Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurcze właśnie wróciłam od weta ze Zgredkiem :( tak mnie nastraszył... w dzień było ok, na spacerze fajny był, obiadek zjadł z apetytem, a koło 19 zaczęło się... dreszcze, biegunka wodnista pod ciśnieniem i taki słabiutki się zrobił, łapy mu się plątały ... ech spanikowałam i pojechałam do weta - dostał zastrzyki, nospe, mam wrażenie, że ciut lepiej mu bo napił się wody - wcześniej odmawiał czegokolwiek, w samochodzie rzygnął obiadkiem... a to mu się nigdy jeszcze nie zdarzyło - może coś mu tam zalegało... kurde niech już będzie dobrze bo oszaleję...

Posted

kurde ja nie wiem co to... dopiero miał badania i wyniki super, więc coś chwilowego musiało być - może coś zjadł bo przecież on sobie nie żałuje na spacerach... oby nie wirus bo zaraz wszyscy polecą, oni nie bardzo mają gdzie łapać wirusy... a ja się tak o Zgredka boję, że aż mi się płakać chce, ale jemu chyba jest lepiej po lekach i po pawiku... mam nadzieję, że nocka będzie spokojna

Posted

[quote name='malawaszka']kurcze właśnie wróciłam od weta ze Zgredkiem :( tak mnie nastraszył... w dzień było ok, na spacerze fajny był, obiadek zjadł z apetytem, a koło 19 zaczęło się... dreszcze, biegunka wodnista pod ciśnieniem i taki słabiutki się zrobił, łapy mu się plątały ... ech spanikowałam i pojechałam do weta - dostał zastrzyki, nospe, mam wrażenie, że ciut lepiej mu bo napił się wody - wcześniej odmawiał czegokolwiek, w samochodzie rzygnął obiadkiem... a to mu się nigdy jeszcze nie zdarzyło - może coś mu tam zalegało... kurde niech już będzie dobrze bo oszaleję...[/QUOTE]

[quote name='malawaszka']kurde ja nie wiem co to... dopiero miał badania i wyniki super, więc coś chwilowego musiało być - może coś zjadł bo przecież on sobie nie żałuje na spacerach... oby nie wirus bo zaraz wszyscy polecą, oni nie bardzo mają gdzie łapać wirusy... a ja się tak o Zgredka boję, że aż mi się płakać chce, ale jemu chyba jest lepiej po lekach i po pawiku... mam nadzieję, że nocka będzie spokojna[/QUOTE]

Pięknie, po prostu pięknie :shake:

Nam się wczoraj po południu posypała ni z tego ni z owego ... Migotka.

Posted

Cholera, może to rzeczywiście jakiś wirus?! Mój Gucek tak miał - rano było wszystko cacy a wieczorem się pojawiała temperatura i kichanie. Biedny ten Zgredzik, ciągle coś :shake:.

Posted

[quote name='Maupa4']Pięknie, po prostu pięknie :shake:

Nam się wczoraj po południu posypała ni z tego ni z owego ... Migotka.[/QUOTE]

Migotka?????? no tego jeszcze nie było! a co jej?

[quote name='AniaGucio']Cholera, może to rzeczywiście jakiś wirus?! Mój Gucek tak miał - rano było wszystko cacy a wieczorem się pojawiała temperatura i kichanie. Biedny ten Zgredzik, ciągle coś :shake:.[/QUOTE]

Zgredek nie ma temperatury, a że ciągle coś... tak to niestety już będzie... starość

Posted

[quote name='malawaszka']na szczęście, już wczoraj była poprawa, dziś prawie całkiem dobrze, mocniejszy jest i znowu marudzi o jedzenie :multi:[/QUOTE]

brawo Zgredzik:klacz:

Posted

no niech tak zostanie już :kciuki:

obcięłam wczoraj Dropsa, dziś Lunę, chciałam jeszcze Zgredka, ale z racji choroby ma luz jeszcze... no i Furiatka... zaskoczyła mnie bo jak czesałam Dropsa siedząc z nim na podłodze to pchała się i zaczepiała mnie :D Dropsa puściłam i Furia ochoczo zajęła jego miejsce, dała się przeczesać grabkami i chciała jeszcze :D ale niestety maszynką nie pozwoliła - może przyjdzie na to czas jeszcze, zobaczymy, póki co nic na siłę bo zdobywanie jej zaufania trwa baaardzo długo i nie chcę stracić tego co mam