AnkaG Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 jaaa ale fajne opowieści psio - kocie. Moja sister jak adoptowała psiurka Koffika to musiała zapoznać z kotami rezydentami (dwoma). No i pies wszedł do domu - jeden kot na przywitanie wyszedł - prychał, preżył sie, ogonem zamiatał. A Koffik stał, stał patrzył - pędem podbiegł do kota i zaczął chlastac go ozorem po mordzie. Kot zdębiał. Teraz oczywiście są najlepsze kumple i śpia przytulone. :) Quote
marako Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 [quote name='wilczy zew']co to? danyww - ja też zapytuję, co to fundzio, ale zgaduję, że może nowofunland. Quote
danyww Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 [quote name='wilczy zew']co to? kot-pasterz :lol: [quote name='marako']danyww - ja też zapytuję, co to fundzio, ale zgaduję, że może nowofunland. Tak, tak, fundzio to nowofundland. :lol: Żył tylko 6 lat, odszedł na zawał może dlatego, że nie nie bardzo lubił ruch a był wielkim "potworem" . Kot był tylko 3 lata i pewnego dnie gdzieś "zniknął". Szukałam, wieszałam plakaty ..i nic. Dopiero po kilku latach dowiedziałam się, że zabrali go takie dwa dziadki, którzy obok mieli ogródek. A tak mi zawsze słodzili.. :shake: Quote
AniaGucio Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Zapraszamy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/254110-%2A-%2AWAKACYJNY-NIEZB%C4%98DNIK-i-inne-na-sznaucery-do-20-VII-g-22-00-ZAPRASZAMY%21-%2A-%2A?p=22266930#post22266930 Quote
agaga21 Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 jakie piękne konie!!!! ta czarna klacz rzeczywiście mocno się wyróżnia. ale i tak wszystkie cudne:loveu: Quote
malawaszka Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 owczar DUCH już go nie lubię bo chyba mi wczoraj pogonił Księciunia, jak będzie zagrażał moim psom to dzwonię po hycla... to było kilka dni temu, dziś już tak panicznie nie ucieka, ale nie da się zbliżyć Quote
malawaszka Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 i wcale nie są wszystkie takie same :splat: jakieś gówniarstwo zrobiło sobie ognisko na drodze przy samym lesie :angryy: wcale nie szukamy resztek kiełbachy Quote
Margi Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Cudnie się prezentuje to psie towarzystwo.:lol: Że też macie siłę w taki upał,bo ja to bym tylko pod wentylatorem leżała. Quote
malawaszka Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 to było kilka dni temu - dziś - leżymy, bez wentylatora :lol: bo się chyba popsuł a dziś mi zabierają Tinuszkę :placz: Quote
Pysia Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Tinuszka :loveu: Zmorka siedziała dzisiaj w domu. Pepsi wolała też. A Zdzirze upał w niczym nie przeszkadzał... Zgubiłam swoją galere :crazyeye: Nie wiem gdzie jest a powinnam tam wpisać co nieco ;) Quote
Margi Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 http://www.dogomania.pl/forum/threads/10290-Niufki-Zmorka-Szelma-*-kot-Tommy-*-collak-Aris-*-i-puli-Lu%C5%9Bka/page898 Quote
malawaszka Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 pożegnalne z Tinusią szkoda, że to nie jest Tinusia :evil_lol: Monduszek rudy zaczepiał próbował też Mondyego rozruszać :loveu: Quote
malawaszka Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 ii poszły :lol: :evil_lol: uciekła mi z kadru malpa Quote
malawaszka Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 "gównażeria, tylko biegają i biegają..." łaaaaa jakaś siła niewidzialna pcha mnie wciąż do przodu jeszcze ciut szybciejjj i lecęęęęę "o w mordę, ona lata" Quote
malawaszka Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 fircyk podlotek :lol: czy ja dobrze słyszałem? Tina jedzie do domu? a ja??? :( Quote
malawaszka Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 chyba sam sobie muszę dom znaleźć balet :lol: moja cudna... znowu musiałam zrezygnować z marzeń i spełnić cudze :( Quote
malawaszka Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 mały rudy dupek :lol: i znowu ta siła kosmiczna WTF :-o latawica pirania :roll: Quote
malawaszka Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 mam cię! Przysięgam nie jadłem trawy i pamiętaj sobie Mondy - LASKI SA MOJE Quote
Recommended Posts