Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Nie wiem jak ona to robi, ale mnie rozwala na łopatki. zaraz będę i ukradnę :D

To się śpiesz, bo może ktoś inny juz jedzie ;)

Posted

cudne to gipsowe maleństwo, urocze, przekochane i rozbrajające, jak ktoś mógł jej zrobić tyle krzywdy to nie jestem w stanie tego pojąć
ale teraz niech szybko wraca do zdrowia, łapulki niech sie zrastają i niech trafi do cudownych ludków :kciuki::kciuki:

Posted

i co teraz ???:crazyeye:

malawaszka napisał(a):
Dżordż odkrył, że Furia ma cieczkę :mdleje: łazi za nią i wtyka nochal pod ogon... oby na tym poprzestał...

Posted

wieso napisał(a):
i co teraz ???:crazyeye:

no nic nie zrobi - od lutego jest kastratem :lol: ona póki co ucieka od niego

zerduszko napisał(a):
Dobrze, ze tylko nochal :lol:

no :mad:

no i już się o ciecze zwiedział wioskowy jamnik vel testosteron... dziś Fura była przywiązana do mnie caly dzień linką...

Posted

zerduszko napisał(a):
No nie! A ja liczyłam na małe Furiatko-Zgredziątka :lol:

jenyyy Ty nie wiesz co mówisz!!!! toż to by były potwory dopiero! obojętne w kogo by się wdały to... boże uchowaj :errrr:

Posted

malawaszka napisał(a):
jenyyy Ty nie wiesz co mówisz!!!! toż to by były potwory dopiero! obojętne w kogo by się wdały to... boże uchowaj :errrr:

zerduszko napisał(a):
No taka para hodowlana Ci się trafiła i zaprzepaszczone wsio :(

Nikt by nie podszedł :lol:

Posted

dejcie spokój co to za potworzyca jest... chciałam jej przymierzyć szelki bo dostaliśmy takie super fajne od Maupy4 :loveu: i obróżki i smycze i :mdleje: całą pakę tego dostaliśmy dla tymczasów... no więc chciałam przymierzyć tej małej Furiatce i ... użarła mnie! a łazi za mną krok w krok, wyjść z domu bez niej nie mogę... ale szelek ubrać też nie! :angryy: chce ktoś???? z wyprawką wyślę... wysyłka tania będzie bo do małego pudełka się zmieści... :loveu: