Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jaaa ale fajne opowieści psio - kocie.
Moja sister jak adoptowała psiurka Koffika to musiała zapoznać z kotami rezydentami (dwoma). No i pies wszedł do domu - jeden kot na przywitanie wyszedł - prychał, preżył sie, ogonem zamiatał. A Koffik stał, stał patrzył - pędem podbiegł do kota i zaczął chlastac go ozorem po mordzie. Kot zdębiał. Teraz oczywiście są najlepsze kumple i śpia przytulone. :)

Posted

[quote name='wilczy zew']co to?

kot-pasterz :lol:

[quote name='marako']danyww - ja też zapytuję, co to fundzio, ale zgaduję, że może nowofunland.

Tak, tak, fundzio to nowofundland. :lol: Żył tylko 6 lat, odszedł na zawał może dlatego, że nie nie bardzo lubił ruch a był wielkim "potworem" .

Kot był tylko 3 lata i pewnego dnie gdzieś "zniknął". Szukałam, wieszałam plakaty ..i nic. Dopiero po kilku latach dowiedziałam się, że zabrali go takie dwa dziadki, którzy obok mieli ogródek. A tak mi zawsze słodzili.. :shake:

Posted

owczar DUCH

już go nie lubię bo chyba mi wczoraj pogonił Księciunia, jak będzie zagrażał moim psom to dzwonię po hycla...

to było kilka dni temu, dziś już tak panicznie nie ucieka, ale nie da się zbliżyć

Posted

Tinuszka :loveu:

Zmorka siedziała dzisiaj w domu. Pepsi wolała też. A Zdzirze upał w niczym nie przeszkadzał...
Zgubiłam swoją galere :crazyeye: Nie wiem gdzie jest a powinnam tam wpisać co nieco ;)