Grosziwo Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Kochana wybacz tego offa :oops: ale może jakaś ciotka lub wujek tak licznie odwiedzający Twój sznupkowy wątek pomogą Fuksiowi , chociaż ze sznupkiem Fuksio ma tyle wspólnego, że to też kochany pies:http://www.dogomania.pl/threads/190904-Pomóż-zbudować-DOM-dla-Fuksa!-5zł-DOM!-do-31.08. Proszę :modla: Quote
Alicja Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 ufffff ...dobrze że nie mam sznupcia ...bo musiałabym wystrój na czerwony zmieniać ;) Quote
Grosziwo Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 malawaszka napisał(a):nie działa link Poprawiłam ! Myślę , że już ok. Quote
malawaszka Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 raany ale miałam męczący weekend :lol: ognisko mega udane :evil_lol: pogoda fantastyczna - tak ciepłej nocy nie było chyba jeszcze i ani kropelki deszczu, komary tylko chwilkę szalały i zniknęły - siedzieliśmy do 4 :mdleje: Luna zakumplowana ze wszystkimi bo żarcie było :lol: a tak było dziś :mdleje: Quote
malawaszka Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 iii kotki psotki - trójeczka rodzeństwa - szukamy domków :lol: foty beznadziejne bo po ciemku robione :roll: kocurrro z siostrzyczką koteczka największym tchórzem podszyta Quote
zerduszko Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 http://lh3.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TGl5f_kaw1I/AAAAAAAAF6c/bH8ybcw_SRk/s512/DSC_0085.JPG Laleczka piękna :loveu: Quote
AnkaG Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 U wasi jak zwykle co ubędzie to przybędzie :) Quote
Grosziwo Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Znów inwazja mini kotowatych :crazyeye: i same tyyyygryssssy :diabloti: Jak ja kocham te małe miauczery....takie dorosłe też :loveu: Quote
malawaszka Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 siedzą na górze i miauczą maleńtasy :loveu: ja też lubię małe kotowate - dorosłe już mniej hahahaha Quote
Grosziwo Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='malawaszka']siedzą na górze i miauczą maleńtasy :loveu: ja też lubię małe kotowate - dorosłe już mniej hahahaha Sie nie znasz na dorosłych, podeślę Ci Pana Macieja to zmienisz zdanie :diabloti: A to w czerwonych szeleczkach to jakaś nowa rasa miauczera ?:evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Grosziwo napisał(a):Sie nie znasz na dorosłych, podeślę Ci Pana Macieja to zmienisz zdanie :diabloti: A to w czerwonych szeleczkach to jakaś nowa rasa miauczera ?:evil_lol: ooo dziękuję za Pana Macieja - mam takie trzy maciejki :lol: a to w szeleczkach to mruczuś brodaty :loveu: Quote
Grosziwo Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 malawaszka napisał(a):ooo dziękuję za Pana Macieja - mam takie trzy maciejki :lol: a to w szeleczkach to mruczuś brodaty :loveu: Pana Macieja to bym ci tylko na chwilę wypożyczyła :eviltong: Już sobie wyobrażam jak mruczuś brodaty włącza "traktorka" , ugniata i barankuje :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Grosziwo napisał(a): Już sobie wyobrażam jak mruczuś brodaty włącza "traktorka" , ugniata i barankuje :diabloti: haha nooo dziś rano chciało mu sią baaardzo qpę więc najpierw ugniatał, potem pomrukiwał, a na końcu jak już był zdesperowany to mnie uszczypnał i naszczekał żebym wreszcie wstała i wyszła z nim na dwór :roflt: Quote
Grosziwo Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 malawaszka napisał(a):haha nooo dziś rano chciało mu sią baaardzo qpę więc najpierw ugniatał, potem pomrukiwał, a na końcu jak już był zdesperowany to mnie uszczypnał i naszczekał żebym wreszcie wstała i wyszła z nim na dwór :roflt: No to rozwiałaś moje wątpliwości kot to czy nie kot , stwierdzam KOT:grins: Quote
Bliss Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 ale ładności :) a skoro Drops tak się domagał to może jego problem znika? chmurzyska koszmarne - chyba do mnie doleciało bo huk i błysk jak mało kiedy na dworku ... Misza się w podłogę wciska .. Quote
zerduszko Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Bliss napisał(a):a skoro Drops tak się domagał to może jego problem znika? No właśnie, a jak nikogo nie ma to kogo ma szczypać? ;) Quote
malawaszka Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 on się domaga tylko jak ja jestem, a jak jest z J to wali na panele... mnie budzi brutalnie i nie ma że się nie chce - mus wstać i już :lol: Quote
zerduszko Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 malawaszka napisał(a):on się domaga tylko jak ja jestem, a jak jest z J to wali na panele... mnie budzi brutalnie i nie ma że się nie chce - mus wstać i już :lol: A pewna jesteś, ze się nie domaga? Mi się Liz z miesiąc temu zlał w domu, bo zanim wylazłam z wanny już było po. A co jaśnie książę na to "No kręciła się dziwnie, latała do drzwi, trochę piszczałą, ale skąd ja mogłem wiedzieć co to oznacza" :razz: Quote
malawaszka Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 noo próbowałam się dowiedzieć od J czy siędomagał, ale wiesz jak to z chłopem - nie dojdziesz do porozumienia :lol: "no bo jak ciebie nie ma to one wszystkie latają po domu jak opętane" :lol: Quote
Maga100 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 malawaszka napisał(a):raany ale miałam męczący weekend :lol: ognisko mega udane :evil_lol: pogoda fantastyczna - tak ciepłej nocy nie było chyba jeszcze i ani kropelki deszczu, komary tylko chwilkę szalały i zniknęły - siedzieliśmy do 4 :mdleje: no dobra, ale jak cię zmusili? Biedna Waszka Umęczona :shake: Mnie się podoba aktualna pogoda. W dzień upał, a w nocy leje, więc nie muszę podlewać :grins: z kotami u ciebie tracę już rachubę. Nie, nie pakować :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 koty u mnie trzymają się na stałym poziomie - ja posiadam trzy :grins: reszta to przejściowe :lol: ja sama nie wiem jak ja siędałam namówić na takie rozpuste :evil_lol: Quote
Recommended Posts