malawaszka Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 no tak to wygląda i TAK patrzy :mdleje: to jest jak tortura Quote
malawaszka Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 teraz śpi, ale jak tylko nie śpi to tuliiiimyyyyyyyyy :iloveyou: Quote
zerduszko Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nie wiem jak ona to robi, ale mnie rozwala na łopatki. zaraz będę i ukradnę :D Quote
Saththa Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 nooo to zdjecie wcale nie ejst lepsze.... wez zrob jakies takie nierozczulajace ;) Quote
WATACHA Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 zerduszko napisał(a):Nie wiem jak ona to robi, ale mnie rozwala na łopatki. zaraz będę i ukradnę :D To się śpiesz, bo może ktoś inny juz jedzie ;) Quote
Fides79 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 cudne to gipsowe maleństwo, urocze, przekochane i rozbrajające, jak ktoś mógł jej zrobić tyle krzywdy to nie jestem w stanie tego pojąć ale teraz niech szybko wraca do zdrowia, łapulki niech sie zrastają i niech trafi do cudownych ludków :kciuki::kciuki: Quote
anetta Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 :mdleje: trochę Ci łap przybyło, rany :lol: Ta malizna w białej bluzie :lol: to skąd? O reszcie doczytałam :eviltong: Quote
AnkaG Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Zaglądam, zaglądam :) i podczytuję co słychować. Trochę urlopowałam, wracam a tu taki mały kiziak połamany. Tulaj od ciotek. Quote
wieso Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 nie moge znalesc, sznaucery w potrzebie wiec wklejam tutaj to co znalazlam na kudlaczach w potrzebie....to chyba sznaucerka......http://www.dogomania.pl/forum/threads/146370-Kudłacze-w-potrzebie-wątek-dyskusyjny-PROSZĘ-O-NIE-CYTOWANIE-ZDJĘĆ/page260 Quote
malawaszka Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 Dżordż odkrył, że Furia ma cieczkę :mdleje: łazi za nią i wtyka nochal pod ogon... oby na tym poprzestał... Quote
wieso Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 i co teraz ???:crazyeye:malawaszka napisał(a):Dżordż odkrył, że Furia ma cieczkę :mdleje: łazi za nią i wtyka nochal pod ogon... oby na tym poprzestał... Quote
agaga21 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 monika, zaspamuję ci troszeczkę:oops: zapraszam na bazarek na lenoxa i inkę http://www.dogomania.pl/forum/threads/231767-S%C5%81ITA%C5%9ANE-PODUSIE!-na-Lenoxa-i-Inusi%C4%99-perfumy-bi%C5%BCutki-porcelana-do-19-09?p=19626394#post19626394 SŁITAŚNE TOWARZYSTWO ZAPRASZA :) Quote
agaga21 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 zerduszko napisał(a):Dobrze, ze tylko nochal :lol: :roflt::roflt::roflt: Quote
malawaszka Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 wieso napisał(a):i co teraz ???:crazyeye: no nic nie zrobi - od lutego jest kastratem :lol: ona póki co ucieka od niego zerduszko napisał(a):Dobrze, ze tylko nochal :lol: no :mad: no i już się o ciecze zwiedział wioskowy jamnik vel testosteron... dziś Fura była przywiązana do mnie caly dzień linką... Quote
zerduszko Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 No nie! A ja liczyłam na małe Furiatko-Zgredziątka :lol: Quote
malawaszka Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 zerduszko napisał(a):No nie! A ja liczyłam na małe Furiatko-Zgredziątka :lol: jenyyy Ty nie wiesz co mówisz!!!! toż to by były potwory dopiero! obojętne w kogo by się wdały to... boże uchowaj :errrr: Quote
zerduszko Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 No taka para hodowlana Ci się trafiła i zaprzepaszczone wsio :( Quote
Saththa Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 malawaszka napisał(a):jenyyy Ty nie wiesz co mówisz!!!! toż to by były potwory dopiero! obojętne w kogo by się wdały to... boże uchowaj :errrr: zerduszko napisał(a):No taka para hodowlana Ci się trafiła i zaprzepaszczone wsio :( Nikt by nie podszedł :lol: Quote
malawaszka Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 dejcie spokój co to za potworzyca jest... chciałam jej przymierzyć szelki bo dostaliśmy takie super fajne od Maupy4 :loveu: i obróżki i smycze i :mdleje: całą pakę tego dostaliśmy dla tymczasów... no więc chciałam przymierzyć tej małej Furiatce i ... użarła mnie! a łazi za mną krok w krok, wyjść z domu bez niej nie mogę... ale szelek ubrać też nie! :angryy: chce ktoś???? z wyprawką wyślę... wysyłka tania będzie bo do małego pudełka się zmieści... :loveu: Quote
wilczy zew Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 przypomina moją "piranię" ona też nie lubi szelek a zwłaszcza gmerania wokół klaty :lol: Quote
Recommended Posts