lolka75 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 juhu:hand: jakie masz Monisiu piekne nowe kotki:loveu: nie pakowac:crazyeye:!!!!! juz mi raz zapakowalas:diabloti:................:loveu::loveu: te zapakowane rosna jak na drozdzach i po nocach urzadzaja gonitwy po schodach tupiac jak slonie:evil_lol:. Ostatnio obsr...ly mi koldre bo zapomnialam rano wyczyscic kuwety i moj pan malzonek sie w to goowno polozyl:diabloti:.... chcial amputowac ta ubrudzona noge:roll:.....:evil_lol:. juz niedlugo udowodnie, ze nie ukatrupilam kociatych, zdjeciami;) pozdroweczki z dziwnego miasta:p Quote
jambi Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Alicja napisał(a):to zobacz ...u Ciebie też każdy piesek ma własnego ;) ale... to ja tu widzę pewną nieścisłość :hmmmm: skoro piesków jest trzy a kotków fefnaście tooo.... lolka75 napisał(a): j:.... chcial amputowac ta ubrudzona noge:roll:.....:evil_lol:. omajgot... jakie te chłopy delikatne... mój ostatnio odtańczył taniec indiański klnąc siarczyście i prawie se skóre starł z twarzy ręcznikiem po tym jak sie Aron otrzepał po piciu wody Quote
zerduszko Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 malawaszka napisał(a):Ona chce mieć własnego kotka - ja Ci to mówię :lol: Ale Jadzia w sensie? :no-no-no: Ona to niech sobie najpierw dom i ludzi znajdzie, a potem zajmie się kotami :evil_lol: Ten kot to chyba w celu realizacji planu "eksterminacja własnego gatunku", bo jakby normalnego kota obsiadły te wszystkie wirusy, pierwotniaki i robale, to padły po tygodniu :shake: Quote
malawaszka Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Alicja napisał(a):to zobacz ...u Ciebie też każdy piesek ma własnego ;) tylko chwilowo :) lolka75 napisał(a):juhu:hand: jakie masz Monisiu piekne nowe kotki:loveu: nie pakowac:crazyeye:!!!!! juz mi raz zapakowalas:diabloti:................:loveu::loveu: te zapakowane rosna jak na drozdzach i po nocach urzadzaja gonitwy po schodach tupiac jak slonie:evil_lol:. Ostatnio obsr...ly mi koldre bo zapomnialam rano wyczyscic kuwety i moj pan malzonek sie w to goowno polozyl:diabloti:.... chcial amputowac ta ubrudzona noge:roll:.....:evil_lol:. juz niedlugo udowodnie, ze nie ukatrupilam kociatych, zdjeciami;) pozdroweczki z dziwnego miasta:p Lolka :laola: biedny A :lol: to ciekawe co by zrobił jakby mu kotek wyrzygał niedawno przeżutą mysz na klawiaturę :shock: ja miałam problem... jambi_ napisał(a):ale... to ja tu widzę pewną nieścisłość :hmmmm: skoro piesków jest trzy a kotków fefnaście tooo.... omajgot... jakie te chłopy delikatne... mój ostatnio odtańczył taniec indiański klnąc siarczyście i prawie se skóre starł z twarzy ręcznikiem po tym jak sie Aron otrzepał po piciu wody gdzie ta nieścisłość? :lol: zerduszko napisał(a):Ale Jadzia w sensie? :no-no-no: Ona to niech sobie najpierw dom i ludzi znajdzie, a potem zajmie się kotami :evil_lol: Ten kot to chyba w celu realizacji planu "eksterminacja własnego gatunku", bo jakby normalnego kota obsiadły te wszystkie wirusy, pierwotniaki i robale, to padły po tygodniu :shake: noo jadźka jadźka :lol: trzeba jej znaleźć drugiego takiego terminatora :lol: Quote
jambi Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 malawaszka napisał(a):gdzie ta nieścisłość? :lol: no wiesz, mi wychodzi, że Ci jeszcze do pełni szczęscia brakuje 13 psów... to tak z prostych obliczeń, wtedy będzie po równo 1 kotek na 1 pieska, bo tera pieski moga nie dać rady jak na jednego przypada 5,3333 kota... serio Ci kot wyzewnętrznił zużytą mysz na klawiaturę? :shock: i co zrobiłaś? wyrzuciłaś? czy używasz nadal? oczywiście mówie o klawiaturze Quote
malawaszka Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 nie będę opowiadać bo dźwiga mi się na samą mysl.... :shake: Quote
malawaszka Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 wyrodna matka jestem :cry: znowu zapomniałam o Lunkowych urodzinach :oops: ale ognisko wypadło tak jakby było w tej właśnie okazji i tego się będę trzymać - Luna pomaszkieciła więc jakby i torcik był :oops: 100 lat maleńka moja kochana Ssmanko - to już 8 lat jesteśmy razem :loveu: Twoje zdrówko laLunia :drinking: Quote
Bliss Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='malawaszka']wyrodna matka jestem :cry: znowu zapomniałam o Lunkowych urodzinach :oops: ale ognisko wypadło tak jakby było w tej właśnie okazji i tego się będę trzymać - Luna pomaszkieciła więc jakby i torcik był :oops: 100 lat maleńka moja kochana Ssmanko - to już 8 lat jesteśmy razem :loveu: Twoje zdrówko laLunia :drinking: 100 lat LaLuna :multi: Quote
