Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']i co najważniejsze rozwija się w zawrotnym tempie, pełna jest zaskakujących zwrotów i bystrych odpowiedzi :errrr:[/QUOTE]
tak, zgodzę się z przedmówcą zwarta akcja i tempo ciętej riposty, inteligecja i wdzięk dyskutujących, to działa na ,panie mdlleją panowie szaleją.

Posted

jambi napisał(a):
i co? konwersacja wam się urwała? a ja tu z zapartym tchem śledziłam wątek...

ooo zapomniałam o porywającej konwersacji :mdleje:

zasypało nas kompletnie :mdleje: musiałam odśnieżać kawałek podwórka, żeby psy mogły się załatwić bo inaczej nie dały rady się wypiąć :D ciekawe czy wyjadę autem na pocztę - już się cieszę na ten wyjazd :errrr:

Posted

uhm - na pewno powie - oczywiście kochanie pojadę na pocztę wysłać Twoje bazarki :errrr:

w czasie zimy zwierza się nudzą...

czy jak nauczę się korzystać z toalety to nie będę musiała wychodzić na dwór?

a w pudle oprócz karmy przysłano mi kosmitów

których zwąchał nasz pies obronny

Basza natomiast siedzi i myśli

co by tu zrobić, żeby się nie narobić

Posted

inni z kolei rozlewają się po całym biurku

prawie już lewitując

a Fifka jako super uczynny kotek, po spacyfikowaniu makaronów postanowiła pomóc w świątecznych porządkach

przed domem zamieszkał Pan Bałwan, zagląda mi w okna z tym kretyńskim uśmiechem :roll:

Posted

:jumpie: zdjęcia rewelacja a ich podpisy powalają i rozśmieszają do łez :roflt::roflt:

a makarony to naprawdę strasznie złośliwe masz, wstydziłby się tak zaczepiać grzecznego koteczka :grin::biggrina:

Posted

[quote name='malawaszka']inni z kolei rozlewają się po całym biurku
http://lh5.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TQXntGDDRTI/AAAAAAAAH6M/WKfa3PD1kx0/DSC_0050.JPG

Wasia, a Ci inni to nie sa przypadkiem ci sami co walczyli z makaronami? :razz:

Zdjęcia bowskie! co zrobiłaś z kosmitami? bo że zwiały przed psem obronnym nie uwierzę :evil_lol: jak Lunie idzie nauka? (osobiście myślę, że skorzystać to może i jej się uda, ale wody to ona nigdy u Ciebie nie spuści, normalny człowiek sobie nie radzi a co dopiero pies :eviltong: )

na Dr.Opsa jako Basze nie wiem co powiedzieć :lol: ...

a Bałwan jest ... cool :ylsuper:

Posted

[quote name='jambi']Wasia, a Ci inni to nie sa przypadkiem ci sami co walczyli z makaronami? :razz:

pfff no wiesz co??!!!! :obrazic: ja swoje własne koty rozróżniam!

Zdjęcia bowskie! co zrobiłaś z kosmitami? bo że zwiały przed psem obronnym nie uwierzę :evil_lol: jak Lunie idzie nauka? (osobiście myślę, że skorzystać to może i jej się uda, ale wody to ona nigdy u Ciebie nie spuści, normalny człowiek sobie nie radzi a co dopiero pies :eviltong: )

haaa i tu Cię zaskoczę - DOROBILIŚMY SIĘ WRESZCIE SPŁUCZKI!!!!! po 1,5 roku mieszkania :D

na Dr.Opsa jako Basze nie wiem co powiedzieć :lol: ...

a Bałwan jest ... cool :ylsuper:

bałwan chyli się ku upadkowi mimo ciągłych i nieustających dostaw śniegu

Posted

[quote name='jambi']jesssuuuuuu! macie spłuczke?????? boszzzzz.... cywilizacja dotarła nawet tam.....

noooo wreszcie :sweetCyb:

a takie ubranka uszyła (chciałoby się napisać uszyłaM :evil_lol: ) moja mama - ja wycięłam :D

to na sznaucera średniego ma pasować :D

a to na przerośniętą mini

Posted

nie no ale miodzio! :) prawie jak u Taks! nawet bardzo jak u Taks - śliczne! pogratuluj mamie, i ofkors Tobie, bo gdyby nie to wycięcie to by tak ładnie nie wyszło... ;)

Posted

jambi napisał(a):
a czy spółka W & W robi takie rzeczy na export? serio pytam, za pieniąchy :razz:

mogłybyśmy zrobić tylko kurtek już nie mam do pocięcia - musiałabym się po lumpach przejść a tu nigdzie nie ma :lol: