Margi Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Malawaszko,Punia pięknieje w oczach.Dobrze jej u Ciebie.:loveu: http://img94.imageshack.us/img94/572/dsc0030vk.jpg cudne ma te ucholce. Quote
malawaszka Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 kocham jak Zgredek ma takie dni - energia, radość :loveu: wtedy ma taki jeszcze sprężysty krok, nie widać tej dziadkowatości Quote
malawaszka Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 wbrew pozorom Furia też pięknieje :D tylko ona w tych kudełkach nie jest zbyt fotogeniczna :D ładnie już się zaokrągliła - trochę to trwało, ale wreszcie schowały się kości miednicy... Zgredka muszę niebawem ostrzyc, aż się boję ruszać tych pięknych kudełków - chyba tylko głową mu zrobię Quote
malawaszka Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 czasem jak na niego takiego patrzę to... duma mnie rozpiera :oops: :lol: Quote
agaga21 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 przeziębiłaś się czy coś poważniejszego? u nas też brzydko, zimno, psy wychodzić z domu nie chcą. punia ma superowe te szelki. Quote
malawaszka Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 agaga21 napisał(a):przeziębiłaś się czy coś poważniejszego? u nas też brzydko, zimno, psy wychodzić z domu nie chcą. znowu dzieciarnia jakiegoś wirusa szkolnego przywlokła... mnie to natychmiast rozkłada :angryy: szele są fajne Quote
zerduszko Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Widze piłkę! Moze ja się jeszcze zastanowię nad adopcja Zgreda? :lol: Quote
wilczy zew Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 zdrowiej!! w pełni masz prawo być dumna z przemiany Zgredzika!!!!! Quote
Tekla64 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 dumna to musi byc ze wszytskich !!! ale ale ja mam pytanie , czy moze ta trzmielina wielkoowocowa ma w tym roku owoce czy jeszcze nie? Quote
malawaszka Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 nic nie ma bo ona mi zmarzła :placz: Quote
Tekla64 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 niemozliwe!!!! moze sie nie przyjela albo uschla ale one na morzy w ogole nie sa czule oki na wiosne przygotuje paczke, choc lepiej by bylo teraz , teraz widac jaka jest czerowna a jaka rozowa. pomysle i zobacze jak z czasem sie wyrobie moze jeszcze tej jesieni zdaze aaa z dziwaczka pozbieraj nasiona sa w szypulkach w kwiatach okragle groszki a wykop juz korzen i schowaj do wiosny w suchym zimnawym miejscu ale coby nie zamarzl, toz samo z bulwami begonii i daliami o ile masz takowe Quote
malawaszka Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 no to chyba się nie przyjął :niewiem: a kilka ich było przecież, wsadziłam w różnych miejscach... jakiegoś pecha miałam z nimi :shake: dziwaczki już pozbierane, floxa muszę zebrać nasionka jeszcze Quote
Tekla64 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 a dziwaczkowego korzenia nie chcesz se przechowac??? wiosna szybciej urosnie Quote
malawaszka Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 też wykopiemy - jak znajdziemy :D Quote
Saththa Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 wilczy zew napisał(a):nie,zajęczymi to nie dobrze. tak to Wsie by były samowystarczalne;) malawaszka napisał(a):czasem jak na niego takiego patrzę to... duma mnie rozpiera :oops: :lol: I prawidłowo!!!! A co dajesz Pusi?? na to drapanie skóry? Quote
weszka Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Spotkanie z jeleniami miałaś niesamowite! Całe szczęście że udało się zrobić pamiątkowe foty :) Zgred wygląda świetnie. Ja też jestem za zrobieniem tylko głowy i dupki, szkoda tego futerka. No i Punia z piłeczką - co też dobrzy ludzie i dobre miejsce potrafią z psów zrobić. Pewnie bidna całe życie nie ganiała luzem po łąkach z zabawką :( Quote
Recommended Posts