ania0112 Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 oooo ile zdjęc! Inka faktycznie jakoś okrągło wyszła.... a akurat schudła i jest jak ta lala :loveu: Obroze ja wybierałam i teraz wszystkie bujają się w odcieniach czerwieni i różu :lol: Luna wygląda naprawdę cudnie :loveu: a skrzat na jakimś zdjęciu wygląda jakby dalej była taka strasznie wychudzona a już źle nie jest.... Inka z rudą chwilę ganiały... Inka ciagle szczekając... chyba musiała się wyżyć... przynajmniej Drops był wolny od zaczepek Rudej... ja przypuszczam, ze jak ktos super fajny zadzwoni to oddasz Tine bo ona u ciebie w kojcu a jak ktoś Ci zacznie opowiadać o domku, kanapach itp to zmiękniesz.... gorzej z Rudą :diabloti: Quote
WATACHA Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Luna to podobnie jak Leoś chyba wygląda.Choć Leo przytył mi w dwa tygodnie tylko dlatego , że jadł wołowe zamiast indyka.Pojutrze już do łask wraca indyk także pewnie mu spadnie. Wega-słabo widać, ale chyba też utuczona https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/10514847_665134670238818_1960259467_n.jpg?oh=8055bde9fbf51537b6ffd4ffe83d0e82&oe=53B51230&__gda__=1404362512_7c57c7dfe933515dbb66b2cd6197cd6d Quote
Saththa Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 malawaszka napisał(a): a nie jak baleron Sandy co doprowadza mnie do białej gorączki Uh przeczytałam Sandry i trochę się zdziwiłam :razz: którego nazywasz baleronem :D Quote
AnkaG Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 No Sandra u ciebie to faktycznie tłuściochy :) Lunka chuda nie jest ale jakaś gruba to też nie, taka troszkę z ciałkiem.:) Uch Rudzizna w tych szelkach piknie wygląda :) Fajnie się ogląda takie relacje - i Zbieraczki :) Quote
malawaszka Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 Saththa napisał(a):Uh przeczytałam Sandry i trochę się zdziwiłam :razz: którego nazywasz baleronem :D :evil_lol: no miałabym problem którego z Twoich wybrać jako pierwszego balerona :D Quote
Margi Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 No to ja wam powiem.Tazio może być baleronem :evil_lol: ,bo Fix tylko za niteczkę może robić. :evil_lol: Quote
Saththa Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 AnkaG napisał(a):No Sandra u ciebie to faktycznie tłuściochy :) Ja ja nadrabiam :B-fly: malawaszka napisał(a)::evil_lol: no miałabym problem którego z Twoich wybrać jako pierwszego balerona :D Chyba, ze tak rpzekornie to Sfiksowanwego ;) Margi napisał(a):No to ja wam powiem.Tazio może być baleronem :evil_lol: ,bo Fix tylko za niteczkę może robić. :evil_lol: :obrazic: weź nic nie mówi głośno jeszcze Tazzman usłyszy znowu schudnie :( dopiero zaczał wyglądac jak facet a nie chuchro ;) Quote
JankaBezZiemii Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 dawno się nie pokazywałem jechałem :) i klasyka oszołoma :loveu: Quote
JankaBezZiemii Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 i młotek daj mi daj mi daj mi najdzielniejszy z dzielnych ... Quote
Margi Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 http://images63.fotosik.pl/1131/67c5943b1a4006demed.jpg cudna uśmiechnięta morda :loveu: Quote
malawaszka Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 hahahha czad :roflt: a jak zdrówko Myszorka? Quote
JankaBezZiemii Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 zdrowy jak rydz- chyba muszę go zabrać na czyszczenie zębisków - zobaczymy czy pozwoli ;) na łapce sladu nie ma po paskudztwie, zgojony pieknie nic nie widać :) trzeba się w kudełkach nagrzebac żeby znaleźć to miejsce Quote
malawaszka Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']zdrowy jak rydz- chyba muszę go zabrać na czyszczenie zębisków - zobaczymy czy pozwoli ;) na łapce sladu nie ma po paskudztwie, zgojony pieknie nic nie widać :) trzeba się w kudełkach nagrzebac żeby znaleźć to miejsce cudnie :loveu: no to trochę jeszcze konisiów och nie mam słów :loveu: Quote
malawaszka Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 jak ona się pojawia to reszta... jest tłem :mdleje: i ten indiański łaciaty też bombowy i razem Quote
malawaszka Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 Janka daj więcej takich z pogoni Młotka z biedroną :lol: nie mogę się na to napatrzeć :D Quote
JankaBezZiemii Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='malawaszka']Janka daj więcej takich z pogoni Młotka z biedroną :lol: nie mogę się na to napatrzeć :D nie mam bo są za prędcy :evil_lol: albo ja za stara na ich tempo - ta fota to cudem trafiona a i tak zamazana ;) generalnie schemat jest taki: ona robi sobie to: i tamto: a młotekpodlatuje w pędzie i ją jęzorem gdzieś tam chlaśnie :evil_lol: no to ona rozważa jak wielka jest ta zniewaga i czy jej się chce: no i jak nie może jednak tego znieść i chce jej się ruszyć to go goni :D Quote
malawaszka Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 obłęd :lol: u mnie to niestety nudny standard - psy gonią koty :lol: nie odwrotnie Quote
wilczy zew Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 kot ganiający psa :mdrmed: Malawaszka,w pełni zgadzam się z oceną wyglądu koni :loveu: Quote
ania0112 Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Biedronka jest odjazdowa! i psiaczki też :loveu: Quote
danyww Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 A ja miałam kiedyś fundzia Hektora, którego gonił mój kot :evil_lol: i on zawsze miał przed nim respekt. A na spacer to szedł: Koks (poprzedni sznupek), Hektor i na końcu kot, który pilnował stada. Widok bezcenny :loveu: Quote
malawaszka Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 a moje koty właśnie prały się z jakimś obcym kotem :mdleje: masakra wyleciałam z domu bo narobiły takiego wrzasku, że już miałam wizję, że to DONek którąś dopadł :shake: i po ciemku ganiałam tłukące się koty po placu ... :stupid: Joga wróciła poraniona deczko... musiałam jej przemywać, psikałam octeniseptem i modlę się, żeby jej się ładnie zagoiło... tego nie lubię w życiu wychodzących kotów :shock: ile nerwów... Quote
wilczy zew Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='danyww']A ja miałam kiedyś fundzia Hektora, którego gonił mój kot :evil_lol: i on zawsze miał przed nim respekt. A na spacer to szedł: Koks (poprzedni sznupek), Hektor i na końcu kot, który pilnował stada. Widok bezcenny :loveu: co to? kot-pasterz :lol: Quote
JankaBezZiemii Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 biedrona jest wychowana przez psy i mysli że sama nim jest :roll: np najchętniej śpi w przedpokoju na butach ... a w lato pod krzakiem jakimś .... nie pęka nawet przy aresie - jak mu przywaliła parę razy to on ją omija łukiem - i to jedyna istota której schodzi z drogi :diabloti: kiciulinda też chodzi na spacery - boczkiem gdzieś tam się przemyka no i czeka na mnie przy bramie jak słyszy mój samochód to jest natychmiast i się piłuje - no jak pies :evil_lol: wariatka i tyle :loveu: Quote
Recommended Posts