marako Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Oddać krew? Tzn. badanie, czy honorowe krwiodawstwo? Córka mi to wysłała ostatnio: http://www.youtube.com/watch?v=w5ty5Msvxq0 Quote
malawaszka Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 oni za mali, za starzy, za chorzy na honorowe krwiodawstwo ;) badamy Quote
marako Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Tak myślałam, ale właśnie ostatnio zastanawiałam się, czy nie ma u nas we Wrocku takiego punktu, jak w Bytomiu, w tym linku. Quote
malawaszka Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 ja myślę, że we Wrocku jest - pewnie gdzieś na klinikach przy uniwersytecie, ale to mysiałabys poszukać Quote
malawaszka Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 matko jaka masakrycznie obrzydliwa pogoda!!!! fuj! mokro, brzydko, zimno... żeby było weselej to właśnie zepsuł nam się odkurzacz :placz: bez odkurzacza ze sznupami... nie da się żyć!!!!! :angryy: Quote
marako Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Ja nie używam odkurzacza, bo każde zamiatanie (2 razy dziennie) to tak z kilogram piachu, więc zbankrutowałabym na workach. Po co drugim zamiataniu przejeżdżam mopem, bo inaczej wygląda, jakby 3 miesiące nie było sprzątane. Wokół zaorane świeżo pola. A na działce - robię porządki, kopię, ściągam darń z jednego miejsca i przenoszę w drugie, bo robiłam kolejny skalniak, jak też przenoszę warzywniak i zasłaniam go czymś bo jest obskurny i widok na niego prosto z tarasu. Słowem: prace ziemne, do których chętnie przyłączają się moje czarnuchy (raczej szaro-bure ostatnio). Masakrycznie brudne są i wszystko wnoszą do domu. Quote
malawaszka Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 my mieliśmy odkurzacz bez worka - z wodą... a teraz to chyba muszę zainwestować w większą miotłę :evil_lol: Quote
marako Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 malawaszka napisał(a):my mieliśmy odkurzacz bez worka - z wodą... a teraz to chyba muszę zainwestować w większą miotłę :evil_lol: Ja z pożądaniem patrzę na super mega mop i takąż miotłę, których panie sprzątające używają u mnie w pracy. Ale jeszcze nie nabyłam, tak mam, że zawsze pędzę do domu do moich brudasów. Dziś też pędziłam, ale na nic się to nie zdało - już w garażu woniało, w wiatrołapie stężenie zapaszku wzrosło, a w salonie komora gazowa - ogromna kuupa na środku salonu. Chyba po wczorajszej wątróbce, którą przywlokłam z pracy, bo mi zostawiają panie na stołówce resztki, żeby kulki urozmaicać. Ale wątróbki dzieci nie trawią i było tego sporo, zbyt dużo jak widać. Quote
agaga21 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 malawaszka napisał(a):matko jaka masakrycznie obrzydliwa pogoda!!!! fuj! mokro, brzydko, zimno... żeby było weselej to właśnie zepsuł nam się odkurzacz :placz: bez odkurzacza ze sznupami... nie da się żyć!!!!! :angryy: u nas też paskudnie. etna przez ponad 2 godziny walczyła w mżawce z boomerem, chyba nie muszę opisywać jak wyglądała i ile błota mimo wycierania wniosła mi do domu. Quote
zerduszko Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Jak się cieszę, że mam czystego psa :diabloti: Quote
Saththa Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 zerduszko napisał(a):Jak się cieszę, że mam czystego psa :diabloti: a ja ogolonego :lol: Quote
malawaszka Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Hura hura :multi: miałam tel. z lecznicy - wyniki krwi - Dżordżyk pięknie - morfologia i biochemia elegancko! AP z 1300 przed rozpoczęciem leczenia Cushinga, spadło do 385 :crazyeye::multi: Furia też zdrowa - morfologia i biochemia ok! więc umawiamy się na operację łapki :mdleje: i jeszcze sterylkę Puni muszę zrobić teraz aaaa Quote
WATACHA Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) Quote
Culineo Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 łooo to nieźle mu spadło ! :D teraz już z górki :D Quote
AniaGucio Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Świetne wyniki - po nim nawet widać, taki się z niego przystojny kawaler zrobił :) Quote
ulana Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Brawo Dżordżyk! :) Jak tak patrzę na niego teraz, to w ogóle bym nie pomyślała co mu dolega. Quote
anetta Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Brawo :klacz: Jelenie przepiękne :loveu: i ta mgła mmm Quote
agaga21 Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 malawaszka napisał(a):Hura hura :multi: miałam tel. z lecznicy - wyniki krwi - Dżordżyk pięknie - morfologia i biochemia elegancko! AP z 1300 przed rozpoczęciem leczenia Cushinga, spadło do 385 :crazyeye::multi: Furia też zdrowa - morfologia i biochemia ok! tak trzymać!:multi: Quote
Pysia Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Super !! :multi: Ja chyba tez powoli zacznę zmieniać tytuł na : " Mieszany oddział psychiatryczny +geriatria" chociaż na szczęście ( chyba :evil_lol:) daleko mi do Ciebie. Chociaż wagowo przebijam :diabloti: Quote
AniaGucio Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Cioteczki, zapraszam serdecznie - 50% uzbieranych środków na sznaucery: http://www.dogomania.pl/forum/threads/234300-MISZ-MASZ-na-sznaucery-Foczk%C4%99-i-inne-do-12-11-g-22-00-Zapraszam%21%21?p=19877438#post19877438 Quote
jambi Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 ciesze sie z dobrych wyników!!! :) ... reszty nie nadrobie :shake: odblokowali mnie (pojęcia nie wiem czemu, ale nie zamierzam wnikać :grins: ) jednak chodzi jak krew z nosa... jedną strone otwieram 3 minuty... no ale, może jednak będę czasem sie pojawiać ;) a nadrobie kiedyś przy szybszym internecie :) Quote
Recommended Posts