lolka75 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 sto latek szczekania LUNECZKO:drink1::tort::BIG: Quote
AnkaG Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Sto lat Luniasta- męcz Pańcię jeszcze długo :) A Wasia już za chwileczkę, już za momencik będzie obchodzić 18 - tkę :) Quote
zerduszko Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Dla Lunki sto lat i jak najmneij konkurencji. Kup jej prezent - tabletki z Ginkgo intensiv dla Cię ;) Quote
jambi Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 AnkaG napisał(a):Sto lat Luniasta- męcz Pańcię jeszcze długo :) A Wasia już za chwileczkę, już za momencik będzie obchodzić 18 - tkę :) taaa... właśnie... i to kolejną ;) a Lunecie - życzę wielu lat wesołego brykania po Waszkowym królestwie :multi: Quote
Alicja Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [FONT=Arial]To Lunka też urodzinowa ....wow Luniasta ....100 LAT w zdrowiu :multi::multi: pod opieką Wasi ;)[/FONT] Quote
malawaszka Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]To Lunka też urodzinowa ....wow Luniasta ....100 LAT w zdrowiu :multi::multi: pod opieką Wasi ;)[/FONT] taaa urodzinkowa była 13 sierpnia... tylko ja sobie przypomnioaam dopiero jak zobaczyłam Ozzulkowe urodziny :oops: Quote
Bliss Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 malawaszka napisał(a):taaa urodzinkowa była 13 sierpnia... tylko ja sobie przypomnioaam dopiero jak zobaczyłam Ozzulkowe urodziny :oops: nie martw się - pomimo megaolbrzymiej mądrości i inteligencji mimo wszystko Luna na kalendarzu się nie zna :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Bliss napisał(a):nie martw się - pomimo megaolbrzymiej mądrości i inteligencji mimo wszystko Luna na kalendarzu się nie zna :diabloti: oh! wiem wiem, ale nie zna się TYLKO dlatego, że żaden kalendarz nie wisi na ścianie, bo jakby widział to ona by siedziała i studiowała :roll: Quote
Alicja Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 malawaszka napisał(a):oh! wiem wiem, ale nie zna się TYLKO dlatego, że żaden kalendarz nie wisi na ścianie, bo jakby widział to ona by siedziała i studiowała :roll: :roflt: Ozzulkowe mleczne rodzeństwo urodziło się 13 sierpnia ;) Quote
Bliss Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 malawaszka napisał(a):oh! wiem wiem, ale nie zna się TYLKO dlatego, że żaden kalendarz nie wisi na ścianie, bo jakby widział to ona by siedziała i studiowała :roll: kurczaki - to może kup jej taki mały kieszonkowy żeby jej łatwo było kartki przewracać? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Bliss napisał(a):kurczaki - to może kup jej taki mały kieszonkowy żeby jej łatwo było kartki przewracać? :evil_lol: oszalałaś??!!!! i już wtedy nie będę jej mogła oszukiwać, że wcale nie przegapiłam urodzin! :shake: odpada... Quote
Bliss Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 malawaszka napisał(a):oszalałaś??!!!! i już wtedy nie będę jej mogła oszukiwać, że wcale nie przegapiłam urodzin! :shake: odpada... no to chociaz tomik poezji - musi się rozwijać a jest tłamszona :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Bliss napisał(a):no to chociaz tomik poezji - musi się rozwijać a jest tłamszona :diabloti: nie mogę pozwolić, żeby pies prześcignął mnie intelektualnie :roll: Quote
Bliss Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 malawaszka napisał(a):nie mogę pozwolić, żeby pies prześcignął mnie intelektualnie :roll: oj tam - szybciorem rób doktorat! zanim ona dojdzie do tego etapu Ty się już będziesz habilitować! :razz: Quote
malawaszka Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='Bliss']oj tam - szybciorem rób doktorat! zanim ona dojdzie do tego etapu Ty się już będziesz habilitować! :razz: :roflt: tak bardzo nie wierzysz w Lunę czy tak bardzo wierzysz we mnie po tym jakim to szybciorem zrobiłam mgr :evil_lol: Quote
Bliss Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 malawaszka napisał(a)::roflt: tak bardzo nie wierzysz w Lunę czy tak bardzo wierzysz we mnie po tym jakim to szybciorem zrobiłam mgr :evil_lol: w Ciebie wierzę - Ty nawet góry przenosisz - a że ten doktorat może potrwać ... cóż - Luna będzie miała czas na nauki :razz: Quote
Recommended Posts