Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
a naprawdę działa czy nabijasz się ze mnie???? bo ja już norrmalnie nie mogę z tym badziewiem....

działa na serio , noszę od kilku dni - sprawdza się świetnie , nic mnie nie ugryzło ....
tylko jedna opaska starcza na 5 dni , a kosztuje 14 złotych .. z tym , że działa i jest super ....
mój organizm przestał znosić ukąszenia i strasznie mnie uczulają te małe wywłoki :(
więc sobie kup , polecam ci , bo wiem , że mamy podobny problem ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
no to kupię :) szkoda, że tak krótko działają, ale już przecież niedługo komary umrą nie? :roll:

no koło października pójdą spać , by skoro wiosny wstać rozmnożyć się i nas jeść :evilbat:

Posted

Kurna chata :loveu: Za długo tych pieseczków kochanych nie było :diabloti: Ale Drops - miszczostwo świata :klacz: Pewnie już nie możesz się doczekać gradu telefonów :eviltong:

Posted

[quote name='zerduszko']Kurna chata :loveu: Za długo tych pieseczków kochanych nie było :diabloti: Ale Drops - miszczostwo świata :klacz: Pewnie już nie możesz się doczekać gradu telefonów :eviltong:

a nie mówiłam Ci, że telefon mi upadł i się popsuł na amen???? :diabloti:

[quote name='Alicja']:roflt: padłam z opisów ...a z tej foty też
http://lh5.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TF07HxK8jzI/AAAAAAAAFeo/j0fLBf9224c/DSC_0176.JPG

szeroki usmiech i wiatr we włosach ;)