malawaszka Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Mrówka, NanoSznaucer, Mikroturka, max 4 kg psa :mdleje: jak widzi jedzonko to skakać by chciała i szaleć, ale jej nie pozwalamy bo za krótko po sterylce, ale do jedzenia się cieszy całą sobą, sęp pierwszej klasy :lol: no i miejsce spoczynkowe - ja nie wiem co ten mój TZ ma pod pachą :evil_lol: ale wszystkie nasze tymczasiki kochaja to miejsce :lol: Quote
agaga21 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 4kg?? ło matko, jaka malizna! to ja myślałam że takich mikro sznupków to nie ma. Quote
malawaszka Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 agaga21 napisał(a):4kg?? ło matko, jaka malizna! to ja myślałam że takich mikro sznupków to nie ma. ja też... do dzisiaj myślałam, że najmniejsza była nasza była podopieczna Lenka - już ona rozczulała maleńkością, a tu pojawiła się tama Mrówka i :mdleje: aż się boje ile ona naprawdę waży bo te 4 kg to na oko, a zawsze myślałam, że moje koty tyle nie ważą :lol: ale patrząc na Mrówkę koło kota to... lichutko wypada :mdleje: Quote
AniaGucio Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Co się dziwisz - niedożywione za młodu to i nie wyrosło :(. Słodki z niej mały gremlinek ;) Quote
wilczy zew Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 zielone ubranko,będzie szaleć po wsi ;) Quote
Tekla64 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 no niech kopia niech robia a jak trza niech kalda na nowo ino ta raza dobrze coby juz wiecej nie zamarzalo u nas juz wiosna no moze przedwiosnie , nie ma nic bialego za to rozlewiska wszedzie i bloto i maz i radocha durnych kundly wracajacych po biegach pelnym pedem po tychze rozlewiskach a potem doma mam sajgon ptice sie juz dra wiosennie bedzie dobrze kruszynke ciutke odpasiesz ale i tak bedzie malutka hihihi najwazniejsze ze dobrze sie czuje Quote
Margi Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Śliczna kruszynka.Taki pieszczoszek.:loveu: Quote
WATACHA Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 malawaszka napisał(a): no i miejsce spoczynkowe - ja nie wiem co ten mój TZ ma pod pachą :evil_lol: ale wszystkie nasze tymczasiki kochaja to miejsce :lol: To może kiedyś wejdź i sprawdź ;) Strach chyba taką kruszynkę dotykać Quote
malawaszka Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Mrówka zajmuje w łóżku więcej miejsca niż ja z Dropsem razem :D jak ona to robi??? :niewiem: Quote
Fides79 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 z tą wodą u Was to już istny cyrk :roll::roll: http://img542.imageshack.us/img542/218/dsc0025mr.jpg ach jaka kruszynka malawaszka Mrówka zajmuje w łóżku więcej miejsca niż ja z Dropsem razem :-D jak ona to robi??? :niewiem: Felek tez ma takie zdolności, tylko on 2 razy większy :evil_lol:;) Quote
Margi Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 A jak Mróweczka się zachowuje w domu? Siusia? Niszczy? Quote
malawaszka Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Margi napisał(a):A jak Mróweczka się zachowuje w domu? Siusia? Niszczy? czy niszczy nie wiem bo nie zostawiam jej samej w domu, zwłaszcza z Dżordżem, póki co jest cichutka nawet jak moje się wydzierają, je, śpi, qpę wczoraj zrobiła w domu, ale jakbym odczytała dobrze jej sygnały to by zrobiła na dworze, dziś już było na dworze i siku też :loveu: bardzo mądra dziewczynka jest! Pamiętacie czarny kombinezonik, który Kasjas przysłała dla Dzordża? Na niego był za mały - Mrówka się w nim utopiła :mdleje: Quote
