malawaszka Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 a naprawdę działa czy nabijasz się ze mnie???? bo ja już norrmalnie nie mogę z tym badziewiem.... Quote
Vectra Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 malawaszka napisał(a):a naprawdę działa czy nabijasz się ze mnie???? bo ja już norrmalnie nie mogę z tym badziewiem.... działa na serio , noszę od kilku dni - sprawdza się świetnie , nic mnie nie ugryzło .... tylko jedna opaska starcza na 5 dni , a kosztuje 14 złotych .. z tym , że działa i jest super .... mój organizm przestał znosić ukąszenia i strasznie mnie uczulają te małe wywłoki :( więc sobie kup , polecam ci , bo wiem , że mamy podobny problem ;) Quote
lolka75 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Wasia dokladnie o tych opaskach Ci pisalam... tu w sklepach schodza jak buleczki.... Quote
malawaszka Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 no to kupię :) szkoda, że tak krótko działają, ale już przecież niedługo komary umrą nie? :roll: Quote
Vectra Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 malawaszka napisał(a):no to kupię :) szkoda, że tak krótko działają, ale już przecież niedługo komary umrą nie? :roll: no koło października pójdą spać , by skoro wiosny wstać rozmnożyć się i nas jeść :evilbat: Quote
malawaszka Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 ale już i tak jest jakoś mniej ich niż te kilka :hmmmm: dni temu co dostawałam apopleksji... co nie zmienia faktu, że wystarczy jeden żebym miała nockę nieprzespaną Quote
malawaszka Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 dzieci moje wreszcie wpadły pod kosiarkę :lol: Quote
malawaszka Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 szpony, które znowu wołają o pomstę do nieba :cry: i chyba nie uda się tym razem bez jakiegoś ogłupiacza... koszmar skoki przez przeszkody :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 iii PEpa w wersji na weścika :errrr: hahahaha ale mam ubaw z niej teraz Quote
malawaszka Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 ooo widziałam kotkaaa :diabloti: :roflt: głupek i wcale nie mądrzejsza :roll: :lol: Quote
malawaszka Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 ejj Pepa shut up - ale ci jedzie z paszczy hmmm co jadłaś? prawie leza razem co? ja ci dam razem bleh nooo chodź kotkuuu Quote
malawaszka Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 chyba się zaraz porzygam... :lol: a tam... też macie problemy ja aportuję lalalaaa przystojnyyy jesteemmmm Quote
malawaszka Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 czy ktoś mógłby wskazać kierunek bo nic nie widzę aaa coś cięzko debil... pajac Quote
malawaszka Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 ejjj teraz ja noo dajesz dajesz iiihaaaaaaa ah ta dzisiejsza młodzież Quote
malawaszka Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 nuda panie... jak w polskim filmie hejaaaaaaaaaa wazuup teraz moja kolej Quote
malawaszka Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 czy radary są zaraźliwe? dziękujemy za uwagę Quote
zerduszko Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Kurna chata :loveu: Za długo tych pieseczków kochanych nie było :diabloti: Ale Drops - miszczostwo świata :klacz: Pewnie już nie możesz się doczekać gradu telefonów :eviltong: Quote
furciaczek Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 hahaha super fotorelacja a te opisy:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 :roflt: padłam z opisów ...a z tej foty też http://lh5.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TF07HxK8jzI/AAAAAAAAFeo/j0fLBf9224c/DSC_0176.JPG Quote
malawaszka Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [quote name='zerduszko']Kurna chata :loveu: Za długo tych pieseczków kochanych nie było :diabloti: Ale Drops - miszczostwo świata :klacz: Pewnie już nie możesz się doczekać gradu telefonów :eviltong: a nie mówiłam Ci, że telefon mi upadł i się popsuł na amen???? :diabloti: [quote name='Alicja']:roflt: padłam z opisów ...a z tej foty też http://lh5.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TF07HxK8jzI/AAAAAAAAFeo/j0fLBf9224c/DSC_0176.JPG szeroki usmiech i wiatr we włosach ;) Quote
Vectra Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 coś Ty Wasiu piła ? :evil_lol: Pepa a`la weścik - tragedia :evilbat: Quote
Recommended Posts