ania0112 Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 i jak dzień dziecka u psów? bawią się? a duże? Quote
malawaszka Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 [quote name='ania0112']i jak dzień dziecka u psów? bawią się? a duże?[/QUOTE] duże nie potrafią ni chu chu :shake: cudowałam, podtykałam a oni i tak wolą się podtykać do miziania niż coś memłać... może z czasem jakoś się nauczą, ale nie widzę tego... kurduple - Ruda i Zgredek :lol: biegali za piłką z wyrzutni - ruda oczywiście doganiała, Zgredek się gubił po drodze i zapominał po co leciał :mdleje: Drops się zabawek boi na początku więc on potrzebuje czasu więcej, Piździ pomemłała pluszową kość :lol: generalnie będzie dobrze - może nie wszyscy skorzystają, ale zabawki sa fajne Quote
JankaBezZiemii Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 malawaszka - zrobiłam przelew sznupkom - sorry że dziś dopiero ale mamy komunię w sobotę i nie wiem jak się nazywam już .... chodzi o te dwa bazary co robiłam na Bukę - ponieważ Maupy dalej nie ma a sprzeciwów nie było dostały sznupy poszedł jeden przelew na 195 zł (jeden bazar 105 drugi 90 zł) jak dotrze potwiierdź to tam dobrze? na obu - chcę je już zamknąć i może znów coś wyklecę ;) Quote
malawaszka Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 Panika moja sięga zenitu, jestem przerażona i podłamana... Lunie wywaliło jakieś buły :( a przed chwilą jeszcze pędziłam z nią na chipowanie i po paszport bo kurde przecież za granicę jedziemy i eliza_sk mi uświadomiła, że jak trafię na jakąś kontrolę to mogą mi Lunciaka zabrać na kwarantannę :mdleje: Quote
malawaszka Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 guzy :( ze dwa to podejrzewam tłuszczaki, ale nie wiem czy wszystkie :( nie będę nic pisać, jestem załamana i wyję właśnie... Quote
JankaBezZiemii Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 [quote name='malawaszka']guzy :( ze dwa to podejrzewam tłuszczaki, ale nie wiem czy wszystkie :( nie będę nic pisać, jestem załamana i wyję właśnie...[/QUOTE] :glaszcze:gdzie te guzy? małe? Quote
furciaczek Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 [quote name='malawaszka']guzy :( ze dwa to podejrzewam tłuszczaki, ale nie wiem czy wszystkie :( nie będę nic pisać, jestem załamana i wyję właśnie...[/QUOTE] Oj kurcze...przerabiałam to samo nie dawno...w sumie dalej w stresie bo czekamy na wyniki histo. Nie lam się i nie panikuj, pewnie to zwyczajne tłuszczaki! Quote
zerduszko Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Jutro, a właściwie dziś jedziecie, nie? Kciukasy będą :* Quote
JankaBezZiemii Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 [INDENT] :kciuki::kciuki::kciuki: [/INDENT] Quote
malawaszka Posted May 23, 2014 Author Posted May 23, 2014 Jedziemy za 1,5 godziny, umieram ze strachu ... :shake: Quote
JankaBezZiemii Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 [quote name='malawaszka']Jedziemy za 1,5 godziny, umieram ze strachu ... :shake:[/QUOTE] po zdrowie jedziecie :) trzymamy mocno Quote
malawaszka Posted May 23, 2014 Author Posted May 23, 2014 [quote name='danyww']Powodzenia :kciuki::kciuki::kciuki:[/QUOTE] otworzyli nam autostradę dziś widziałaś? :multi: a jeszcze wczoraj wieczorem nie było nic na stronie GDDKiA :shock: Quote
danyww Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 [quote name='malawaszka']otworzyli nam autostradę dziś widziałaś? :multi: a jeszcze wczoraj wieczorem nie było nic na stronie GDDKiA :shock:[/QUOTE] Przed chwilą usłyszałam w radiu :lol: ..czyli wszystko zaczyna się dobrze układać :lol: Quote
JankaBezZiemii Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 pokazują w telewizorze - pikna autostrada :) ponoć łączy się z czeską więc mam nadzieję że dojedziesz łatwo szybko i przyjemnie Quote
Recommended Posts