Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ha,ha,ha nie chciały współpracować.Do mnie tez jakoś nie dociera , że nie ma już Zgredka :(

ja w ogóle nie mogę myślec o nich - o Zgredku i o Bryzusi - ostatnie miesiace było wszystko podporządkowane im i Viki - została tylko Viki... teraz fiksuję i panikuję jak mi kichanie, jak Luna chrząknie, jak Piździa się zrzyga... taki lęk mam straszny, że komuś z nich się jeszcze coś stanie - teraz najbardziej o Lunę :( szaleństwo... więc staram się nie myśleć o tym wcale bo skończę w wariatkowie...

więc ta mała latawica jest teraz największym rozpraszaczem smutków bo ciągle cośrobi

DSC_2690_059.jpg

DSC_2700_060.jpg

DSC_2702_061.jpg

DSC_2714_063.jpg

DSC_2712_062.jpg

Posted

Tzn z Bryzą pisałaś już od jakiegoś czasu że kiepsko i człowiek jakoś mimo wszystko był przygotowany na najgorsze.Wiadomo, że tez bardzo przykro i smutno, a Zgredek miał już cięższe chwile i zawsze się jakoś ogarniał i nagle nie ma :(.Czy też spokojnie odszedł?

Posted

Zgredka uśpiłam :(  spokojnie bo wtulony we mnie, niewiele już kontaktował.. nie mogę pisać o tym... nie mogę

Luna - znowu zaczyna jej się zmieniać głos... o tym też nie chcę pisać bo umieram ze strachu o nią i o to co będzie dalej...

Posted

Zgredka uśpiłam :(  spokojnie bo wtulony we mnie, niewiele już kontaktował.. nie mogę pisać o tym... nie mogę

Luna - znowu zaczyna jej się zmieniać głos... o tym też nie chcę pisać bo umieram ze strachu o nią i o to co będzie dalej...

Rozumiem :(

Posted

Ech mi też smętnie ... i wczoraj zadzwoniła moja jamnisiowa psiapsiułka - w nocy odeszła jej 7 letnia jamnisia Murcia. Trzy tyodnie temu była u mnie .. i była i Nusia i Murcia...

Jakie ładne ząbki ma Piździoszka. :) A Safija mega rozczula... :)

Posted

Ech mi też smętnie ... i wczoraj zadzwoniła moja jamnisiowa psiapsiułka - w nocy odeszła jej 7 letnia jamnisia Murcia. Trzy tyodnie temu była u mnie .. i była i Nusia i Murcia...

Jakie ładne ząbki ma Piździoszka. :) A Safija mega rozczula... :)

:calus:

Posted

dlatego właśnie wstawiam zdjęcia, żeby przegonić smutki... mam dość smutków w domu i w głowie...

pszczoły korzystają z (oby nie!!) ostatnich ciepłych dni

DSC_2881_012.jpg

i łobuzy też korzystają

DSC_2918_013.jpg

DSC_2930_015.jpg

DSC_2932_016.jpg

DSC_2939_019.jpg

Posted

Foty jak zwykle rewelacyjne - ach, te rozwiane w pędzie brody! Uwielbiam, jak coś się dzieje, a u Was zawsze wesoło. Ruda chyba towarzystwo tak nakręca.

U nas mała próbuje zaczepiać do zabawy, ale duże patrzą jak na UFO i nie reagują. Nudy. Nawet nie chce mi się zabierać aparatu na spacery (Grace po kolejnym zabiegu na palcu, to oklapła, a Honda nie wie, jak się zabrać za zabawę z mikrusem, Tajga od zawsze spokojna)

Posted

Foty jak zwykle rewelacyjne - ach, te rozwiane w pędzie brody! Uwielbiam, jak coś się dzieje, a u Was zawsze wesoło. Ruda chyba towarzystwo tak nakręca.

U nas mała próbuje zaczepiać do zabawy, ale duże patrzą jak na UFO i nie reagują. Nudy. Nawet nie chce mi się zabierać aparatu na spacery (Grace po kolejnym zabiegu na palcu, to oklapła, a Honda nie wie, jak się zabrać za zabawę z mikrusem, Tajga od zawsze spokojna)

Poczochraj Grace!

Chciałam polubić fotu a tu info,że przekroczyłam dzienny limit jak to było pierwsze dzisiaj :comp26:    :talker:

• Upvote 1
Posted

Poczochraj Grace!

Chciałam polubić fotu a tu info,że przekroczyłam dzienny limit jak to było pierwsze dzisiaj :comp26:    :talker:

Bo juz wyczerpałaś na cały rok buhahahahaha, niemożliwa jesteś

• Upvote 2