Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

juhu:hand:

jakie masz Monisiu piekne nowe kotki:loveu:
nie pakowac:crazyeye:!!!!!
juz mi raz zapakowalas:diabloti:................:loveu::loveu:

te zapakowane rosna jak na drozdzach i po nocach urzadzaja gonitwy po schodach tupiac jak slonie:evil_lol:. Ostatnio obsr...ly mi koldre bo zapomnialam rano wyczyscic kuwety i moj pan malzonek sie w to goowno polozyl:diabloti:.... chcial amputowac ta ubrudzona noge:roll:.....:evil_lol:.

juz niedlugo udowodnie, ze nie ukatrupilam kociatych, zdjeciami;)

pozdroweczki z dziwnego miasta:p

Posted

Alicja napisał(a):
to zobacz ...u Ciebie też każdy piesek ma własnego ;)

ale... to ja tu widzę pewną nieścisłość :hmmmm: skoro piesków jest trzy a kotków fefnaście tooo....

lolka75 napisał(a):
j:.... chcial amputowac ta ubrudzona noge:roll:.....:evil_lol:.

omajgot... jakie te chłopy delikatne... mój ostatnio odtańczył taniec indiański klnąc siarczyście i prawie se skóre starł z twarzy ręcznikiem po tym jak sie Aron otrzepał po piciu wody

Posted

malawaszka napisał(a):
Ona chce mieć własnego kotka - ja Ci to mówię :lol:

Ale Jadzia w sensie? :no-no-no: Ona to niech sobie najpierw dom i ludzi znajdzie, a potem zajmie się kotami :evil_lol: Ten kot to chyba w celu realizacji planu "eksterminacja własnego gatunku", bo jakby normalnego kota obsiadły te wszystkie wirusy, pierwotniaki i robale, to padły po tygodniu :shake:

Posted

Alicja napisał(a):
to zobacz ...u Ciebie też każdy piesek ma własnego ;)

tylko chwilowo :)

lolka75 napisał(a):
juhu:hand:

jakie masz Monisiu piekne nowe kotki:loveu:
nie pakowac:crazyeye:!!!!!
juz mi raz zapakowalas:diabloti:................:loveu::loveu:

te zapakowane rosna jak na drozdzach i po nocach urzadzaja gonitwy po schodach tupiac jak slonie:evil_lol:. Ostatnio obsr...ly mi koldre bo zapomnialam rano wyczyscic kuwety i moj pan malzonek sie w to goowno polozyl:diabloti:.... chcial amputowac ta ubrudzona noge:roll:.....:evil_lol:.

juz niedlugo udowodnie, ze nie ukatrupilam kociatych, zdjeciami;)

pozdroweczki z dziwnego miasta:p

Lolka :laola: biedny A :lol: to ciekawe co by zrobił jakby mu kotek wyrzygał niedawno przeżutą mysz na klawiaturę :shock: ja miałam problem...

jambi_ napisał(a):
ale... to ja tu widzę pewną nieścisłość :hmmmm: skoro piesków jest trzy a kotków fefnaście tooo....

omajgot... jakie te chłopy delikatne... mój ostatnio odtańczył taniec indiański klnąc siarczyście i prawie se skóre starł z twarzy ręcznikiem po tym jak sie Aron otrzepał po piciu wody

gdzie ta nieścisłość? :lol:

zerduszko napisał(a):
Ale Jadzia w sensie? :no-no-no: Ona to niech sobie najpierw dom i ludzi znajdzie, a potem zajmie się kotami :evil_lol: Ten kot to chyba w celu realizacji planu "eksterminacja własnego gatunku", bo jakby normalnego kota obsiadły te wszystkie wirusy, pierwotniaki i robale, to padły po tygodniu :shake:

noo jadźka jadźka :lol: trzeba jej znaleźć drugiego takiego terminatora :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
gdzie ta nieścisłość? :lol:

no wiesz, mi wychodzi, że Ci jeszcze do pełni szczęscia brakuje 13 psów... to tak z prostych obliczeń, wtedy będzie po równo 1 kotek na 1 pieska, bo tera pieski moga nie dać rady jak na jednego przypada 5,3333 kota...

