jambi Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 [quote name='malawaszka']nie no - mam jednak nadzieję, że nikt niepowołany nie będzie tu czytał naszych wypocin :evil_lol: bo wtedy miałabym większe problemy niż tylko dodatkowe koty :lol: eeee, coś Ty, tu prawie nikt nie zagląda... ale jeśli nawet... to zacznijmy pisać szyfrem zmienimy inicjały, zamiast kot piszmy coś gadziego, albo lepiej coś z robactwa, tego nikt nie lubi ... albo zwyczajnie per szkodnik :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 ale per szkodnik musiałabym pisać na moje psy też więc wtedy znowu nie będzie wiadomo o co chodzi :niewiem: Quote
Alicja Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 [quote name='jambi_'] eeee, coś Ty, tu prawie nikt nie zagląda... ale jeśli nawet... to zacznijmy pisać szyfrem zmienimy inicjały, zamiast kot piszmy coś gadziego, albo lepiej coś z robactwa, tego nikt nie lubi ... albo zwyczajnie per szkodnik :evil_lol: :roflt: :roflt: Quote
malawaszka Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 ooooo ja prdole chyba kryzys mój jutro osiągnie apogeum :mdleje: włąsnie zadzwoniła moja ukochana kuzynka, której to nie widziałam lata długie (z własnej woli :evil_lol: ) że w drodze powrotnej z Zakopanego do Lublina wpadną nas nawiedzić - całą RODZINĄ :mdleje: Ona jest w moim wieku, ALE... zwraca siedo mnie jak do małoletniej bo ONA ma już dwoje dzieci i męża a ja NIE :roflt: hahaha będzie jutro fantastyczny dzień :chaos::grab: Quote
Alicja Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 [quote name='malawaszka']ooooo ja prdole chyba kryzys mój jutro osiągnie apogeum :mdleje: włąsnie zadzwoniła moja ukochana kuzynka, której to nie widziałam lata długie (z własnej woli :evil_lol: ) że w drodze powrotnej z Zakopanego do Lublina wpadną nas nawiedzić - całą RODZINĄ :mdleje: Ona jest w moim wieku, ALE... zwraca siedo mnie jak do małoletniej bo ONA ma już dwoje dzieci i męża a ja NIE :roflt: hahaha będzie jutro fantastyczny dzień :chaos::grab: może PILNIE wyjedź :grins: Quote
malawaszka Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 już pytałam Ojca Dyrektora czy aby na pewno nie muszę jutro pilnie czegoś załatwić gdzieś w terenie, ale niestety :cry: Quote
Alicja Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 [quote name='malawaszka']już pytałam Ojca Dyrektora czy aby na pewno nie muszę jutro pilnie czegoś załatwić gdzieś w terenie, ale niestety :cry: wiesz ....do rana jeszcze daleko ;) Quote
jambi Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 to powieś na płocie kartkę "zaraza"! :razz: ... kurcze, zapomniałam, że Ty płotu nie masz:hmmmm: to może na jakimś prowizorycznym słupku? to może nawet lepiej wyglądać :mdrmed: a wogóle Waszka to co ta ma być?! Ty weź Ty mi się natychmiast w garść! no i co z tego że w Twoim wieku i traktuje Cie jak małolata?! to chyba dobrze nie? znaczy że w jej oczach jesteś piękna i młoda! zazdrości Ci!!! a do tego ma dwójkę dzieci na głowie i chłopa... boszzz.... no ja jej aż współczuję! a i nie ma tego co masz Ty! dom w bajkowej okolicy, nienormowany czas pracy, i kilku par oczu wpatrzonych w Ciebie z uwielbieniem :p Quote
malawaszka Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 jambi_ napisał(a): a wogóle Waszka to co ta ma być?! Ty weź Ty mi się natychmiast w garść! no i co z tego że w Twoim wieku i traktuje Cie jak małolata?! to chyba dobrze nie? znaczy że w jej oczach jesteś piękna i młoda! zazdrości Ci!!! a do tego ma dwójkę dzieci na głowie i chłopa... boszzz.... no ja jej aż współczuję! a i nie ma tego co masz Ty! dom w bajkowej okolicy, nienormowany czas pracy, i kilku par oczu wpatrzonych w Ciebie z uwielbieniem :p ja broń bosze nie mam kompleksów z nią związanych :shake: ja przynajmniej wiem "od początku" co to antykoncepcja :roflt: bo ona to jedno dziecko ma już duże :diabloti: a co do oczu wpatrzonych z uwielbieniem... uhm... ona się wywodzi z rodziny gdzie psy mieszkały na łancuchu... a niedawno mieli na nszaej klasie :diabloti: zdjęcia z blabladorkiem malutki i ślicznym... i jakoś po pewnym czasie owe zdjęcia zniknęły - qrwa czemu ja mam wokół siebie samych takich.... aaaaaaaaa Quote
Elitesse Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 malawaszka napisał(a):ooooo ja prdole chyba kryzys mój jutro osiągnie apogeum :mdleje: włąsnie zadzwoniła moja ukochana kuzynka, której to nie widziałam lata długie (z własnej woli :evil_lol: ) że w drodze powrotnej z Zakopanego do Lublina wpadną nas nawiedzić - całą RODZINĄ :mdleje: Ona jest w moim wieku, ALE... zwraca siedo mnie jak do małoletniej bo ONA ma już dwoje dzieci i męża a ja NIE :roflt: hahaha będzie jutro fantastyczny dzień :chaos::grab: dzieki tobie wiem ze nie tylko ja kocham swoja rodzine :multi::multi::multi: Quote
lolka75 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 slodki maly koteczek chcial powiedziec dziendobry babci Wasi:loveu::loveu: Uploaded with ImageShack.us Quote
Alicja Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 [FONT=Arial]Loluś ...on jest :loveu: siakoś tak ja też rodzinę kocham :diabloti: ......na zdjęciu sprzed lat :grins:[/FONT] Quote
lolka75 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 [quote name='Alicja']Loluś ...on jest :loveu: Ala on jest demon, skrzyzowany z diablem:evil_lol:...ale i tak mam za.jo.ba na jego i jego towaszysza punkcie:loveu::loveu:. Siedze i caluje poduszeczki w lapkach...tak.. tych samych lapkach ktorymi oni zakopuja swoje kupska:roll::evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 [quote name='Elitesse']dzieki tobie wiem ze nie tylko ja kocham swoja rodzine :multi::multi::multi: hahaha czyli jest nas więcej :roflt: [quote name='lolka75']slodki maly koteczek chcial powiedziec dziendobry babci Wasi:loveu::loveu: babci :obrazic: wasi srasi :diabloti: coś Ty z nim zrobiła????!!! Toż to aniołek był - malusi, słodziusi, nieśmiały taki był!!! :errrr: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Loluś ...on jest :loveu: siakoś tak ja też rodzinę kocham :diabloti: ......na zdjęciu sprzed lat :grins:[/FONT] ja nawet wtedy nie bardzo... [quote name='lolka75']Ala on jest demon, skrzyzowany z diablem:evil_lol:...ale i tak mam za.jo.ba na jego i jego towaszysza punkcie:loveu::loveu:. Siedze i caluje poduszeczki w lapkach...tak.. tych samych lapkach ktorymi oni zakopuja swoje kupska:roll::evil_lol: hahahaha no nie chciałam Ci tego jużp isać jak pisałaś o tych poduszkach :roflt: Quote
lolka75 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 aniolek...tja:mad:...........:evil_lol: Borysek sie pochorowal:placz:....sraczka i rzyganko czyli na dwie dziury:shake::-(... i tak sobie mysle...bo wczoraj odrobaczalam maluchy...czy on mogl zjesc kupala kociego i miec taka reakcje?nioe widzialam zeby zjadl ale jakby sie uparl to.... bo nic innego nie zjadl... a taki biedny moj misiu:placz: Quote
malawaszka Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 nie - po zjedzeniu kociej kupy nie może być taka reakcja, a środek na robale w dawce na kociaka to Borysowi nawet pazura by nie odrobaczył :lol: Quote
lolka75 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 sprawa sie wyjasnila:mad::shake: w rzygowinach sa ziemniaczki surowe:shake:.... piesek se znalazl, rozdarl worek i nawpierniczal sie:shake:... zapomnialam na noc zamknac kuchni:wallbash: Quote
malawaszka Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 ooo bidoczek - mam nadzieję, że szybko mu przejdzie - a na psy to działa tak jak na ludzi? że podobno się gorączkę miało dostawać????? :errrr: Quote
lolka75 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 ja gdzies czytalam ze troszke ziemniakow nawet surowych nie zaszkodzi...ale on wtrabil chyba z kilogram:shake: Quote
Maga100 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 malawaszka napisał(a):ooooo ja prdole chyba kryzys mój jutro osiągnie apogeum :mdleje: włąsnie zadzwoniła moja ukochana kuzynka, której to nie widziałam lata długie (z własnej woli :evil_lol: ) że w drodze powrotnej z Zakopanego do Lublina wpadną nas nawiedzić - całą RODZINĄ :mdleje: Ona jest w moim wieku, ALE... zwraca siedo mnie jak do małoletniej bo ONA ma już dwoje dzieci i męża a ja NIE :roflt: hahaha będzie jutro fantastyczny dzień :chaos::grab: kurcze, coraz bardziej podoba mi się ta wasza rodzina, zarówno z twojej strony, jak i J :diabloti: KONIECZNIE napisz jutro jak bylo fantastycznie :evil_lol: poza tym... dzieci odmładzają hłe hłe :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 no mnie też się podoba :diabloti: niech mi ktoś wytłumaczy w kogo ja sie wdałam... coraz częsciej myślę, że jednak w listonosza :errrr: Quote
Grosziwo Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 malawaszka napisał(a):no mnie też się podoba :diabloti: niech mi ktoś wytłumaczy w kogo ja sie wdałam... coraz częsciej myślę, że jednak w listonosza :errrr: No coś Ty, listonosze to cel do pożarcia dla psów :evil_lol: a Ciebie piesy lowiu :loveu: Quote
Elitesse Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 malawaszka napisał(a):ooo bidoczek - mam nadzieję, że szybko mu przejdzie - a na psy to działa tak jak na ludzi? że podobno się gorączkę miało dostawać????? :errrr: ja tam testowalam to chodzac jeszcze do podstawowki - najdlam sie tych zmieniakow dzien przed sprawdzianem, malo nie wymiotujac a goraczki ani widu ani slychu :roll::shake: Quote
jambi Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 no bo te ziemniaki to wcale nie działają! ja co prawda nigdy nie próbowałam, ale kupa moich koleżanek z podstawówki praktykowała takie sposoby! od tego to można co najwyżej rozstroju dostać żołądka na przykład. Ja za to kiedys w celu symulowania podwyższenia temperatury wsadziłam termometr do czajnika. Do wrzątku. ale co? miałam wtedy 10 lat... Quote
Recommended Posts