malawaszka Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 wilczy zew napisał(a):to w co ją ubierzesz? daje radę w tym kombinezoniku - za duży, ale jest nieźle... powiem Wam, że masakra - jak jej zdjęłam kubraczek ten zielony pooperacyjny - ona jest takim szkielecikiem... zabić tego aqrwysyna co ją i te dwa pozostałe psiaki tak zagłodził! bo to nie od choroby - u niej ewidentnie jest zagłodzenie, cały czas się zastanawiam nad jej wiekiem - ma ubytki z przodu - brak górnych dwójek, paradontoza, kły pościerane dość mocno - zęby na młode nie wyglądają :shake: Quote
Fides79 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 ale czy ten jej kiepski stan uzębienia to nie jest wynik niedożywienia i tego ze może próbowała podjadać coś co niekoniecznie do zjedzenia sie nadawało :roll: bidula, jak czytam o takich o przypadkach to utwierdzam sie w przekonaniu (co juz mówiłam przy jakiejś okazji) ze ludzie powinni mieć robione badania psychiczne czy nadają sie opiekuna zwierzęcia Quote
malawaszka Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 no to jest możliwe że to z zaniedbania i też to, że ona jest taka maluteńka - pewnie jakiś chów wsobny (a przepraszam w hodowli psów to inbred) ileś pokoleń i diabli wiedzą co jeszcze... ale taka karłowatość na pewno ma wpływ na zęby bo u niej wygląda jakby miała kły np za duże do takiej małej paszczurki Quote
wilczy zew Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 bida ale u Ciebie się odkarmi,poka ją w kombinezoniku Quote
Katerinas Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 malawaszka napisał(a):tu jest jakiś straszny burdel z rurami, my wiemy którędy mamy poprowadzone - oni nie wszyscy wiedzą, czy raczej wiedzą nieliczni... chyba kiedyś tu odchodziła straszna samowolka budowlana... no ale niewykluczone, że jutro będą kopać w jednym miejscu bo mają podejrzenie o istnieniu słabego punktu kretyńsko zrobionego... kurde... niepojęte... Muszą mieć plany budowlane. Przecież ktoś wydawał zgody na budowy, kopanie pod rury, muszą być plany... :roll: malawaszka napisał(a):no i miejsce spoczynkowe - ja nie wiem co ten mój TZ ma pod pachą :evil_lol: ale wszystkie nasze tymczasiki kochaja to miejsce :lol: :lol: http://img542.imageshack.us/img542/218/dsc0025mr.jpg Słodzinka :) A kiepski stan uzębienia moży być efektem niedożywienia. Tak mi się wydaje.. :( Quote
malawaszka Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 no z tymi rurami to ja się przestanę wypowiadać chyba lepiej bo tak się znam na tym, że lepiej nie gadać :lol: wiedzą jak idą rury, ale nie każdy wie w którym dokładnie miejscu mają przyłącza :niewiem: jak to możliwe, ale tak twierdzą dziś oczywiście żadnego kopania nie było, nic nie było - za to była kąpiel :D Quote
Erhan Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 malawaszka napisał(a):...dziś oczywiście żadnego kopania nie było, nic nie było - za to była kąpiel :D Sołtys objazdową zorganizował :cool3::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 noo taką to sama myślałam, żeby zorganizować, ale spękałam :evil_lol: też była śniegowa :D Quote
Erhan Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 malawaszka napisał(a):noo taką to sama myślałam, żeby zorganizować, ale spękałam :evil_lol: też była śniegowa :D Bania to super sprawa, nie pękaj ;) Quote
zerduszko Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 malawaszka napisał(a):no z tymi rurami to ja się przestanę wypowiadać chyba lepiej bo tak się znam na tym, że lepiej nie gadać :lol: wiedzą jak idą rury, ale nie każdy wie w którym dokładnie miejscu mają przyłącza :niewiem: jak to możliwe, ale tak twierdzą Yeeee, zapomniałam Ci wczoraj napisać, ze zasuwy są znakowane tabliczkami na obiektach stałych typu płot, na których pisze odległość od tabliczki do zasuwy... to jak oni nie potrafią przyłączy zlokalizować? :P Quote
malawaszka Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 a my nie mamy płotu :lol: kilku tu obok też nie ma :niewiem: nie znam się na tym, my wiemy, gdzie mamy zasuwę Quote
Recommended Posts