Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ania0112']i jak dzień dziecka u psów? bawią się? a duże?[/QUOTE]

duże nie potrafią ni chu chu :shake: cudowałam, podtykałam a oni i tak wolą się podtykać do miziania niż coś memłać... może z czasem jakoś się nauczą, ale nie widzę tego... kurduple - Ruda i Zgredek :lol: biegali za piłką z wyrzutni - ruda oczywiście doganiała, Zgredek się gubił po drodze i zapominał po co leciał :mdleje: Drops się zabawek boi na początku więc on potrzebuje czasu więcej, Piździ pomemłała pluszową kość :lol: generalnie będzie dobrze - może nie wszyscy skorzystają, ale zabawki sa fajne

Posted

malawaszka - zrobiłam przelew sznupkom - sorry że dziś dopiero ale mamy komunię w sobotę i nie wiem jak się nazywam już ....

chodzi o te dwa bazary co robiłam na Bukę - ponieważ Maupy dalej nie ma a sprzeciwów nie było dostały sznupy
poszedł jeden przelew na 195 zł (jeden bazar 105 drugi 90 zł)
jak dotrze potwiierdź to tam dobrze? na obu - chcę je już zamknąć i może znów coś wyklecę ;)

Posted

Panika moja sięga zenitu, jestem przerażona i podłamana... Lunie wywaliło jakieś buły :( a przed chwilą jeszcze pędziłam z nią na chipowanie i po paszport bo kurde przecież za granicę jedziemy i eliza_sk mi uświadomiła, że jak trafię na jakąś kontrolę to mogą mi Lunciaka zabrać na kwarantannę :mdleje:

Posted

[quote name='malawaszka']guzy :( ze dwa to podejrzewam tłuszczaki, ale nie wiem czy wszystkie :( nie będę nic pisać, jestem załamana i wyję właśnie...[/QUOTE]

Oj kurcze...przerabiałam to samo nie dawno...w sumie dalej w stresie bo czekamy na wyniki histo.
Nie lam się i nie panikuj, pewnie to zwyczajne tłuszczaki!

Posted

[quote name='danyww']Powodzenia :kciuki::kciuki::kciuki:[/QUOTE]

otworzyli nam autostradę dziś widziałaś? :multi: a jeszcze wczoraj wieczorem nie było nic na stronie GDDKiA :shock:

Posted

[quote name='malawaszka']otworzyli nam autostradę dziś widziałaś? :multi: a jeszcze wczoraj wieczorem nie było nic na stronie GDDKiA :shock:[/QUOTE]

Przed chwilą usłyszałam w radiu :lol: ..czyli wszystko zaczyna się dobrze układać :lol: