placz: Quote
malawaszka Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 nie becz - pojechała po nowe życie :) masz tam kogos kto bywa w Miedarach? Quote
danyww Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 (edited) ewu osobiście wyciąga psiaki :lol: a ja ją znam z czasów gdy szukałyśmy Dropsa Chyba zna tam też kogoś komu udaje się zrobić zdjęcia p.s. A kruszynka jedzie dopiero na DT do stolycy :cool3: ..ale myślę, że szybko domek znajdzie :lol: Edited August 27, 2014 by danyww Quote
Recommended Posts