serio Ci kot wyzewnętrznił zużytą mysz na klawiaturę? :shock: i co zrobiłaś? wyrzuciłaś? czy używasz nadal? oczywiście mówie o klawiaturze

Posted

wyrodna matka jestem :cry: znowu zapomniałam o Lunkowych urodzinach :oops:

ale ognisko wypadło tak jakby było w tej właśnie okazji i tego się będę trzymać - Luna pomaszkieciła więc jakby i torcik był :oops:

100 lat maleńka moja kochana Ssmanko - to już 8 lat jesteśmy razem :loveu:

Twoje zdrówko laLunia :drinking:

Posted

[quote name='malawaszka']wyrodna matka jestem :cry: znowu zapomniałam o Lunkowych urodzinach :oops:

ale ognisko wypadło tak jakby było w tej właśnie okazji i tego się będę trzymać - Luna pomaszkieciła więc jakby i torcik był :oops:

100 lat maleńka moja kochana Ssmanko - to już 8 lat jesteśmy razem :loveu:

Twoje zdrówko laLunia :drinking:

100 lat LaLuna :multi:

Posted

AnkaG napisał(a):
Sto lat Luniasta- męcz Pańcię jeszcze długo :)

A Wasia już za chwileczkę, już za momencik będzie obchodzić 18 - tkę :)

taaa... właśnie... i to kolejną ;)

a Lunecie - życzę wielu lat wesołego brykania po Waszkowym królestwie :multi:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]To Lunka też urodzinowa ....wow

Luniasta ....100 LAT w zdrowiu :multi::multi: pod opieką Wasi ;)
[/FONT]

taaa urodzinkowa była 13 sierpnia... tylko ja sobie przypomnioaam dopiero jak zobaczyłam Ozzulkowe urodziny :oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
taaa urodzinkowa była 13 sierpnia... tylko ja sobie przypomnioaam dopiero jak zobaczyłam Ozzulkowe urodziny :oops:

nie martw się - pomimo megaolbrzymiej mądrości i inteligencji mimo wszystko Luna na kalendarzu się nie zna :diabloti:

Posted

Bliss napisał(a):
nie martw się - pomimo megaolbrzymiej mądrości i inteligencji mimo wszystko Luna na kalendarzu się nie zna :diabloti:

oh! wiem wiem, ale nie zna się TYLKO dlatego, że żaden kalendarz nie wisi na ścianie, bo jakby widział to ona by siedziała i studiowała :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
oh! wiem wiem, ale nie zna się TYLKO dlatego, że żaden kalendarz nie wisi na ścianie, bo jakby widział to ona by siedziała i studiowała :roll:

:roflt:

Ozzulkowe mleczne rodzeństwo urodziło się 13 sierpnia ;)

Posted

malawaszka napisał(a):

kurczaki - to może kup jej taki mały kieszonkowy żeby jej łatwo było kartki przewracać? :evil_lol:

Posted

Bliss napisał(a):
kurczaki - to może kup jej taki mały kieszonkowy żeby jej łatwo było kartki przewracać? :evil_lol:

oszalałaś??!!!! i już wtedy nie będę jej mogła oszukiwać, że wcale nie przegapiłam urodzin! :shake: odpada...

Posted

malawaszka napisał(a):
oszalałaś??!!!! i już wtedy nie będę jej mogła oszukiwać, że wcale nie przegapiłam urodzin! :shake: odpada...

no to chociaz tomik poezji - musi się rozwijać a jest tłamszona :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie mogę pozwolić, żeby pies prześcignął mnie intelektualnie :roll:

oj tam - szybciorem rób doktorat! zanim ona dojdzie do tego etapu Ty się już będziesz habilitować! :razz:

Posted

[quote name='Bliss']oj tam - szybciorem rób doktorat! zanim ona dojdzie do tego etapu Ty się już będziesz habilitować! :razz:

tak bardzo nie wierzysz w Lunę czy tak bardzo wierzysz we mnie po tym jakim to szybciorem zrobiłam mgr :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

tak bardzo nie wierzysz w Lunę czy tak bardzo wierzysz we mnie po tym jakim to szybciorem zrobiłam mgr :evil_lol:

w Ciebie wierzę - Ty nawet góry przenosisz - a że ten doktorat może potrwać ... cóż - Luna będzie miała czas na nauki :razz: