Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wbrew pozorom Furia też pięknieje :D tylko ona w tych kudełkach nie jest zbyt fotogeniczna :D ładnie już się zaokrągliła - trochę to trwało, ale wreszcie schowały się kości miednicy...

Zgredka muszę niebawem ostrzyc, aż się boję ruszać tych pięknych kudełków - chyba tylko głową mu zrobię

Posted

agaga21 napisał(a):
przeziębiłaś się czy coś poważniejszego? u nas też brzydko, zimno, psy wychodzić z domu nie chcą.

znowu dzieciarnia jakiegoś wirusa szkolnego przywlokła... mnie to natychmiast rozkłada :angryy:

szele są fajne

Posted

niemozliwe!!!! moze sie nie przyjela albo uschla ale one na morzy w ogole nie sa czule
oki na wiosne przygotuje paczke, choc lepiej by bylo teraz , teraz widac jaka jest czerowna a jaka rozowa.
pomysle i zobacze jak z czasem sie wyrobie moze jeszcze tej jesieni zdaze

aaa z dziwaczka pozbieraj nasiona sa w szypulkach w kwiatach okragle groszki a wykop juz korzen i schowaj do wiosny w suchym zimnawym miejscu ale coby nie zamarzl, toz samo z bulwami begonii i daliami o ile masz takowe

Posted

no to chyba się nie przyjął :niewiem: a kilka ich było przecież, wsadziłam w różnych miejscach... jakiegoś pecha miałam z nimi :shake: dziwaczki już pozbierane, floxa muszę zebrać nasionka jeszcze

Posted

wilczy zew napisał(a):
nie,zajęczymi

to nie dobrze. tak to Wsie by były samowystarczalne;)
malawaszka napisał(a):
czasem jak na niego takiego patrzę to... duma mnie rozpiera :oops: :lol:

I prawidłowo!!!!

A co dajesz Pusi?? na to drapanie skóry?

Posted

Spotkanie z jeleniami miałaś niesamowite! Całe szczęście że udało się zrobić pamiątkowe foty :)
Zgred wygląda świetnie. Ja też jestem za zrobieniem tylko głowy i dupki, szkoda tego futerka. No i Punia z piłeczką - co też dobrzy ludzie i dobre miejsce potrafią z psów zrobić. Pewnie bidna całe życie nie ganiała luzem po łąkach z zabawką :(